Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (33 μέλη και 246 επισκέπτες)

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
766
Πόντοι
81
Τελικά η Ειρήνη ατο διδυμου 22 ξεκίνησε δουλεια πάλι γιατι πηγα και δεν την βρήκα εκεί

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.703
Πόντοι
19.505

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
534
Πόντοι
300
Ενώ τα πιτσιρίκια που κόβουνε βόλτες μπουλουκηδόν και ουρλιάζουν σαν τα ορκς δε δημιουργούν πρόβλημα...
Επειδή είμαι της ηλικίας 18-24 έχεις δίκιο σε αυτό . Μια φορά ειχα κατέβει Φυλής με ένα φιλαράκι και είχα πετύχει παρέα πιτσιρικάδων ντυμένους με πουκάμισα να καυλαντιζουν από οικο σε οίκο . Ο ένας από αυτούς είχε και πουκάμισο Σνουπι. Αλλά έτσι είναι οι μικρές ηλικίες και για να μην βγάλω και εγώ τον εαυτό μου στην απέξω είμαι φασαριοζος και καυλαντας όταν κατεβαίνω στα μαγαζακια με παρέα. Πάντως τον θέμα ηλικιών δεν πρέπει να αφορά κανεναν κατ εμέ. Εκεί πάμε για να περάσουμε καλα και δεν μας αφορά ποιος κυκλοφορει και τι κάνει εφόσον δεν μας πειράζει με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.929
Πόντοι
47.129

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.363
Πόντοι
3.760
Στο Φυλής 65 η Μπέκι η
Γκανέζα η μαυρούλα παίζει κάθε μέρα ή κάνει τα ρεπό τη Μπιουτι;

Ποίες μέρες θα τη βρούμε???
Αν δεν ειναι στο επανω δευτερη βαρδια,ειναι στο κατω.Παιζει εναλαξ τα σπιτια αλλα συνηθως β' βαρδια.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.247
Πόντοι
200

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.813
Πόντοι
21.636

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.721
Πόντοι
2.046
Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..
Σάρα, ήταν περίπου 27 πριν λίγα χρόνια (κάνα δύο, το πολύ 3-4), γύρω στο 1,65 ή παραπάνω, ωραίο κώλο, μικρό βυζί, και παιχνιδιάρα με λόγια κλπ (έτσι μου γράφει ο φίλος) και νομίζει ότι ήταν από Γεωργία. Στη Φυλής ή γενικά εκεί γύρω.
Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.

Skipper!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
1.156
Πόντοι
201
Πέρασμα Διδύμου 22 με την skinny Μαριάννα…. Σταθερή στην απόδοσή της όπως και σε κάθε συνεύρεσης μας… πιπούλα ωραία… στο 69 άρχισε να βάζει λίγο δοντάκι και την έκοψα αλλά στα υπόλοιπα μια χαρούλα. Αν ψάχνει κανείς στενή τρυπούλα να ζεσταθεί τις κρύες μέρες είναι μια χαρά. Ενημερωτικά και αυτή και η Στέλλα βαράγανε μύγες όποτε μάλλον γι αυτό με δέχτηκε το Μαριαννάκι καθώς προχθές με ενημέρωσε ο Τσάτσος ότι δεν θα με δεχτεί η κοπέλα γιατί είναι κουρασμένη πρώτη μέρα και θυμάται από τις συνευρέσεις μας ότι ποναγε…Τιμή μου και καμάρι μου μου ήρθε να του πω να μην με δέχεται η πορνη για να μην την πονέσω αλλά τους έγραψα και έφυγα… πήγα πιο κάτω στην Ιβάνα την πήγα πίπα κώλο, της τα έδωσα στο στόμα, της έσφιξα τον ζουρλομανδύα και έφυγα!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.109
Πόντοι
5.827
Επειδή είμαι της ηλικίας 18-24 έχεις δίκιο σε αυτό . Μια φορά ειχα κατέβει Φυλής με ένα φιλαράκι και είχα πετύχει παρέα πιτσιρικάδων ντυμένους με πουκάμισα να καυλαντιζουν από οικο σε οίκο . Ο ένας από αυτούς είχε και πουκάμισο Σνουπι. Αλλά έτσι είναι οι μικρές ηλικίες και για να μην βγάλω και εγώ τον εαυτό μου στην απέξω είμαι φασαριοζος και καυλαντας όταν κατεβαίνω στα μαγαζακια με παρέα. Πάντως τον θέμα ηλικιών δεν πρέπει να αφορά κανεναν κατ εμέ. Εκεί πάμε για να περάσουμε καλα και δεν μας αφορά ποιος κυκλοφορει και τι κάνει εφόσον δεν μας πειράζει με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μου
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν οι πιτσιρικαρίες ξεφωνίζουν σαν τρελοί και κάνουν ηχορρύπανση εμένα τουλάχιστον προσωπικά μου χαλάνε την ηρεμία και όλη την εμπειρία της τσάρκας.

Dio Maiden Priest

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
4
Like
148
Πόντοι
0

Dio Maiden Priest

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
4
Like
148
Πόντοι
0
αν σ λεγε δεν 8α ταν πια κρυφος οικος:sunglasses:
Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.363
Πόντοι
3.760
Επιστροφη Τζανινας στο Φωκ25 και περασα να παρω τη δοση μουνοζουμου.
Η συμπαθης τσατσα προσπαθησε να με παροτρυνει να παρω διπλη διαρκεια αλλα φευ...
Η κοπελιτσα ειναι μια χαρα.Ωραιο γυμνο μπουκιτσι,γλειφομουνι μπολικοσεξακι στα 4 και χυσιμο στα βυζια της κανοντας ενα κρςβατι χαλια.Αυτα.
Επανω ηταν η Αλεξανδρα.Απο μπροστα οταν την βλεπεις,μια χαρα.Απο πισω....ακωλη.Η τσατσα εταζε λαγους με πετραχειλια αλλα απ'οτι καταλαβα βαραγανε μυγες.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.376
Πόντοι
456
Καλησπέρα ξέρετε αν δουλεύει αυτές τις μέρες στο 69α η Μίρα??? οποίος την έχει πετύχει αν θέλει ας κάνει μια αναφορά η μνμ σε π.μ

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.613
Πόντοι
2.846
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom