Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.485
- Πόντοι
- 4.646
Πήρε μεταγραφή η Ντάρια?ξερουμε αν σημερα δουλευει η Νταρια στο Κολωνου 30Α;
Πήρε μεταγραφή η Ντάρια?ξερουμε αν σημερα δουλευει η Νταρια στο Κολωνου 30Α;
για την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;Πήρε μεταγραφή η Ντάρια?
Δεν παίρνω θέση, μη τα μπλέξω χειρότερα, εγώ μια Νταρια ξέρω, τη θρυλική ξεμουνιάρα καταπιώνα της Αγκύραςγια την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;
Δουλεύει κοντά 14 χρόνια στο ίδιο μπουρδελοΠήρε μεταγραφή η Ντάρια?
εκεί είναι ακόμη, συνήθως μετά τις 1600-1630για την ξανθια με τα γυαλια και το δυχτιωτο λεω, εχω λαθος ονομα;
Άλλη η Ντάρια στα Αγκύρας μύστη μου και άλλη στο Κολωνού sex prisonΠήρε μεταγραφή η Ντάρια?
Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.
Σεξ πριζον σε ποια οδό είναι? θέλω να περάσω αυτές τις μέρες ευχαριστώΆλλη η Ντάρια στα Αγκύρας μύστη μου και άλλη στο Κολωνού sex prison
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;
Καλά, τόσο πολλοί πια τις ενοχλούν; Με βάση αυτά που διαβάζω δεν είναι μόνο 1 ή 2 άτομά όπου έχουν ρίξει πόρτα...Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.
Συναγωνιστή, έχει πολλούς τέτοιους η πιάτσα. Πέρυσι, την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο, στο Χωματιανού 11Β, για την Αντριάννα, έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών: Ερωτικές απογοητεύσεις, σεξουαλικές καταπιέσεις, οιδιπόδεια συμπλέγματα κ.α. Είναι λογικό, οι πόρνες να δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, από τέτοια άτομα, καθώς είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες.Καλά, τόσο πολλοί πια τις ενοχλούν; Με βάση αυτά που διαβάζω δεν είναι μόνο 1 ή 2 άτομά όπου έχουν ρίξει πόρτα...
Δικαιολογίες του πούτσουΜεσημέριανη τσάρκα στα σπιτάκια
Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ. Ηλικιωμένη, σχετικά ψηλή, με μαύρη αγορίστικη περούκα και άσπρες μπότεςΠρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Για πολύ ιδιαίτερα γούστα...
Κων/πόλεως 166 υπόγα κλειστό
Παιανιέων 24 Ζάνα η θρυλική ξανθιά γκίλφ με τα μεγάλα βυζιάκαι το βασιλικό τσιμπούκι...
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κλειστό
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια γλυκιά χοντρούλα μιλφ, με μαύρα μαλλιά. Ελεύθερη φλογέρα.
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα η γνωστή. Έχει αρχίσει και χαλάει οπτικά... Νορμάλ πρόγραμμα
Μαραθώνος 59 κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα σοβιετική μιλφ με πολύ πεταχτό κώλο και 2αρια βυζιά. Ανακοινώνεται ελεύθερη φλογέρα.
Εδώ έγινε κατάθεση
Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας...
Αρνήθηκε να κάνει σε μένα ελεύθερη φλογέρα
Έφαγε όμως δυνατό τιμωρητικό ξεμούνιασμα
Αρνήθηκε επίσης να τη χύσω στα βυζιά
Φεύγοντας, ζήτησα τα ρέστα από τη τσατσά για την άρνηση ελεύθερης φλογέρας, ενώ ανακοινώθηκε. Πετάχτηκε η Ιζαμπέλα και είπε στη γλώσσα της πως είδε κάτι στον πούτσο μουΦτηνές πουτανοδικαιολογίες
![]()
Μα περισσότερες πόρτες ακούγονται από αυτό τον οίκο παρά από οποιονδήποτε άλλον. Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό; Δηλαδή ή αυτές οι 2 κοπέλες είναι μυγιάγγιχτες ή απλά περισσότερος κόσμος είπε να τις ενοχλήσει για κάποιο λόγο. Και έχουν φάει πόρτα κατά καιρούς αξιόλογα μέλη εδώ μέσα, όπως πχ ο Σμύρνης λόγω του ύψους του που τώρα τον δέχεται κανονικά.Συναγωνιστή, έχει πολλούς τέτοιους η πιάτσα. Πέρυσι, την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο, στο Χωματιανού 11Β, για την Αντριάννα, έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών: Ερωτικές απογοητεύσεις, σεξουαλικές καταπιέσεις, οιδιπόδεια συμπλέγματα κ.α. Είναι λογικό, οι πόρνες να δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, από τέτοια άτομα, καθώς είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες.
Κολωνού 30αΣεξ πριζον σε ποια οδό είναι? θέλω να περάσω αυτές τις μέρες ευχαριστώ
Μύστη έχεις πάρει κάποια εκεί μέσα; Γενικά λέει τίποτα; Κάνουν κάτι διαφορετικό; Ή μόνο η είσοδος είναι όλη η διαφορά;Κολωνού 30α