You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.794
- Πόντοι
- 4.646
Μάγκα μου θα οδηγήσεις 3 ώρες, θα γαμήσεις Μπαρμπορα και Ιβανα να χορτάσεις και θα οδηγήσεις άλλες 3 ώρες πίσω στη γυναίκα σου. Μόνο έτσι γίνεται. Κι εμείς επαρχία ζήσαμε, και εμάς οι παλαιότεροι μας τα έμαθαν.Τι καλά περνάτε εκει ρε παίδες Στη θεσσαλία μας φέρνουν μονο φόλες θέλω Μπαρμπορα και ιβανα αλλα ειμαι παντρεμένος πος θα κατέβω ρε πούστι μου σας διαβάζω και ζηλέυω και γαμάτε και τζάμπα
Αθηναίος Εξερευνητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 412
- Πόντοι
- 300
ρίξε όση καυλαντα θες τυπε δεν με νοιάζει . Ο,τι γράφω εδώ μέσα είναι ακριβώς ότι βιώνω εκεί που πηγαίνω και το γράφω για να ενημερώνεται ο κόσμος που πάει στα μαγαζακια αυτά . Κρίμα είναι να πληρώνει ο άλλος το 20αρι και να του βγαίνει ξινό, ας έχει μια οπτική πριν κινηθεί εκεί πέραΣυμφωνώ σε όλα πιτσιρικά....αυτή η γυναίκα θα σε διδάξει γαμήσι. Να ξέρεις οταν την παίρνεις από μπρος είναι αρκετα πιθανον να χύσει.
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Η μπιουτι από Φυλής 65Β τι ώρες δουλεύει συνήθως ;
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 371
Η Ναόμι, Φιλλιπίδου 11 (πρώην Μαρία, Ιάσονος 39) τι ώρες είναι αυτές τις μέρες ξέρουμε;; Είναι άραγε μέχρι 5, ή μετά τις 5;
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.736
- Πόντοι
- 1.046
Εγώ δύο φορές που την έχω πάρει έχω περάσει καλά. Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις κάτι.Αυτή η Στέλλα λέει τίποτα;
Μετά τις 5 αν δεν έχει ρεπό.Η Ναόμι, Φιλλιπίδου 11 (πρώην Μαρία, Ιάσονος 39) τι ώρες είναι αυτές τις μέρες ξέρουμε;; Είναι άραγε μέχρι 5, ή μετά τις 5;
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 371
Μετά τις 5 αν δεν έχει ρεπό
Να τολμήσω ακά πίπα ή να σκεφτώ τα νιάτα μου; (34)Μετά τις 5 αν δεν έχει ρεπό.
Τελευταία τροποποίηση:
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.905
- Πόντοι
- 446
Οχι δεν καυλαντίζω, σοβαρά το είπα. Συμφωνώ και επαυξάνω για τη Μπιούτη.ρίξε όση καυλαντα θες τυπε δεν με νοιάζει . Ο,τι γράφω εδώ μέσα είναι ακριβώς ότι βιώνω εκεί που πηγαίνω και το γράφω για να ενημερώνεται ο κόσμος που πάει στα μαγαζακια αυτά . Κρίμα είναι να πληρώνει ο άλλος το 20αρι και να του βγαίνει ξινό, ας έχει μια οπτική πριν κινηθεί εκεί πέρα
Αυτά είναι προσωπικές στάσεις και αποφάσεις, προσωπικά δε μ'ενδιαφέρει οπότε δεν το επιδιώκω κιόλας,Να τολμήσω ακά πίπα ή να σκεφτώ τα νιάτα μου; (34)
γενικά μιλάω για οποιαδήποτε κοπέλα του εικοσάρικου.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 216
Να πεις στη συζιγο οτι θελεις να δεις ενα καινουργιο τρακτερ στην αντιπροσωπεια.Τι καλά περνάτε εκει ρε παίδες Στη θεσσαλία μας φέρνουν μονο φόλες θέλω Μπαρμπορα και ιβανα αλλα ειμαι παντρεμένος πος θα κατέβω ρε πούστι μου σας διαβάζω και ζηλέυω και γαμάτε και τζάμπα
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 50
- Like
- 13.110
- Πόντοι
- 9.436
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει 23:40-00:30 περιπου...ηθελα να πετυχω την κολομβιανη Mhia να της ριξω ενα τελευταιο καθως αυριο πεταει για πατριδα αλλα μαλλον δεν προλαβα,,,απο Μαιο που επιστρεφει...
Ολο το πορνομολ κλειστο
Κολωνου 45 πρωτη πορτα δεξια ηταν 2 Λατινες η γεματουλα Βαλερια απο Κολομβια η οποια ειχε δοκιμαστει παλαιοτερα (σχετικα καλη) και η Λαουρα απο Βενεζουελα...περασα με Λαουρα. Κανονικο πετιτ με το ζορι 1,45-1,50 μελαχρινο μιλφ με μαυρισμενη επιδερμιδα αδυνατουλα... Μαζι με την Ντανιελα και την Ναταλιτσα ειναι οι 3 πιο πετιτ του Μεταξουργειου αυτην την στιγμη ....Καλη λοιπον η Λαουρα σε καυλωνει αρκετα στο δωματιο αλλα ηταν βιαστικια (ισως επειδη ημουν και ο τελευταιος της πελατης), 2 φορες μου ειπε να τελειωνω χωρις να χτυπησει πορτα η τσατσα...τελικα αποφασισα να συγκρατηθω να μην χυσω καθως μου την δινει απιστευτα οταν η ιδια η κοπελα σου λεει να τελειωνεις....αφου δεν χτυπαει πορτα η υπηρεσια, χαιρετα μας μωρη βλαχαρα που μου λες και "time finish!" ...συνεχισα απλα να την γαμαω ιεραποστολικα μεχρι που τελικα χτυπησε η πορτα και αντε γεια....
Αφου εφυγα απο το Κ45 τελικα κατεφυγα στην σιγουρη λυση με την μαυρουλα Κονγκολεζα την Βικη στο Ιασωνος 19 οροφος οπου εκει τουλαχιστον χυσαμε σαν ανθρωποι....
Καληνυχτα κα καλα γαμησια σε ολους
Ολο το πορνομολ κλειστο
Κολωνου 45 πρωτη πορτα δεξια ηταν 2 Λατινες η γεματουλα Βαλερια απο Κολομβια η οποια ειχε δοκιμαστει παλαιοτερα (σχετικα καλη) και η Λαουρα απο Βενεζουελα...περασα με Λαουρα. Κανονικο πετιτ με το ζορι 1,45-1,50 μελαχρινο μιλφ με μαυρισμενη επιδερμιδα αδυνατουλα... Μαζι με την Ντανιελα και την Ναταλιτσα ειναι οι 3 πιο πετιτ του Μεταξουργειου αυτην την στιγμη ....Καλη λοιπον η Λαουρα σε καυλωνει αρκετα στο δωματιο αλλα ηταν βιαστικια (ισως επειδη ημουν και ο τελευταιος της πελατης), 2 φορες μου ειπε να τελειωνω χωρις να χτυπησει πορτα η τσατσα...τελικα αποφασισα να συγκρατηθω να μην χυσω καθως μου την δινει απιστευτα οταν η ιδια η κοπελα σου λεει να τελειωνεις....αφου δεν χτυπαει πορτα η υπηρεσια, χαιρετα μας μωρη βλαχαρα που μου λες και "time finish!" ...συνεχισα απλα να την γαμαω ιεραποστολικα μεχρι που τελικα χτυπησε η πορτα και αντε γεια....
Αφου εφυγα απο το Κ45 τελικα κατεφυγα στην σιγουρη λυση με την μαυρουλα Κονγκολεζα την Βικη στο Ιασωνος 19 οροφος οπου εκει τουλαχιστον χυσαμε σαν ανθρωποι....
Ανδρέα φίλης 56Εχει κανείς γενικά καμία δυνατή πρόταση για λατίνα ;;;;, με αφορά περισσότερο το κομμάτι της ποιότητας υπηρεσιών και όχι τόσο η εμφάνιση
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 371
Κι εγώ δεν το χω κάνει ποτέ, ακόμα και σε σχέση ήμουν σκεπτικός και δεν προτιμήθηκε. Με τη μαυρούλα απλά περνούσα γαμάτα στο Ι39 και μου πέρασε η ιδέα απ το μυαλό μόλις είδα κριτική από Φ11 χαχαΑυτά είναι προσωπικές στάσεις και αποφάσεις, προσωπικά δε μ'ενδιαφέρει οπότε δεν το επιδιώκω κιόλας,
γενικά μιλάω για οποιαδήποτε κοπέλα του εικοσάρικου.
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 371
Η Ντανιέλα αν και αεροδρόμιο είναι καλό καυλάκι.. Τη Βίκυ τη βρίσκουμε μόνο βράδυ; Τι ώρες;Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει 23:40-00:30 περιπου...ηθελα να πετυχω την κολομβιανη Mhia να της ριξω ενα τελευταιο καθως αυριο πεταει για πατριδα αλλα μαλλον δεν προλαβα,,,απο Μαιο που επιστρεφει...
Ολο το πορνομολ κλειστο
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 50
- Like
- 13.110
- Πόντοι
- 9.436
Τελευταια φορα που ειδα τριχωτο μουνι ηταν στο Λεωνιδου 28 η Νταρντανα μαυρη κουβανεζα η Νεσση πριν καμια βδομαδα περιπου μετα τις 18:00 και μεχρι πολυ αργαΞέρετε καμιά κορασίδα μικρή ή μεγάλη με τριχωτό μουνί?
