Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο
Μεταξουργειο εκει 23:40-00:30 περιπου...ηθελα να πετυχω την κολομβιανη Mhia να της ριξω ενα τελευταιο καθως αυριο πεταει για πατριδα αλλα μαλλον δεν προλαβα,,,απο Μαιο που επιστρεφει...
Ολο το πορνομολ κλειστο
Κολωνου 45 πρωτη πορτα δεξια ηταν 2 Λατινες η γεματουλα Βαλερια απο Κολομβια η οποια ειχε δοκιμαστει παλαιοτερα (σχετικα καλη) και η Λαουρα απο Βενεζουελα...περασα με Λαουρα. Κανονικο πετιτ με το ζορι 1,45-1,50 μελαχρινο μιλφ με μαυρισμενη επιδερμιδα αδυνατουλα... Μαζι με την Ντανιελα και την Ναταλιτσα ειναι οι 3 πιο πετιτ του
Μεταξουργειου αυτην την στιγμη ....Καλη λοιπον η Λαουρα σε καυλωνει αρκετα στο δωματιο αλλα ηταν βιαστικια (ισως επειδη ημουν και ο τελευταιος της πελατης), 2 φορες μου ειπε να τελειωνω χωρις να χτυπησει πορτα η τσατσα...τελικα αποφασισα να συγκρατηθω να μην χυσω καθως μου την δινει απιστευτα οταν η ιδια η κοπελα σου λεει να τελειωνεις....αφου δεν χτυπαει πορτα η υπηρεσια, χαιρετα μας μωρη βλαχαρα που μου λες και "time finish!" ...συνεχισα απλα να την γαμαω ιεραποστολικα μεχρι που τελικα χτυπησε η πορτα και αντε γεια....
Αφου εφυγα απο το Κ45 τελικα κατεφυγα στην σιγουρη λυση με την μαυρουλα Κονγκολεζα την Βικη στο Ιασωνος 19 οροφος οπου εκει τουλαχιστον χυσαμε σαν ανθρωποι....
Καληνυχτα κα καλα γαμησια σε ολους