Απογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;Ναι, φαντάζομαι ως τις 16:00
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.108
- Πόντοι
- 46.232
Μετά τις 1700Η μπιούτι τι ώρα πιάνει γενικά;
nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα φίλε ή Ναταλιτσα τί ώρα ξεκινάει βάρδια μήπως ξέρεις;Απογευματινες και οι δυο... Ναταλιτσα σιγουρα Ι27 υπογειο μεχρι 23:00-23:15, τωρα Ντανιελα πριν μια βδομαδα περιπου την ειχα παρει στο Ι46 προτελευταιο οπως κατεβαινουμε την ιασωνος εκει κατα τις 22:45-23:00 λιγο πριν σχολασει
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 2.036
Μαέβιους Παχατουρίδης ?
Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....
Ν Ντανιέλα 3/4 φορές που την έχω πάρει ήταν ένα κομοδίνο και μισό, just saying, τώρα αν μετά από το διάλλειμα που έκανε είναι πιο ορεξάτη δεν το ξέρω.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 77
- Like
- 12.153
- Πόντοι
- 12.421
Κατερίνα Φωκαίας 9Απογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 77
- Like
- 12.153
- Πόντοι
- 12.421
Στο παλιό, το πρώτοΚαλησπέρα η Μελέκ από Αρμενία τι βάρδια δουλεύει και σε ποια πόρτα ακριβώς στο 44 Ιάσονος γιατί εδώ μπερδευτεί ευχαριστώ εκ τών προτέρων
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 6.495
Και Ιβανα από Διδυμου 27 αν έχει πάειΑπογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;
Gio399
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 272
- Πόντοι
- 20
Ευχαριστώ πολύ!! αυτό με τα 5-6 σκαλακια είναι μάλλον. Αξίζει γενικά η προτείνεται κάποια άλληΣτο παλιό, το πρώτο
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 6.495
Και Φώκαιας 13 Σόνια... τώραΑπογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 77
- Like
- 12.153
- Πόντοι
- 12.421
Καλούτσικη είναι για Μεταξουργείο. Βέβαια υπολόγισε ότι πρέπει να αντέχεις την ποδαρίλα-κωλίλα που μυρίζουν τα 44άρια...Ευχαριστώ πολύ!! αυτό με τα 5-6 σκαλακια είναι μάλλον. Αξίζει γενικά η προτείνεται κάποια άλλη
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Έχει κανείς φωτογραφία από την Μαρία Τσέχα την Ράνια την Κίρα η την καινούργια Αννούλα;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.063
- Πόντοι
- 9.846
Να πάρει και μια σκέτη κρέπα και μια μπανάνα. Η σοκολάτα δε θα χρειαστεί..... Θα καταλάβει μετά τη συνάντηση.....Και Ιβανα από Διδυμου 27 αν έχει πάει
GreekxDutch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, νεο μελλος εχω επιστρεψει ελλαδα να δω οικογενεια και κλασσικα οργωνω με το σκουτερ φυλης , μεταξουργειο στην προσπαθεια να περασω επιτελους καλα... μεχρι στιγμης εφαγα γερη φολα χθες απο παρτουζα Καταλινα + Χλοη... εκλαψα το 20αρι δεν κανανε απολυτως τιποτα ουτε γεια ουτε φιλια , κλαφτα... και προσπαθω σημερα να βρω
καποια με βυζι 3+ που ειτε να δινει κωλο ειτε ισως δυο κοριτσια (οχι λατινες) για παρτουζα, γενικα οταν παω να γαμησω δεν ψαχνω κατι νορμαλ .. ειμαι εμφανισημος και βρισκω γυναικες εξω αλλα δυστηχως δεν κανουν τπτ το σπουδαιο , αν ξερει κανενας να μου προτεινει , ειμαι κυριολεκτικα με στυλο κ χαρτι και γραφω συστασεις κ απλως περναω απο μπουρδελο σε μπουρδελο να δω τι παιζει, μ φαινετε αυτη η Ιβανα θα προτιμηθει , διαβασα για μια ΤΟΝΙΑ (νομιζω) με 3-4αρι βυζι ,
καποια με βυζι 3+ που ειτε να δινει κωλο ειτε ισως δυο κοριτσια (οχι λατινες) για παρτουζα, γενικα οταν παω να γαμησω δεν ψαχνω κατι νορμαλ .. ειμαι εμφανισημος και βρισκω γυναικες εξω αλλα δυστηχως δεν κανουν τπτ το σπουδαιο , αν ξερει κανενας να μου προτεινει , ειμαι κυριολεκτικα με στυλο κ χαρτι και γραφω συστασεις κ απλως περναω απο μπουρδελο σε μπουρδελο να δω τι παιζει, μ φαινετε αυτη η Ιβανα θα προτιμηθει , διαβασα για μια ΤΟΝΙΑ (νομιζω) με 3-4αρι βυζι ,
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.691
- Πόντοι
- 2.836
Πόσα έδωσες για την παρτούζα?Καλησπερα, νεο μελλος εχω επιστρεψει ελλαδα να δω οικογενεια και κλασσικα οργωνω με το σκουτερ φυλης , μεταξουργειο στην προσπαθεια να περασω επιτελους καλα... μεχρι στιγμης εφαγα γερη φολα χθες απο παρτουζα Καταλινα + Χλοη... εκλαψα το 20αρι δεν κανανε απολυτως τιποτα ουτε γεια ουτε φιλια , κλαφτα... και προσπαθω σημερα να βρω
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 6.495
Μάλλον ΤΆΝΙΑ που δουλεύει και αυτή Διδυμου 27...να διαβάσεις κριτικές για Τάνια.Καλησπερα, νεο μελλος εχω επιστρεψει ελλαδα να δω οικογενεια και κλασσικα οργωνω με το σκουτερ φυλης , μεταξουργειο στην προσπαθεια να περασω επιτελους καλα... μεχρι στιγμης εφαγα γερη φολα χθες απο παρτουζα Καταλινα + Χλοη... εκλαψα το 20αρι δεν κανανε απολυτως τιποτα ουτε γεια ουτε φιλια , κλαφτα... και προσπαθω σημερα να βρω
GreekxDutch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Της έδωσα 50 λεγοντας της οτι θελω 2η εκτονοση και συμφωνησε, εν τελη μ γυρισε τα 10 πισω και στο τελος μετα το παραπονο μου εδωσε αλλα 10 πισω , αλλα να ειμαι ειλικρηνεις και 10 να κοστιζε αν η μια κοιμαται κ η αλλη κλεβει χρονο σε ξενερωνει σαν αντρα , το θεμα ειναι να περασουμε ωραια αν ειναι να ειναι κουτοπονηρες να παμε σε αλλες γυναικες , εξηγησα στην τσατσα οτι δεν ειναι το οικονομικο αλλα ο αντιεπαγγελματισμος και το οτι με εκαναν να νιωσω χαλια και εκαναν σαν να μην ηθελαν να βρισκονται εκειΠόσα έδωσες για την παρτούζα?
donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 408
- Πόντοι
- 291
λιγο περιεργα τα ωραρια της.. μια μερα ειναι εκει, μια οχι. πηγαινε πρωι ή εως μεχρι και απογευμα 5-6. εγω που πηγαινω βραδυ πολυ σπανια την βρισκω εκειΣε ευχαριστώ δικε μου !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις