You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τη ρώτησες μήπως αν θα δουλεύει εκεί απο εδω και πέρα,Επίσης, με τα πολιτικά της η Βαλέρια. Είναι η γνωστή, με τη μακρόχρονη θητεία στο Κολωνού 48 και πρόσφατα στο Κων/λεως 166.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.462
- Πόντοι
- 2.036
Φίλτατε πορνορεπόρτερ εσύ θα ξέρεις να μου πεις όνομα, γιατί ούτε καν ρώτησα όταν την πήρα
Ιάσονος 32 τέρμα στο βάθος ισόγειο, τέλη Νοεμβρίου γύρω στις 5 (δεν ξέρω σίγουρα βάρδια) είχα πάρει ένα κοντοπούτανο σέξι λατινάκι, που μιλάει μόνο ισπανικά, κι είχε δηλώσει Venezolana.. με καυλόφατσα, και ωραίο κορμί αδύνατο με καμπύλες, με φυσικό γαμάτο μικρό βυζί και καλό στρογγυλό κωλαράκι. Ίσιο μαλλί, ψιλοξινή και ταυτόχρονα πονηρή φάτσα, που τραγούδαγε τα ισπανικά που έπαιζαν όσο πλησίαζα να τσεκάρω.
Έκανε μια νορμάλ καλή πίπα μετά από αποστείρωση με μαντηλάκι χωρίς λόγο (πάντα καθαρός από μπάνιο, και μάλιστα την έκανε με λάστιχο), και στον αγώνα ήταν τέρμα βαριεστημένο κομοδίνο
Ένα κοντοπούτανο Λατίνι ήταν μου το διαφήμιζε ο τσάτσος ώς "babyface μωρο", όντως σαν 20χρ. φοιτήτρια της διπλανής πόρτας ήταν, είχε κάνει κάποιες βάρδιες και στα Ι20Β-Γ και στο Μ.Α21, όλα αυτά σε κανά 10-15μερο, δεν την έχω ξαναδεί, δεν θυμάμαι όνομα (Άντρεα ?), θα έφυγε.Μάλλον την Ανναμπέλ εννοείς
Και στον όροφο την είχα πάρει πέρυσι, πολύ στενομούνα όντως, δεν ήξερα ότι δουλεύει ακομα καθώς δεν παώ 3η βάρδια γενικά, ωραίος.Ειναι καπου στο 1,65 χωρις τακουνια εχει καποια πιασιματακια, βυζι καπου 2,5 - 3 νουμερο, γενικα παντως δεν ειναι χοντρη, μαλλι εχει εξτενσιον και εννιοται αλλαζει σε διαφορα στυλ....συννενοηση μονο στα Αγγλικα...κριτικη ειχα γραψει εγω περισυ οταν δουλευε στο Ιασωνος 36 ισογειο με τιτλο "Κωλος σκληρος σαν πετρα"...το μουνι της γενικα ειναι πολυ στενο για μαυρη....
Γενικά στον οίκο καμία τσατσά δεν ασχολείται ...Φωκαίας 13 υπόγα. Λατίνα Σολ με νορμάλ πρόγραμμα. Πολύ ωραίο μουνάκι, με κατσαρά μακριά μαλλιά, μικρό βυζί και ωραίο κωλί Εδώ έγινε η τρίτη κατάθεση
Είναι πολύ ευχάριστο και υπομονετικό κορίτσι. Παρότι ήταν η τρίτη σερί κατάθεση και κάπου στη μέση "έκοψα", το χειρίστηκε πολύ καλά, στήθηκε σωστά και κέρασα κοκτέιλ πάνω στο κωλί της
Συνέχεια στις κριτικές που θα ανεβάσω...
ΥΓ. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Στο Φ13 υπόγειο ήταν ο συμπαθητικός αδύνατος τσατσός με τα άσπρα μαλλιά και άσπρα γένια. Έχει δουλέψει και Φ59. Ενώ διαφημίζει στο σαλόνι ότι δεν χτυπάει πόρτες, χτυπάει κανονικότατα. Επίσης, όλα τα δωμάτια που είδα ήταν άστρωτα και τα σεντόνια χυμένα. Να βράσω την ευγένεια...
Το τελείωμα ήταν στο πρόγραμμα ή της έδωσες εξτραδάκι ?
Εξαρτάται φίλε, γκούγκλαρε πως είναι τα θηλώματα και δες, πες μας κιόλας να ξέρουμε.Μάγκες, κρεατάκι στον κώλο της ταναπού = hpv ?
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 371
Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..Ναι αυτή που δούλευε στο 30β με τη χαρακτηριστική στέκα και ήταν μαζί με το άλλο το καμμενο τη Νάντια
Σάρα, ήταν περίπου 27 πριν λίγα χρόνια (κάνα δύο, το πολύ 3-4), γύρω στο 1,65 ή παραπάνω, ωραίο κώλο, μικρό βυζί, και παιχνιδιάρα με λόγια κλπ (έτσι μου γράφει ο φίλος) και νομίζει ότι ήταν από Γεωργία. Στη Φυλής ή γενικά εκεί γύρω.
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 371
Χμμ, δε βλέπω reviews με τέτοιο όνομα στο 32, αν έχεις δει κάπου πες μου να τσεκάρω. Κι εγώ από τότε δεν την έχω ξαναδεί, μόνο εκεί, ένα απόγευμα χειμώνα που όταν βγήκα 5+ είχε νυχτώσει.. Εμφανισιακά πολύ καυλιάρικο, νεανικό, νομίζω είχε πει 20 ετών περίπου, και έτσι babyface καυλωτικό. Στο δωμάτιο βέβαια ήταν σαν να γαμάς κούκλα βιτρίνας, χειρότερη κι από φουσκωτήΈνα κοντοπούτανο Λατίνι ήταν μου το διαφήμιζε ο τσάτσος ώς "babyface μωρο", όντως σαν 20χρ. φοιτήτρια της διπλανής πόρτας ήταν, είχε κάνει κάποιες βάρδιες και στα Ι20Β-Γ και στο Μ.Α21, όλα αυτά σε κανά 10-15μερο, δεν την έχω ξαναδεί, δεν θυμάμαι όνομα (Άντρεα ?), θα έφυγε.
Δεν ξέρω πως είναι αυτά βέβαια αλλά σίγουρα θα ναι σαν αυτήν χαχαχαχα
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.462
- Πόντοι
- 2.036
Στο 56 το προηγούμενο Σάββατο είχα πάρει αυτή την Καρολίνα, 1η μέρα είπε (στον οίκο ή στην δουλειά δεν ξέρω) γιατί μου έβγαλε καλά vibes, μέσα ήταν αρκετά amateur gfe, το χάρηκα καθώς ήταν η 3η κατάθεση της ημέρας και πήγαμε χαλαρά όλη την φάση εκτός του τελευταίου λεπτού, καλή για Λατίνα και αυτή, πρίν καεί ή πάρει μαθήματα φόλας.Διδύμου 8α λατινόσπιτο πλέον με τρείς κοπέλες Καρολίνα ψιλή μελαχρινή με ωραίο σώμα, ομορφούλα με νορμάλ πρόγραμμα. Τζουλιάνα με γλυκό χαμόγελο, αλλά με παχάκια σε μέση-κώλο, με νορμάλ πρόγραμμα. Λάουρα,νταρντάνα σκουρόχρωμη με ωραίο χαμόγελο. Δίνει σουφραδέλι στα 30€
Εδώ έγινε κατάθεση με σχετικά καλές εντυπώσεις. Έπεσε δυνατό όργωμα στην αρκετά δουλεμένη σούφρα της
Προσεχώς μου είπε θα πάνε και οι τρείς στο Φυλής 56...
.
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κριτική, δεν δούλεψε πολλές μέρες, αυτή ήταν σίγουρα αλλά δεν την έχω πετύχει αλλού.Χμμ, δε βλέπω reviews με τέτοιο όνομα στο 32, αν έχεις δει κάπου πες μου να τσεκάρω. Κι εγώ από τότε δεν την έχω ξαναδεί, μόνο εκεί, ένα απόγευμα χειμώνα που όταν βγήκα 5+ είχε νυχτώσει.. Εμφανισιακά πολύ καυλιάρικο, νεανικό, νομίζω είχε πει 20 ετών περίπου, και έτσι babyface καυλωτικό. Στο δωμάτιο βέβαια ήταν σαν να γαμάς κούκλα βιτρίνας, χειρότερη κι από φουσκωτή
Δεν ξέρω πως είναι αυτά βέβαια αλλά σίγουρα θα ναι σαν αυτήν χαχαχαχα
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 79
- Like
- 12.727
- Πόντοι
- 12.421
Όχι, δεν έδωσα έξτρα. Κατάλαβα ότι ήταν στο πρόγραμμα...Γενικά στον οίκο καμία τσατσά δεν ασχολείται ...
Το τελείωμα ήταν στο πρόγραμμα ή της έδωσες εξτραδάκι ?