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 50
- Like
- 13.110
- Πόντοι
- 9.436
Βραδυνη βαρδια μετα τις 23:00 συνηθως, καποιες μερες ξεκιναει και νωριτερα...Η Ντανιέλα αν και αεροδρόμιο είναι καλό καυλάκι.. Τη Βίκυ τη βρίσκουμε μόνο βράδυ; Τι ώρες;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.918
- Πόντοι
- 6.495
Μίνι ενημέρωση
Αλκαμένους Μαρίνα, ξανθιά ψηλή νταρντανα...όχι χοντρή
Διδυμου 27 φως σβηστό
Διδύμου 22 μόνο Στέλα.
Είπε για Ειρήνη μάλλον Σάββατο. Μαριάνα από εβδομάδα περίοδο.
Αλκαμένους Μαρίνα, ξανθιά ψηλή νταρντανα...όχι χοντρή
Διδυμου 27 φως σβηστό
Διδύμου 22 μόνο Στέλα.
Είπε για Ειρήνη μάλλον Σάββατο. Μαριάνα από εβδομάδα περίοδο.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.474
- Πόντοι
- 2.036
ναι, για Λατίνα είναι τίμια, έτυχε και την είχα πάρει την 1ης μέρα στην δουλειά που μάλλον είχε πιεί και κανά κοκκόρι και από τότε όταν την πετύχω την παίρνω@Mpooumpoukos
ναι αυτή είναι. Καβλοφστσα σαν Ελληνίδα η Ρουμανα μπαριβια, δεν την λες άσχημη, 3μεμνα μ αρέσει αυτό το στυλ, δηλαδή κάποια δείχνει και είναι ψωλα
Σώμα δεν ήταν μπαμπατσικη μάλλον αδυνάτισε αλλά κωλαρα τουμπανο
Κ το βασικό δυμαμη μέσα φαντάσου να δώσεις και έξτρα κάνα 10ρικο
Εγώ την ξεπατωσα μέσα στα 4 και πλαϊνό δυνατά και δεν είπε κιχ άσε που συμμετείχε κιόλας. (καλά είμαι κ φωτομοντέλο εγώ αλλά μετράει και η συμμεττοχη)
Χώρα μπορεί κ Βενεζουέλα ναχει πει πάντως την ίδια λέμε
Ξέρεις πόσο χρονών είναι. Δεν ρώτησα
Βεβαια μην μπερδευτεί κάνεις, δεν είναι κανα αστέρι
Ένα καλό δυνατό και τίμιο ξεμπουκωμα θα λεγα
Αυτή η Βανέσα πού δούλεψε παλιότερα; ..Στο Χωματιανού ισόγειο ή μήπως ήταν μια που εμφανιζόταν παρέα με την Έμμυ στο φ69 και φωκ13ισ. και διώχναν τους άνω των 30 ετών; ή μήπως πρόκειται για την ίδια Βανέσα (κι οι τρεις);
Η Βανέσσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο και μετέπειτα Φ69 ισόγειο είναι η ίδια . Αν θυμάμαι καλά, την πέτυχα κι ένα πρωί στο Διδύμου 8 όροφο.
Σωστός! ... και η Βανέσα που παίζει με Έρικα ή και σόλο στο υπόγειο του φ72; Άλλη ή η ίδια;
Εγώ στην υπόγα του Φ72 μόνο Έρρικα και Μιλένα έχω πετύχει τελευταία. Πριν 2-3 μήνες δούλευε η παλιά καραβάνα Νανα-Κέλλυ και το καλοκαίρι η Έϊντζυ.
Βανέσσα δεν έχω δει
Εκτός αν δεν την έχω πετύχει εγώ...
Ναί όντως παίζει Βανέσα κάποια απογεύματα στην υπόγα , μελαχρινή πολύ λεπτή προς πετίτ με μικρά στήθη φάτσα με τσιγγανέ γραμμές αλλά ευχάριστη κι ωραία μεγάλα μάτια.
Αυτήν εννοεί ο Μπουμπούκος στο πόστ που παρέθεσα, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν είναι η ίδια με Χωματιανού και φ69 κλπ.
Ναι, αυτή είναι η ίδια, απλά χάνεται για μεγάλο διάστημα και επιστρέφει σε άλλον οίκοΑν τη δω, θα σου απαντήσω με σιγουριά...
Αμέ, θα καταργήσω και την απαγόρευση στον τενεκέ.Με τις τόσες παραθέσεις - απαντήσεις μάλλον κατεβαινεις για βουλευτής σε κάνα δυό χρόνια!!
Απλά τα βάζω όλα μαζί σε ένα post να μην κάνω 2πλά-3πλά.
Η mhia τελευταία φορά την είδα στο Κ53 "ανακαινισμένο"(εκεί που ήταν η Λίζα) το Σάββατο, είχε φύγει από το mall.Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει 23:40-00:30 περιπου...ηθελα να πετυχω την κολομβιανη Mhia να της ριξω ενα τελευταιο καθως αυριο πεταει για πατριδα αλλα μαλλον δεν προλαβα,,,απο Μαιο που επιστρεφει...
Ολο το πορνομολ κλειστο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K