luposolitario1261
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 757
- Πόντοι
- 361
Ναι. Αυτό με την κουρτίνα. Βραδινή βάρδια.Στο Μ.Α. 28 αναφέρεσαι μετά τις 00:00 ?
Τελευταία τροποποίηση:
Ναι. Αυτό με την κουρτίνα. Βραδινή βάρδια.Στο Μ.Α. 28 αναφέρεσαι μετά τις 00:00 ?
Βάρδιες Ναταλίας και Ντανιέλας;Απογευματινές;Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....
Καλημέρα φίλε μήπως θα μπορούσες να μου το δώσεις;Τελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.
Μάλλον ψάχνει χορηγό![]()
Μελαχρινη ειναι, ελαφρως γεματουλα ειναι, βυζαρες εχει οχι πολυ μεγαλες , μετριες προς μεγαλες...μαλλον αυτη ειναιΝαι το εκανε , αν και αρκετες Λατινες το συνηθίζουν! Αν ηταν μελαχρινη ελαφρως γεματουλα με βυζαρες -κωλαρα τοτε ειναι αυτη
Απογευματινες και οι δυο... Ναταλιτσα σιγουρα Ι27 υπογειο μεχρι 23:00-23:15, τωρα Ντανιελα πριν μια βδομαδα περιπου την ειχα παρει στο Ι46 προτελευταιο οπως κατεβαινουμε την ιασωνος εκει κατα τις 22:45-23:00 λιγο πριν σχολασειΒάρδιες Ναταλίας και Ντανιέλας;Απογευματινές;
ναι εκεί είναι η Ντανιελα και μερικές φορές την παρουσιάζουν σα Νταρια, συνήθως δουλεύει μαζί με την Αλεξάνδρα που δούλευε χρόνια στο Ιάσωνος 31 διάδρομος δεξιά.Απογευματινες και οι δυο... Ναταλιτσα σιγουρα Ι27 υπογειο μεχρι 23:00-23:15, τωρα Ντανιελα πριν μια βδομαδα περιπου την ειχα παρει στο Ι46 προτελευταιο οπως κατεβαινουμε την ιασωνος εκει κατα τις 22:45-23:00 λιγο πριν σχολασει
Η σονια ξερουμε μεχρι τι ωρα ειναι;Επισης κανει και τεειωτικο σωστα;Πρωινή στα γρήγορα
Φωκαίας 13 κάτω η Άντζελα η Κρητικοπούλα
Φωκαίας 13 πάνω η Σόνια πίπα-κώλο
Φωκαίας 19 η Κάρλα με τα γυα
Ναι, φαντάζομαι ως τις 16:00Η σονια ξερουμε μεχρι τι ωρα ειναι;Επισης κανει και τεειωτικο σωστα;
Απογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;Ναι, φαντάζομαι ως τις 16:00
Μετά τις 1700Η μπιούτι τι ώρα πιάνει γενικά;
Καλημέρα φίλε ή Ναταλιτσα τί ώρα ξεκινάει βάρδια μήπως ξέρεις;Απογευματινες και οι δυο... Ναταλιτσα σιγουρα Ι27 υπογειο μεχρι 23:00-23:15, τωρα Ντανιελα πριν μια βδομαδα περιπου την ειχα παρει στο Ι46 προτελευταιο οπως κατεβαινουμε την ιασωνος εκει κατα τις 22:45-23:00 λιγο πριν σχολασει
Μαέβιους Παχατουρίδης ?
Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....
Κατερίνα Φωκαίας 9Απογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;
Στο παλιό, το πρώτοΚαλησπέρα η Μελέκ από Αρμενία τι βάρδια δουλεύει και σε ποια πόρτα ακριβώς στο 44 Ιάσονος γιατί εδώ μπερδευτεί ευχαριστώ εκ τών προτέρων
Και Ιβανα από Διδυμου 27 αν έχει πάειΑπογεματινη βαρδια εχουμε καμια με κωλο και τελειωτικο;