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 586
- Πόντοι
- 81
Τελικά η Ειρήνη ατο διδυμου 22 ξεκίνησε δουλεια πάλι γιατι πηγα και δεν την βρήκα εκεί
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.367
- Πόντοι
- 19.505
Όχι, αλλά έχει ξεκινήσει το δούλεμαΤελικά η Ειρήνη ατο διδυμου 22 ξεκίνησε δουλεια πάλι γιατι πηγα και δεν την βρήκα εκεί
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 586
- Πόντοι
- 81
Καλά το περίμεναΌχι, αλλά έχει ξεκινήσει το δούλεμα
Αθηναίος Εξερευνητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 412
- Πόντοι
- 300
Επειδή είμαι της ηλικίας 18-24 έχεις δίκιο σε αυτό . Μια φορά ειχα κατέβει Φυλής με ένα φιλαράκι και είχα πετύχει παρέα πιτσιρικάδων ντυμένους με πουκάμισα να καυλαντιζουν από οικο σε οίκο . Ο ένας από αυτούς είχε και πουκάμισο Σνουπι. Αλλά έτσι είναι οι μικρές ηλικίες και για να μην βγάλω και εγώ τον εαυτό μου στην απέξω είμαι φασαριοζος και καυλαντας όταν κατεβαίνω στα μαγαζακια με παρέα. Πάντως τον θέμα ηλικιών δεν πρέπει να αφορά κανεναν κατ εμέ. Εκεί πάμε για να περάσουμε καλα και δεν μας αφορά ποιος κυκλοφορει και τι κάνει εφόσον δεν μας πειράζει με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μουΕνώ τα πιτσιρίκια που κόβουνε βόλτες μπουλουκηδόν και ουρλιάζουν σαν τα ορκς δε δημιουργούν πρόβλημα...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.388
- Πόντοι
- 41.129
στον κρυφό οικο πήγες να δεις ?Τελικά η Ειρήνη ατο διδυμου 22 ξεκίνησε δουλεια πάλι γιατι πηγα και δεν την βρήκα εκεί
απο το πρωϊ ειναι εκεί και ξεσκίζεται... για πληροφορίες @Pa Luki Luk
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 216
Tελικα τι ειναι αυτη η ειρηνη ρε παιδιά? Σιγα τη γμομενα.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.021
- Πόντοι
- 3.760
Αν δεν ειναι στο επανω δευτερη βαρδια,ειναι στο κατω.Παιζει εναλαξ τα σπιτια αλλα συνηθως β' βαρδια.Στο Φυλής 65 η Μπέκι η
Γκανέζα η μαυρούλα παίζει κάθε μέρα ή κάνει τα ρεπό τη Μπιουτι;
Ποίες μέρες θα τη βρούμε???
Την εχω πετύχει και απενσντι στης Ρανιας πρωινή βάρδιαΑν δεν ειναι στο επανω δευτερη βαρδια,ειναι στο κατω.Παιζει εναλαξ τα σπιτια αλλα συνηθως β' βαρδια.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.466
- Πόντοι
- 19.236
Μου την φύλαγες έτσι???στον κρυφό οικο πήγες να δεις ?
απο το πρωϊ ειναι εκεί και ξεσκίζεται... για πληροφορίες @Pa Luki Luk
Από τότε που είχες πάει να κάψεις κλαριά...
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 586
- Πόντοι
- 81
Με τα πολλά και με πληροφορίες πηγα έριξα εναν στα γρήγορα στο Ειρηνακι μας το κορίτσι ειναι αξία ανεκτιμιτη μπορώ να πω!
Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..
Σάρα, ήταν περίπου 27 πριν λίγα χρόνια (κάνα δύο, το πολύ 3-4), γύρω στο 1,65 ή παραπάνω, ωραίο κώλο, μικρό βυζί, και παιχνιδιάρα με λόγια κλπ (έτσι μου γράφει ο φίλος) και νομίζει ότι ήταν από Γεωργία. Στη Φυλής ή γενικά εκεί γύρω.
Skipper!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.048
- Πόντοι
- 81
Πέρασμα Διδύμου 22 με την skinny Μαριάννα…. Σταθερή στην απόδοσή της όπως και σε κάθε συνεύρεσης μας… πιπούλα ωραία… στο 69 άρχισε να βάζει λίγο δοντάκι και την έκοψα αλλά στα υπόλοιπα μια χαρούλα. Αν ψάχνει κανείς στενή τρυπούλα να ζεσταθεί τις κρύες μέρες είναι μια χαρά. Ενημερωτικά και αυτή και η Στέλλα βαράγανε μύγες όποτε μάλλον γι αυτό με δέχτηκε το Μαριαννάκι καθώς προχθές με ενημέρωσε ο Τσάτσος ότι δεν θα με δεχτεί η κοπέλα γιατί είναι κουρασμένη πρώτη μέρα και θυμάται από τις συνευρέσεις μας ότι ποναγε…Τιμή μου και καμάρι μου μου ήρθε να του πω να μην με δέχεται η πορνη για να μην την πονέσω αλλά τους έγραψα και έφυγα… πήγα πιο κάτω στην Ιβάνα την πήγα πίπα κώλο, της τα έδωσα στο στόμα, της έσφιξα τον ζουρλομανδύα και έφυγα!
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 79
- Like
- 12.727
- Πόντοι
- 12.421
Δουλεύει είπε Αγκύρας κάποιες μέρες....Τη ρώτησες μήπως αν θα δουλεύει εκεί απο εδω και πέρα,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις