memmas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 518
- Πόντοι
- 310
Αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου, γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω πάει, δουλεύει νύχτα 24.00 με 06.00και εγώ περίπου απο τότε.
Αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου, γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω πάει, δουλεύει νύχτα 24.00 με 06.00και εγώ περίπου απο τότε.
Άρα πρωινή?Εκεί είναι αν δεν κάνω λάθος.
Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το θέαμα, αλλά οκ
Κατά τις 11:00-12:00Παιδιά η τζεσικα στο 86 τι ώρα ξεκινάει;
Προσωπικά ΝαταλιτσαΑνάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?
Έχει καλύτερες υπηρεσίες απ' την Ντανιέλα? και κάτι άλλο οι οίκοι που δουλεύουν είναι κ οι δύο τρισλαθιοι όπως ήταν παλιά?Προσωπικά Ναταλιτσα
κατά τις 11:30-12:00Παιδιά η τζεσικα στο 86 τι ώρα ξεκινάει;
Φιλαρακι ετσι οπως την εβγαλες τη φωτο ουτε ο Δρακουλας δε γμαει εκειΚαλή χρονιά να έχουμε το δωμάτιο είναι από το Ιάσωνος,43 γάμησα μια κοπέλα ξανθιά από Ουκρανία. Με 10 ευρώ το απλο με 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό
Αναμφισβήτητα η Ναταλίτσα Ι27Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?
Μη βιάζεστε παιδιά, ακόμα χωνεύω τη φόλα. Θέλω να είμαι εντελώς ουδέτερα προδιαθέτημενος για να γράψω την κριτική που πραγματικά της αξίζει.Ε άντε πες το ντε μας γκάστρωσες!! Με έχει φάει η περιέργεια.
Βασικά τόσο με έχει φάει που οριακά είμαι να πάω από εκεί να δω με τα ίδια μου τα αρχίδια που έχει καταντήσει η φάση
Πες μου πόσα θέλεις για να επιστρέψεις στην ενεργό δράση.Καλή χρονιά να έχουμε το δωμάτιο είναι από το Ιάσωνος,43 γάμησα μια κοπέλα ξανθιά από Ουκρανία. Με 10 ευρώ το απλο με 15 ευρώ ελεύθερο στοματικό
Ε μα και ο άλλος ρωτάει τι; Για να μην κάψει την τεράστια περιουσία ενός 10ευρου;;; Αυτά που έχουμε καψει εμείς σε call χτίζεις μεζονετες!!! Τεσπά..... Πάλι καλός ο Σωτηρακόπουλος.Μου το χάλασες Πρόεδρε...
Ήμουν έτοιμος να καλέσω @Διανοούμενος .....