Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (21 μέλη και 193 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
263
Πόντοι
280
Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.719
Πόντοι
446
ρίξε όση καυλαντα θες τυπε δεν με νοιάζει . Ο,τι γράφω εδώ μέσα είναι ακριβώς ότι βιώνω εκεί που πηγαίνω και το γράφω για να ενημερώνεται ο κόσμος που πάει στα μαγαζακια αυτά . Κρίμα είναι να πληρώνει ο άλλος το 20αρι και να του βγαίνει ξινό, ας έχει μια οπτική πριν κινηθεί εκεί πέρα
Οχι δεν καυλαντίζω, σοβαρά το είπα. Συμφωνώ και επαυξάνω για τη Μπιούτη.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.071
Πόντοι
2.046

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.377
Πόντοι
216
Τι καλά περνάτε εκει ρε παίδες Στη θεσσαλία μας φέρνουν μονο φόλες θέλω Μπαρμπορα και ιβανα αλλα ειμαι παντρεμένος πος θα κατέβω ρε πούστι μου σας διαβάζω και ζηλέυω και γαμάτε και τζάμπα
Να πεις στη συζιγο οτι θελεις να δεις ενα καινουργιο τρακτερ στην αντιπροσωπεια.

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.521
Πόντοι
4.646
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει 23:40-00:30 περιπου...ηθελα να πετυχω την κολομβιανη Mhia να της ριξω ενα τελευταιο καθως αυριο πεταει για πατριδα αλλα μαλλον δεν προλαβα,,,απο Μαιο που επιστρεφει...

Ολο το πορνομολ κλειστο

Κολωνου 45 πρωτη πορτα δεξια ηταν 2 Λατινες η γεματουλα Βαλερια απο Κολομβια η οποια ειχε δοκιμαστει παλαιοτερα (σχετικα καλη) και η Λαουρα απο Βενεζουελα...περασα με Λαουρα. Κανονικο πετιτ με το ζορι 1,45-1,50 μελαχρινο μιλφ με μαυρισμενη επιδερμιδα αδυνατουλα... Μαζι με την Ντανιελα και την Ναταλιτσα ειναι οι 3 πιο πετιτ του Μεταξουργειου αυτην την στιγμη ....Καλη λοιπον η Λαουρα σε καυλωνει αρκετα στο δωματιο αλλα ηταν βιαστικια (ισως επειδη ημουν και ο τελευταιος της πελατης), 2 φορες μου ειπε να τελειωνω χωρις να χτυπησει πορτα η τσατσα...τελικα αποφασισα να συγκρατηθω να μην χυσω καθως μου την δινει απιστευτα οταν η ιδια η κοπελα σου λεει να τελειωνεις....αφου δεν χτυπαει πορτα η υπηρεσια, χαιρετα μας μωρη βλαχαρα που μου λες και "time finish!" ...συνεχισα απλα να την γαμαω ιεραποστολικα μεχρι που τελικα χτυπησε η πορτα και αντε γεια....

Αφου εφυγα απο το Κ45 τελικα κατεφυγα στην σιγουρη λυση με την μαυρουλα Κονγκολεζα την Βικη στο Ιασωνος 19 οροφος οπου εκει τουλαχιστον χυσαμε σαν ανθρωποι....

Καληνυχτα κα καλα γαμησια σε ολους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom