Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (4 μέλη και 109 επισκέπτες)

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα, νεο μελλος εχω επιστρεψει ελλαδα να δω οικογενεια και κλασσικα οργωνω με το σκουτερ φυλης , μεταξουργειο στην προσπαθεια να περασω επιτελους καλα... μεχρι στιγμης εφαγα γερη φολα χθες απο παρτουζα Καταλινα + Χλοη... εκλαψα το 20αρι δεν κανανε απολυτως τιποτα ουτε γεια ουτε φιλια , κλαφτα... και προσπαθω σημερα να βρω
καποια με βυζι 3+ που ειτε να δινει κωλο ειτε ισως δυο κοριτσια (οχι λατινες) για παρτουζα, γενικα οταν παω να γαμησω δεν ψαχνω κατι νορμαλ .. ειμαι εμφανισημος και βρισκω γυναικες εξω αλλα δυστηχως δεν κανουν τπτ το σπουδαιο , αν ξερει κανενας να μου προτεινει , ειμαι κυριολεκτικα με στυλο κ χαρτι και γραφω συστασεις κ απλως περναω απο μπουρδελο σε μπουρδελο να δω τι παιζει, μ φαινετε αυτη η Ιβανα θα προτιμηθει , διαβασα για μια ΤΟΝΙΑ (νομιζω) με 3-4αρι βυζι ,

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.503
Πόντοι
2.836
Καλησπερα, νεο μελλος εχω επιστρεψει ελλαδα να δω οικογενεια και κλασσικα οργωνω με το σκουτερ φυλης , μεταξουργειο στην προσπαθεια να περασω επιτελους καλα... μεχρι στιγμης εφαγα γερη φολα χθες απο παρτουζα Καταλινα + Χλοη... εκλαψα το 20αρι δεν κανανε απολυτως τιποτα ουτε γεια ουτε φιλια , κλαφτα... και προσπαθω σημερα να βρω
καποια με βυζι 3+ που ειτε να δινει κωλο ειτε ισως δυο κοριτσια (οχι λατινες) για παρτουζα, γενικα οταν παω να γαμησω δεν ψαχνω κατι νορμαλ .. ειμαι εμφανισημος και βρισκω γυναικες εξω αλλα δυστηχως δεν κανουν τπτ το σπουδαιο , αν ξερει κανενας να μου προτεινει , ειμαι κυριολεκτικα με στυλο κ χαρτι και γραφω συστασεις κ απλως περναω απο μπουρδελο σε μπουρδελο να δω τι παιζει, μ φαινετε αυτη η Ιβανα θα προτιμηθει , διαβασα για μια ΤΟΝΙΑ (νομιζω) με 3-4αρι βυζι ,
Πόσα έδωσες για την παρτούζα?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.802
Πόντοι
6.495
Μάλλον ΤΆΝΙΑ που δουλεύει και αυτή Διδυμου 27...να διαβάσεις κριτικές για Τάνια.

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Πόσα έδωσες για την παρτούζα?
Της έδωσα 50 λεγοντας της οτι θελω 2η εκτονοση και συμφωνησε, εν τελη μ γυρισε τα 10 πισω και στο τελος μετα το παραπονο μου εδωσε αλλα 10 πισω , αλλα να ειμαι ειλικρηνεις και 10 να κοστιζε αν η μια κοιμαται κ η αλλη κλεβει χρονο σε ξενερωνει σαν αντρα , το θεμα ειναι να περασουμε ωραια αν ειναι να ειναι κουτοπονηρες να παμε σε αλλες γυναικες , εξηγησα στην τσατσα οτι δεν ειναι το οικονομικο αλλα ο αντιεπαγγελματισμος και το οτι με εκαναν να νιωσω χαλια και εκαναν σαν να μην ηθελαν να βρισκονται εκει

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
377
Πόντοι
291
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.122
Πόντοι
12.421
Έχει κανείς φωτογραφία από την Μαρία Τσέχα την Ράνια την Κίρα η την καινούργια Αννούλα;
Μπορούμε αν θέλεις να σου τις στείλουμε σπίτι σου...
Δεν χρειάζεται να κουράζεσαι να βγαίνεις:2funny::2funny::2funny:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
838
Πόντοι
361
Έχει κανείς φωτογραφία από την Μαρία Τσέχα την Ράνια την Κίρα η την καινούργια Αννούλα;
Καλά που μου το θύμισες.τωρα πάω φωτογραφείο της εμφανίζω και σου της στέλνω.τι ακούμε πάλι σήμερα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.293
Πόντοι
19.236
Καλησπερα, νεο μελλος εχω επιστρεψει ελλαδα να δω οικογενεια και κλασσικα οργωνω με το σκουτερ φυλης , μεταξουργειο στην προσπαθεια να περασω επιτελους καλα... μεχρι στιγμης εφαγα γερη φολα χθες απο παρτουζα Καταλινα + Χλοη... εκλαψα το 20αρι δεν κανανε απολυτως τιποτα ουτε γεια ουτε φιλια , κλαφτα...
Φίλε σεβαστή η άποψη σου, άσχημο που δεν το ευχαριστήθηκες.
Επειδή τις είχα πάρει και εγώ παρτούζα, είχα περάσει πολύ καλά.
Βέβαια η Καταλίνα δεν είχε πολύ συμμετοχή αλλά δεν πειράζει γιατί ευχαριστήθηκα την Χλόη. (ξύλο, γλωσσόφιλα, δάχτυλα παντού, 69).
Τις έβαλα και έκαναν και λίγο παιχνίδι μεταξύ τους.

Καλώς ήρθες στο σάιτ.
Πήγαινε και ότι δεις μπες.
Όπου σε οδηγεί το ένστικτο σου.

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Η χλόη είναι κάπου σταθερή ; Μία Λιοσίων 73 μια φυλής 71 και όποτε έχω περάσει δεν την έχω πετύχει , αν ξέρει κάποιος να μου πει τον ευχαριστώ

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.859
Πόντοι
2.046
Η χλόη είναι κάπου σταθερή ; Μία Λιοσίων 73 μια φυλής 71 και όποτε έχω περάσει δεν την έχω πετύχει , αν ξέρει κάποιος να μου πει τον ευχαριστώ
Άλλη η Χλόη της Λιοσίων 73 κι άλλη η της Φυλής 71.

Επίσης παίζει να υπάρχουν κι άλλες Χλόες αλλού τώρα τελευταία.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.377
Πόντοι
726
IMG_0248.jpeg
Ιάσονος 20 γ η γνωστή Μπάρμπαρα , στο πόστο της .

Τώρα περιμένω Ιάσονος 46 Ντιάνα κάπως έτσι , και ενημερώνω κριτική .

Πήγα και πέρδικα καρινα , μου φάνηκε μάπα σορρυ παιδιά

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.377
Πόντοι
726
Ιαοσνας
IMG_0248.jpeg
Ιάσονος 20 γ η γνωστή Μπάρμπαρα , στο πόστο της .

Τώρα περιμένω Ιάσονος 46 Ντιάνα κάπως έτσι , και ενημερώνω κριτική .

Πήγα και πέρδικα καρινα , μου φάνηκε μάπα σορρυ παιδιά.

Ιάσονος νομίζω 44 πήγα και στην μελεκ Αρμενία , δεν μου αρέσε δνε μπήκα.. είχε αρκετό κόσμο οπότε κάτι έκανε μέσα

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.340
Πόντοι
206
Καλησπερα,καμια καλη περιπτωση για πρωκτικο τριτη βαρδια;

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.422
Πόντοι
4.646
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.182
Πόντοι
7.786
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom