Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.182
- Πόντοι
- 5.015
Who is Αρίνα; Σε ποιο δουλεύει;Ε τοτε αφου εισαι βυζολαγνος προτιμησε την Αρινα χωρις δευτερη σκεψη
Who is Αρίνα; Σε ποιο δουλεύει;Ε τοτε αφου εισαι βυζολαγνος προτιμησε την Αρινα χωρις δευτερη σκεψη
Ιάσονος 39 1ο δεξια 1βWho is Αρίνα; Σε ποιο δουλεύει;
Είχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.Έχουμε κάποια πληροφορία γιατί δεν διαφημίζεται πλέον πουθενά Αλκαμένους 113 , που υποτίθεται αγοράστηκε από την αλυσίδα που έχει και στην οδός Άγκυρας το 9 και το 12 ? Έχετε πετύχει πουθενά την Αλινα ?
Μαζευει μελλοντικους followers μπας και σταματησει τα μπουρδελα..Παιδιά τα πετάω!
Δεν ασχολούμαι με τα Instagram της καθεμιάς...
Τελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.
Μάλλον ψάχνει χορηγό
Εμφανιστηκε η Στελλα???Κωλοχαρακτηρας....Στέλλα εμφάνιση ηλικία!
Όχι φίλε ι ίδιες είναι Σύλβια Μερσίνη και Όλγα έχω πετύχει εκεί πριν κάποιες μέρες Αν άλλαξε τώρα αυτές τις μέρες δεν γνωριζωΕίχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.
Δηλαδή έτσι που πάει δε θα χουν κι οι μπάτσοι πού να κάνουν έφοδο...
ΡάνιαΦ84α κυρ Βασίλης στην είσοδο...η ξανθιά με το μικρό βιζακι η λεπτουλα πως την λένε;
Ξέρουμε τι ζητάει ανα ώρα , μισαωρο κτλπ;Τελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.
Μάλλον ψάχνει χορηγό
Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;Είδα και αξιότιμα μέλη σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο μετάξι, αλλά δεν ήξερα κανένα και δεν ήρθα. Ίσως πούμε καμία κουβέντα στις τσάρκες μας. Να περνάτε καλά
Δεν ξέρω καθόλου...Ξέρουμε τι ζητάει ανα ώρα , μισαωρο κτλπ;
Θυμήθηκα την εκπομπή του Λεβέντη. Πολύ γέλασα, να είσαι καλά.καρκινο στο μεγαλυτερο μπουρδελο, την βουλη των εβραιων
Είχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.
Δηλαδή έτσι που πάει δε θα χουν κι οι μπάτσοι πού να κάνουν έφοδο...
Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά είδα πρόσωπα μαζεμένα που βλέπω σε τσάρκες μου και έτσι το υπέθεσα. Ούτε ονόματα ξέρω ούτε με τι nickname γράφουν.Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Η Νάταλι φίλε μου είναι το στάνταράκι πολλών από εμάς. Γαμιέται σα κτήνος, δοκίμασε τη, δε θα χάσεις.Ρε παίδες, εγώ πέρασα σήμερα μια βόλτα από Φυλής κι απογοητεύτηκα.
Είχα το 20ευρω ετοιμο στο χέρι και δεν εβρισκα μια πουτανα της προκοπης για να το δωσω.
Πολλα σπιτάκια κλειστά, άλλα ειχαν χοντρες, ακεφες τυπισσες κλπ... Ειχα κανα μηνα να κανω τσαρκα και η φαση μου φανηκε ακομα χειροτερη απ' ο,τι την ειχα αφησει.
Εχετε να προτεινετε κανα στανταράκι για να γαμησει κανείς καλά; (ειτε Φυλης, ειτε Λιοσίων ειτε οπουδηποτε αλλου)
*Μόνο η Ναταλι γωνία Φωκαίας-Αχαρνων μου εκανε λιγο κλικ, αλλά δεν ξερω αν προσφερει καμια υπηρεσία στο δωματιο ή είναι μόνο για σαλοναρισμα.
Λογικά από την απογευματινή βάρδια Ιβανα...δεν έχω πάει..Δ27 έχουμε ενημερώσει?