Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Ειρήνη Αλκιβιάδου..γαμησαρα τίμιο μιλφ με κωλαρα..όσοι πιστοί προσέλθετε.. ποιοτικό γαμησι!!
Όταν έγραφα ότι η Ιβάνα είναι υγειονομική βόμβα, προσέξτε συναγωνιστές, κάποιοι με γράφατε.1ον για την Ιβανα σας το είχα πει αρκετές φορές. Είναι υγειονομική βόμβα. Μουνι κωλο, κωλο μουνι με σκατωμενη καποτα. Κι έπειτα και αφιλτρες πίπες καλά να πάθετε!
2ον οι άλλες δύο που δίνουν κωλο λίγο πιο πάνω είναι και οι δύο τσιγγάνες. Πάλι καλά να πάθετε!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Εγώ δεν δίνω σε οίκους ακα πίπα (ποτέ!) αλλά υπάρχουν και κοπέλες που είναι πολύ προσεκτικες σε αυτή την υπηρεσία. Καρολίνα Φιλιππίδου, θεία Σόνια που τώρα είναι Φώκαιας είναι δύο από τα αρκετά παραδείγματα ότι κάνουν εξετάσεις και προσέχουν το πουλί ενδελεχώς πριν το βαλουν ακα στο στόμα. Μου το έχουν πει οι ίδιες μετά από ερώτηση τους για να με πάρουν ακα πίπα. Εγώ βέβαια πάντα φίλτρο.
Μόνο σε επιλεγμένες μασαζοκοπελες και ανεξάρτητες call το ακα πίπα σπορ. Ακριβό μεν. Πολύ πιο ελεγχόμενο όπως και να'χει δε! Διαφορετικό πελατολόγιο. Στο 20αρι θα πάει και ο βρωμερός Πέρσης ή Αλβανός ή και Έλληνας μαλακοπιτουρας αρχιδομαλαλας. Μαζί με τους καθαρούς συναγωνιστές του Bou, πάντα θα υπάρχει και ο βρωμερός περαστικός μπουρδελομαλακας που θα κουβαλάει αφροδίσιο, θα το ξέρει αλλά στα παπαρια του. Θα πάει και θα δώσει την σπερμα του σε στόμα πουτανας και ότι γίνει....! Και μετά κολλάνε και οι συνεπιβάτες του site...
Καλημέρα, καλή Κυριακή!
Τώρα θα σε πιστέψουν και οι νεκροί τύπε μου ....Όταν έγραφα ότι η Ιβάνα είναι υγειονομική βόμβα, προσέξτε συναγωνιστές, κάποιοι με γράφατε.
Απλό ή πόρτα για τους κοινούς θνητούς, για τους VIP ακάποτα, κοντά μισάωρο στο δωμάτιο, φουλ gfe κ.λπ. ΚαρατσεκαρισμένοΤελικά τι πρόγραμμα κάνει αυτή η ειρήνη μέσα... Απλό οπως ανακοινωνεται η έχει κανένα εξτραδακι μέσα??? 69 γλωσσοφιλα κλπ...
Μαδομούνι θα γίνε στον οίκο τύπε.... Κάτι ψυλλιαστηκε η πιάτσα...Τα τσουγκρίσαν απ' ότι μου είπαν σήμερα (Ειρήνη-υπηρεσία) με το Δ22
Το καλυτερο μαδομουνι στο συγκεκριμενο δρομο της αμαρτιας το εχω πετυχει λαηβ στο Διδυμου 20 πολλα χρονια πριν μεταξυ Ανδριανας και Αλιονας.Επικη μαχη με νικητρια την Αλιονα η οποια και πηρε τροπαιο την περουκα της Αδριανας.Μαδομούνι θα γίνε στον οίκο τύπε.... Κάτι ψυλλιαστηκε η πιάτσα...
Έχω την εντύπωση ότι είχε γίνει στο Δίδυμου 18α ,τότε με τα σκόρδα, τα αλάτια, που τσακωθηκαν για τους πελάτες και τις δεισιδαιμονιες και τις προλήψεις τους...Το καλυτερο μαδομουνι στο συγκεκριμενο δρομο της αμαρτιας το εχω πετυχει λαηβ στο Διδυμου 20 πολλα χρονια πριν μεταξυ Ανδριανας και Αλιονας.Επικη μαχη με νικητρια την Αλιονα η οποια και πηρε τροπαιο την περουκα της Αδριανας.
Εχουν και αυτες τα δικα τους!Στο 18 ηταν,σωστα!Έχω την εντύπωση ότι είχε γίνει στο Δίδυμου 18α ,τότε με τα σκόρδα, τα αλάτια, που τσακωθηκαν για τους πελάτες και τις δεισιδαιμονιες και τις προλήψεις τους...
Πρέπει να την είχε τσιμπήσει κουνούπι(το γνωστό κουνούπι της Φυλής)γι αυτό το τραυμαπλαστ...Φωκαίας 13 όροφο,το ισόγειο λες? ή Φωκαίας 17β ?βάρδια?κριτική τι όνομα έψαξες?Ρε μαγκες σε βόλτα που πήγα είδα μια Ρώσο Ρουμάνα βυζαρου στο Φώκαιας 13 όροφος. Είχε στο κωλο ένα τραυμαπλαστ. Ξέρει κανείς τπτ. Δεν βρήκα κριτικη
Την Αλέσια/Αλίσα πώς την λένε θα λέει που είχα γράψει πως έχει θηλώματα στον πάτο της όταν ήταν στο 25, κρίμα.Πρέπει να την είχε τσιμπήσει κουνούπι(το γνωστό κουνούπι της Φυλής)γι αυτό το τραυμαπλαστ...Φωκαίας 13 όροφο,το ισόγειο λες? ή Φωκαίας 17β ?βάρδια?κριτική τι όνομα έψαξες?
Δεν είναι βυζαρού...Την Αλέσια/Αλίσα πώς την λένε θα λέει που είχα γράψει πως έχει θηλώματα στον πάτο της όταν ήταν στο 25, κρίμα.
Εεεε, εδώ ο τύπος είπε όροφο το ισόγειο επειδή έχει 5 σκαλάκια ...Δεν είναι βυζαρού...
Κοιτα και Αλκαμενους 113 γιατι αλλαξαν τα κοζια με τις κοπελες και παιζει να ειναι και εκει πλεον.Καλημέρα ξέρει κανείς αν η Ειρήνη από διδυμου 22 είναι στο πόστο της σήμερα
Ειρήνη Αλκιβιάδου..γαμησαρα τίμιο μιλφ με κωλαρα..όσοι πιστοί προσέλθετε.. ποιοτικό γαμησι!!
Αλκιβιαδου 16γ δεν έχει 2η βάρδια, η Ειρήνη που δούλευε Μεταξουργείο δουλεύει στη 1η εκτός ΣΚΆλλη η Ειρήνη το πρωί και άλλη αυτή το απόγευμα;
Και ηλικιακα και εμφανισιακα.Καμια σχεση.Άλλη η Ειρήνη το πρωί και άλλη αυτή το απόγευμα;
Τις έχει βάλει τσιπ ο κτηνίατρος για να μην χαθεί.Ρε μαγκες σε βόλτα που πήγα είδα μια Ρώσο Ρουμάνα βυζαρου στο Φώκαιας 13 όροφος. Είχε στο κωλο ένα τραυμαπλαστ. Ξέρει κανείς τπτ. Δεν βρήκα κριτικη