Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (40 μέλη και 303 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.728
Πόντοι
441
Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.

:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

ΕΓΩ είμαι ένας από αυτούς! Βάλε κιόλας ότι πολλοί σαν και εμένα θέλουν να ξεσπάσουν κάπου τα κόμπλεξ τους και βρίσκουν κάτι κατακαημένες πόρνες :thumbsup:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.279
Πόντοι
4.926
Καλά, τόσο πολλοί πια τις ενοχλούν; Με βάση αυτά που διαβάζω δεν είναι μόνο 1 ή 2 άτομά όπου έχουν ρίξει πόρτα...
Συναγωνιστή, έχει πολλούς τέτοιους η πιάτσα. Πέρυσι, την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο, στο Χωματιανού 11Β, για την Αντριάννα, έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών: Ερωτικές απογοητεύσεις, σεξουαλικές καταπιέσεις, οιδιπόδεια συμπλέγματα κ.α. Είναι λογικό, οι πόρνες να δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, από τέτοια άτομα, καθώς είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.114
Πόντοι
4.646
Μεσημέριανη τσάρκα στα σπιτάκια:uzi::uzi:

Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ. Ηλικιωμένη, σχετικά ψηλή, με μαύρη αγορίστικη περούκα και άσπρες μπότες:respect: Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Για πολύ ιδιαίτερα γούστα...

Κων/πόλεως 166 υπόγα κλειστό

Παιανιέων 24 Ζάνα η θρυλική ξανθιά γκίλφ με τα μεγάλα βυζιά:jade: και το βασιλικό τσιμπούκι...

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια γλυκιά χοντρούλα μιλφ, με μαύρα μαλλιά. Ελεύθερη φλογέρα.

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα η γνωστή. Έχει αρχίσει και χαλάει οπτικά... Νορμάλ πρόγραμμα

Μαραθώνος 59 κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα σοβιετική μιλφ με πολύ πεταχτό κώλο και 2αρια βυζιά. Ανακοινώνεται ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε κατάθεση:zfuck:
Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας...
Αρνήθηκε να κάνει σε μένα ελεύθερη φλογέρα:bottom:
Έφαγε όμως δυνατό τιμωρητικό ξεμούνιασμα:fuck2::fuck2::fuck2:
Αρνήθηκε επίσης να τη χύσω στα βυζιά:s&m_1:

Φεύγοντας, ζήτησα τα ρέστα από τη τσατσά για την άρνηση ελεύθερης φλογέρας, ενώ ανακοινώθηκε. Πετάχτηκε η Ιζαμπέλα και είπε στη γλώσσα της πως είδε κάτι στον πούτσο μου:2funny::2funny::2funny: Φτηνές πουτανοδικαιολογίες:piss:
Δικαιολογίες του πούτσου

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
81
Πόντοι
0
Μάγκες η Αλάνα απο Φυλής 71 λέει τίποτα στο δωμάτιο;; την είδα και μου άρεσε, αν δεν είχα πάει με άλλη πιο πριν θα εμπαινα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.889
Πόντοι
5.827
Συναγωνιστή, έχει πολλούς τέτοιους η πιάτσα. Πέρυσι, την ώρα που έμπαινα στο δωμάτιο, στο Χωματιανού 11Β, για την Αντριάννα, έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών: Ερωτικές απογοητεύσεις, σεξουαλικές καταπιέσεις, οιδιπόδεια συμπλέγματα κ.α. Είναι λογικό, οι πόρνες να δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, από τέτοια άτομα, καθώς είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες.
Μα περισσότερες πόρτες ακούγονται από αυτό τον οίκο παρά από οποιονδήποτε άλλον. Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό; Δηλαδή ή αυτές οι 2 κοπέλες είναι μυγιάγγιχτες ή απλά περισσότερος κόσμος είπε να τις ενοχλήσει για κάποιο λόγο. Και έχουν φάει πόρτα κατά καιρούς αξιόλογα μέλη εδώ μέσα, όπως πχ ο Σμύρνης λόγω του ύψους του που τώρα τον δέχεται κανονικά.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.079
Πόντοι
371
Μύστη έχεις πάρει κάποια εκεί μέσα; Γενικά λέει τίποτα; Κάνουν κάτι διαφορετικό; Ή μόνο η είσοδος είναι όλη η διαφορά;
Δεν έχω περάσει/πληρώσει διόδια, το μόνο που ξέρω είναι ότι πολλές φορές αργούν να βγουν σαλόνι, ακόμα κι όταν δεν είναι καν με πελάτη

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.079
Πόντοι
371
Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.
Εγώ αν η άλλη δε μιλάει, δεν παίρνει πρωτοβουλία, δεν έχει αυτοπεποίθηση, ή είναι γενικά ξενέρωτη, ξενερώνω και δεν ξαναπατάω :think: :grin:
Υποτακτική νταξ πες οκ, αλλά όχι "θύμα" ή κομοδίνο

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.388
Πόντοι
19.236
ξερουμε αν σημερα δουλευει η Νταρια στο Κολωνου 30Α;
Ναι.
Πρωινή βόλτα, στη Φώκαιας ειδα μια Κάρλα μελαχρινή με γυαλάκια. Μου άρεσε αλλα επειδη ειχα μόλις πιστολιασει την Εμμυ στο Λιοσίων, δεν μπήκα. Ξέρει κανείς τι λέει μέσα;
Ναι.
Μονό εγώ θυμάμαι πως και στο Δ22 στην αρχή το ίδιο έκανε η Ειρήνη ? είχα φάει άκυρο την 1η φορά που την είδα και την επόμενη μέρα με 7-8 άτομα σαλόνι πήρε μόνο εμένα και άλλον έναν, το είχα γράψει.
Μόνο σε εμένα δεν έριξε Πότε Πόρτα!!!
Είμαι και Γόης Πανάθεμα με!!!
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Έρωτας... :smitten:
Αχ τι μου θύμισες...

Λοιπόν Αλάνια!!!!
:alivedick::alivedick::alivedick:
Σε λίγο έρχεται ο Κύριος Γιάννης να με πάρει για τσάρκα.
Ο σημερινός Κρεμπιές θα είναι αφιερωμένος στον @DmtrsxXx που τόσα έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια!!!
Τιμή και Δόξα!!!
:rockon::rockon::rockon:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.079
Πόντοι
371
Είχα πάει προχθες Μεταξουργείο ακούστε σκηνικό.. ενώ βολταρω στους οίκους από την Κολωνου και Ιάσωνος είχα μπει σε ένα δεν θυμάμαι πιο και έτσι όπως περιμένω την τσατσα μπαίνει μέσα παπάς .. δεν πέρασε στο δωμάτιο απλά μπήκε και περίμενε την κοπέλα με τα ράσα του και όλα.
Έπρεπε να τον ρωτήσεις: γαμάθ;

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.079
Πόντοι
371
έκατσε στον καναπέ και περίμενε ένας νεαρός βουτυρομπεμπές. Μόλις τον είδε η τσατσά του είπε: "Δεν σου είπα, να μην ξανάρθεις;" Αυτός ανταπάντησε: "Ένα γειά, ήρθα να πω." Δεν μπορείς να φανταστείς, τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών των ανδρών
"Ένα γεια ήρθα να πω"... :think:
What the fuck ρε φίλε, αλήθεια; Χαχαχαχα (γι αυτόν το λέω, όχι για σένα μύστη)
Ο κλασικός μπούλης που δεν αντέχει την απόρριψη, αυτός που στο γυμνάσιο τον έβαζαν πάντα τέρμα ή εκτός για αλλαγή (η οποία δεν ερχόταν ποτέ)..
Φυσικά και τους λυπάμαι και με θλίβει που κάποιοι άνθρωποι έχουν τέτοια ψυχολογία και "θέματα", πολλές φορές ούτε καν φταίνε.. Αλλά ρε παιδί σε μπουρδέλο πήγες να πεις ένα γεια; :grin:

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
50
Like
13.012
Πόντοι
9.436
Είχα πάει προχθες Μεταξουργείο ακούστε σκηνικό.. ενώ βολταρω στους οίκους από την Κολωνου και Ιάσωνος είχα μπει σε ένα δεν θυμάμαι πιο και έτσι όπως περιμένω την τσατσα μπαίνει μέσα παπάς .. δεν πέρασε στο δωμάτιο απλά μπήκε και περίμενε την κοπέλα με τα ράσα του και όλα.
Ρε μηπως ειδες τον τσατσο τον Μιχαλη? Αυτος εχει μακρια ασπρα μαλλια και μακρυ ασπρο μουσι... και εγω την πρωτη φορα που τον ειδα τον περασα για παπα...τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 γωνια σκαλια....

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.114
Πόντοι
4.646
Έπρεπε να τον ρωτήσεις: γαμάθ;
Η κόρη του θα ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

"Ένα γεια ήρθα να πω"... :think:
What the fuck ρε φίλε, αλήθεια; Χαχαχαχα (γι αυτόν το λέω, όχι για σένα μύστη)
Ο κλασικός μπούλης που δεν αντέχει την απόρριψη, αυτός που στο γυμνάσιο τον έβαζαν πάντα τέρμα ή εκτός για αλλαγή (η οποία δεν ερχόταν ποτέ)..
Φυσικά και τους λυπάμαι και με θλίβει που κάποιοι άνθρωποι έχουν τέτοια ψυχολογία και "θέματα", πολλές φορές ούτε καν φταίνε.. Αλλά ρε παιδί σε μπουρδέλο πήγες να πεις ένα γεια; :grin:
Μπορεί να θέλει να γίνει πολιτικός!

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.352
Πόντοι
206
Ξεκωλιαζονται και οι δυο λατινες στο 71; Και αν ναι αξιζει;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.633
Πόντοι
12.421
Μύστη έχεις πάρει κάποια εκεί μέσα; Γενικά λέει τίποτα; Κάνουν κάτι διαφορετικό; Ή μόνο η είσοδος είναι όλη η διαφορά;
Δεν έχω περάσει/πληρώσει διόδια, το μόνο που ξέρω είναι ότι πολλές φορές αργούν να βγουν σαλόνι, ακόμα κι όταν δεν είναι καν με πελάτη
Παλιότερα μύστη μου έφερνε κάνα καλό κομμάτι...
Τώρα κάτι λατίνες, τη Ντάρια που έχει φολέψει σε υπηρεσίες και τη φολοΊννα.
Δεν είναι για πολλά, μόνο αν θες ένα γρήγορο χωρίς απαιτήσεις...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.633
Πόντοι
12.421
Πηγε κανενας μυστης στην Λιοσίων στα 73 να δει ποιες κοπέλες δουλεύουν!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
73 κάτω Μπέλλα και Καρίνα λατινομοσχαράκι
73 όροφος Έμμυ το κοντοπούτανο, Λολίτα λατίνα αδιάφορη και μια άλλη που ήταν στο δωμάτιο

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.728
Πόντοι
441
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.

Πορνοσυγκινήθηκα τώρα με αυτήν που μου θύμισες!
Όταν ήμουν μικρός πρώτα φίλησα πουτάνα με γλώσσα (την Άννα Πίτσος) και μετά κανονική κοπέλα! Πιστεύω αυτό αποδεικνύει πως είμαι πραγματικός μπουρδελιάρης (μην ακούσω κακές γλώσσες περί ναυάγιου).

Αυτή η μικροκαμωμένη αλβανιδούλα ακόμα κάνει το πουλί μου να σκληραίνει στη σκέψη! Τη φίλαγα βαθιά με γλώσσα, δυστυχώς όμως δεν με είχε αφήσει να την πάρω ακάποτα. Ξέρεις όμως ποια γάμησα ακάποτα στο ίδιο μπουρδέλο (Φυλής 136 με την ατέλειωτη ξύλινη σκάλα); Την Εμμανουέλα, μια ζουμερή πουτανάρα που δούλευε στο αείμνηστο Κολωκυνθούς 63.

Με πήγες πολλά χρόνια πίσω, να είσαι καλά!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.633
Πόντοι
12.421
Ρε μηπως ειδες τον τσατσο τον Μιχαλη? Αυτος εχει μακρια ασπρα μαλλια και μακρυ ασπρο μουσι... και εγω την πρωτη φορα που τον ειδα τον περασα για παπα...τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 γωνια σκαλια....
Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
580
Πόντοι
81
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom