You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 92
- Like
- 16.598
- Πόντοι
- 19.226
Δεν ξέρω καθόλου...Ξέρουμε τι ζητάει ανα ώρα , μισαωρο κτλπ;
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 382
- Πόντοι
- 301
Θυμήθηκα την εκπομπή του Λεβέντη. Πολύ γέλασα, να είσαι καλά.καρκινο στο μεγαλυτερο μπουρδελο, την βουλη των εβραιων
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 441
Είχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.
Δηλαδή έτσι που πάει δε θα χουν κι οι μπάτσοι πού να κάνουν έφοδο...
Συγκριτικά με 15 χρόνια πριν που ξεκίνησα την πορνοκαριέρα μου, έχουν κλείσει πολλά του 20ρικου.
Και πες εντάξει αυτά που αναφέρεις, είναι σε μη κεντρικές τοποθεσίες και ίσως να είχαν λίγη κίνηση. Πώς εξηγείται όμως το κλείσιμο των δύο μπουρδέλων στη Μονή Προδρόμου, Φυλής 71Γ και το άλλο που ήταν ένα υπόγειο δίπλα από το πάρκινγκ;
Αυτά είναι κέντρο καράκεντρο....
Περίεργο πάντως διότι ζήτηση υπάρχει, ίσως να κλείνουν όχι επειδή δεν βρίσκουν κόσμο αλλά επειδή δεν βρίσκουν εύκολα πουτάνες ή φοβούνται το μπλέξιμο με τον υπόκοσμο/αστυνομία κτλπ. Σε νορμάλ συνθήκες δεν γίνεται να δουλεύουν 60χρονες, όμως αυτές τους έχουν ξεμείνει.
Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση.
Rodos 87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 370
Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά είδα πρόσωπα μαζεμένα που βλέπω σε τσάρκες μου και έτσι το υπέθεσα. Ούτε ονόματα ξέρω ούτε με τι nickname γράφουν.Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 646
- Πόντοι
- 81
Τζεσικα φυλης ξερουμε αν ειναι στο ποστο της;
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Μόλις γύρισα από βόλτα φυλής και αφού δεν βλέπω άλλη ενημέρωση θα πω για όσα είδα.
Φ 71α Μια, λατίνα κοντή αδύνατη με Ελ. Στοματικό.
Φ 71β Βικτώρια, λατίνα, όμορφη κοπέλα,σεx σε όλες τις στάσεις, όλα με προφυλακτικό.
Φ 67 Σάρα, ψιλή λάτιν κοπέλα ,με Ελ. Στοματικό.
Φ 69 πάνω η Μαρία.
Φ 86 κάτω ξ γνωστή Τζέσικα.
Φ 84 κάτω η Μπεκη η μαυρουλα.
Φ 84 πάνω η Βανέσσα, λάτιν με πιασίματα.
Απέναντι στο Φ 65 κάτω η Κορίνα.
Φώκαιας 13 κάτω η Άντζελα.
Φώκαιας 19 η Άννα, όμορφη κοπέλα, αδύνατη με σκούρο μαλλί και άσπρο δέρμα, απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 17 αριστερά η Σύλβια; Από το Φ 59 πάνω.
Αυτά σε όσα μπήκα.
Ανοιχτά ήταν επίσης τα Φιλιππίδου, τα Φώκαιας 7,9 27 ισόγειο.
Επίσης τα Φ 72 δεξιά, 74 δεξιά, 66, και μάλλον το 54 ,αν είδα καλά από μακριά.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά.
Φ 71α Μια, λατίνα κοντή αδύνατη με Ελ. Στοματικό.
Φ 71β Βικτώρια, λατίνα, όμορφη κοπέλα,σεx σε όλες τις στάσεις, όλα με προφυλακτικό.
Φ 67 Σάρα, ψιλή λάτιν κοπέλα ,με Ελ. Στοματικό.
Φ 69 πάνω η Μαρία.
Φ 86 κάτω ξ γνωστή Τζέσικα.
Φ 84 κάτω η Μπεκη η μαυρουλα.
Φ 84 πάνω η Βανέσσα, λάτιν με πιασίματα.
Απέναντι στο Φ 65 κάτω η Κορίνα.
Φώκαιας 13 κάτω η Άντζελα.
Φώκαιας 19 η Άννα, όμορφη κοπέλα, αδύνατη με σκούρο μαλλί και άσπρο δέρμα, απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 17 αριστερά η Σύλβια; Από το Φ 59 πάνω.
Αυτά σε όσα μπήκα.
Ανοιχτά ήταν επίσης τα Φιλιππίδου, τα Φώκαιας 7,9 27 ισόγειο.
Επίσης τα Φ 72 δεξιά, 74 δεξιά, 66, και μάλλον το 54 ,αν είδα καλά από μακριά.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά.
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.491
- Πόντοι
- 4.646
Η Νάταλι φίλε μου είναι το στάνταράκι πολλών από εμάς. Γαμιέται σα κτήνος, δοκίμασε τη, δε θα χάσεις.Ρε παίδες, εγώ πέρασα σήμερα μια βόλτα από Φυλής κι απογοητεύτηκα.
Είχα το 20ευρω ετοιμο στο χέρι και δεν εβρισκα μια πουτανα της προκοπης για να το δωσω.
Πολλα σπιτάκια κλειστά, άλλα ειχαν χοντρες, ακεφες τυπισσες κλπ... Ειχα κανα μηνα να κανω τσαρκα και η φαση μου φανηκε ακομα χειροτερη απ' ο,τι την ειχα αφησει.
Εχετε να προτεινετε κανα στανταράκι για να γαμησει κανείς καλά; (ειτε Φυλης, ειτε Λιοσίων ειτε οπουδηποτε αλλου)
*Μόνο η Ναταλι γωνία Φωκαίας-Αχαρνων μου εκανε λιγο κλικ, αλλά δεν ξερω αν προσφερει καμια υπηρεσία στο δωματιο ή είναι μόνο για σαλοναρισμα.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.962
- Πόντοι
- 6.495
Λογικά από την απογευματινή βάρδια Ιβανα...δεν έχω πάει..Δ27 έχουμε ενημερώσει?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.393
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live επιγραμματικα
Μαραθωνος 59 αριστερά κλειστό.
Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 όροφος Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,Μαρσέλα από Φεβρουάριο.
Μαραθωνος 59α Βίκυ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσυ και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 κλειστό.
Μαραθωνος 59 αριστερά κλειστό.
Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 όροφος Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,Μαρσέλα από Φεβρουάριο.
Μαραθωνος 59α Βίκυ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσυ και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 κλειστό.
Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Στο μεταξουργειο πινουν καφε, πουτανες, νταβατζηδες, και αξιολογα μελη.Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.534
- Πόντοι
- 441
Μόλις πέρασα με Άννα από φωκαιας19 ,ωραία αλλά τίποτα σπουδαίο μεσα,ξέρει κανείς αν η Χλόη θα είναι 2η βάρδια από φυλής 71?
Επίσης η Αλεξάνδρα από Φώκαιας 25 τι απέγινε?
Επίσης η Αλεξάνδρα από Φώκαιας 25 τι απέγινε?
Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.128
- Πόντοι
- 201
Μπαρμπορα μέχρι τι ορα δουλεύει
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.203
- Πόντοι
- 19.236
Ήμασταν με τον @DmtrsxXx και κάποια άλλα μέλη που δεν επιθυμούν να τους αναφέρω.Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά είδα πρόσωπα μαζεμένα που βλέπω σε τσάρκες μου και έτσι το υπέθεσα. Ούτε ονόματα ξέρω ούτε με τι nickname γράφουν.
Είχαμε κανονίσει Ραντεβού με έναν περίεργο, να κεράσουμε καφεδάκι, αλλά δεν ήρθε ποτέ...
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.816
- Πόντοι
- 3.760
Σημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.203
- Πόντοι
- 19.236
Φωκαίας 19?Σημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
Φανταστειται να μην κολησουμε κατι απο την κοπέλα και να κολησουμε απο την τσατσάΣημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
GrigoriRasputin
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ του εκλεκτούς μπουρδελιάριδες τα σέβη μου
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 441
Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.
Καλύτερα να τραβήξω μία παχιά τότε και να μου μείνει και το εικοσάρικο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K
- Απαντήσεις