ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
Καλή χρονιά να έχουμε το δωμάτιο είναι από το Ιάσωνος,43 γάμησα μια κοπέλα ξανθιά από Ουκρανία. Με 10 ευρώ το απλο με 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό
Φιλαρακι ετσι οπως την εβγαλες τη φωτο ουτε ο Δρακουλας δε γμαει εκειΚαλή χρονιά να έχουμε το δωμάτιο είναι από το Ιάσωνος,43 γάμησα μια κοπέλα ξανθιά από Ουκρανία. Με 10 ευρώ το απλο με 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό
Αναμφισβήτητα η Ναταλίτσα Ι27Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?
Μη βιάζεστε παιδιά, ακόμα χωνεύω τη φόλα. Θέλω να είμαι εντελώς ουδέτερα προδιαθέτημενος για να γράψω την κριτική που πραγματικά της αξίζει.Ε άντε πες το ντε μας γκάστρωσες!! Με έχει φάει η περιέργεια.
Βασικά τόσο με έχει φάει που οριακά είμαι να πάω από εκεί να δω με τα ίδια μου τα αρχίδια που έχει καταντήσει η φάση
Πες μου πόσα θέλεις για να επιστρέψεις στην ενεργό δράση.Καλή χρονιά να έχουμε το δωμάτιο είναι από το Ιάσωνος,43 γάμησα μια κοπέλα ξανθιά από Ουκρανία. Με 10 ευρώ το απλο με 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό
Ε μα και ο άλλος ρωτάει τι; Για να μην κάψει την τεράστια περιουσία ενός 10ευρου;;; Αυτά που έχουμε καψει εμείς σε call χτίζεις μεζονετες!!! Τεσπά..... Πάλι καλός ο Σωτηρακόπουλος.Μου το χάλασες Πρόεδρε...
Ήμουν έτοιμος να καλέσω @Διανοούμενος .....
Ντανιέλα δεν έχω δοκιμάσει, είναι στα υπ όψιν, Ναταλία το σίγουρο είναι ότι δεν θα φας φόλα αλλά ο χώρος τρισάθλιος και είναι κρίμα για το κορίτσι.Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?
τρομερός πάτος!
Τόσο χάλια είναι ο χώρος δηλαδή δεν αξίζει εάν είναι να μην μπορείς να πάρεις ανάσα...Ντανιέλα δεν έχω δοκιμάσει, είναι στα υπ όψιν, Ναταλία το σίγουρο είναι ότι δεν θα φας φόλα αλλά ο χώρος τρισάθλιος και είναι κρίμα για το κορίτσι.
Γαμησετα εάν πρέπει να κάνεις τον κασκαντέρ να ρίξεις ένα πουτσο δν θα πάω να πεθάνω κιόλας εάν είναι τόσο χάλιαΑναμφισβήτητα η Ναταλίτσα Ι27
Πρόσεχε όμως μη λιποθυμήσεις απ' τη μπόχα στην υπόγα...
Παρέα θέλω να ξαναρχίσουμε δυναμικά τώρα που χώρισαΠες μου πόσα θέλεις για να επιστρέψεις στην ενεργό δράση.
Θα πουλήσω νεφρά.
Σε ικετεύω Γύρνα.
Τουλάχιστον το πρώτο δεξιά που έχω τιμήσει δεν έχει καθόλου φως πέρα από ένα μικρό κόκκινο που πρέπει να κάτσεις 1 ώρα μέχρι να συνέλθει το μάτι, οπότε με αφή και φαντασία, αλλά η Ναταλία αξίζει έστω και για μια δοκιμή.Τόσο χάλια είναι ο χώρος δηλαδή δεν αξίζει εάν είναι να μην μπορείς να πάρεις ανάσα...
και οι δυο τους ειναι πολυ δυνατα καυλακια...Προσωπικα προτιμω την Ντανιελα αν ειναι οπωσδηποτε να διαλεξω μια απο τις δυο...Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?