Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο
Μεταξουργειο οπου εγινα 2 καταθεσεις, αρχικα δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις η Αρμενισα η Μελεκ (ή Μέηρα οπως μου ειπε η ιδια) στο Ιασωνος 44 παλιο...Στρουμπουλη με πιασιματα, η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Αρμενια...οταν τελειωσαμε με ρωτησε εαν ειμαι Χριστιανος καθως φαινεται να μην πολυσυμπαθει τους μουσουλμανους...πηγα να της πω "κοριτσι μου εδω που ηρθες τωρα εχεις να φας μουσουλμανικα καυλια με το τσουβαλι" αλλα δεν της ειπα κατι...
Περδικα 1 γωνια σκαλια η στρουμπουλη γυφτοαλβανιδα η Ελενα μαζι με μια μελαχρινη λατινα υπερτουμπανο δεν συγκρατησα ονομα
Περδικας 3 η 19χρονη ΒΒW ρουμανα η Καρινα μαζι με την τσατσα την Νελλη
Ιασωνος 46 προτελευταιο η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Αννα παλια καραβανα εχει χαλασει πολυ, επισης η μυτη της ηταν σχεδον φαγωμενη απο της δαγκωματιες του σκυλου της...κριμα καθως μεχρι περσι ηταν στανταρακι μου...
Ιασωνος 44 ευθεια μεσα η μελαχρινη Κολομβιανη Ναταλι (αυτη που σε βαζει να πλενεις χερια μπροστα της στο δωματιο)
ΜΑ 22 ισογειο δευτερη καταθεση στην γυρολογο του
Μεταξουργειου την ψηλη Ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα την Ελενα για την οποια θα ανεβει συντομα κριτικη...βαζει εμφυτευματα στα δοντια της και μου εδειχνε τα κενα με τις βιδωμενες βασεις που θα μπουν οι θηκες χαχαχα