Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (35 μέλη και 349 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.068
Πόντοι
7.195
Έχουμε κάποια πληροφορία γιατί δεν διαφημίζεται πλέον πουθενά Αλκαμένους 113 , που υποτίθεται αγοράστηκε από την αλυσίδα που έχει και στην οδός Άγκυρας το 9 και το 12 ? Έχετε πετύχει πουθενά την Αλινα ?
Είχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.
Δηλαδή έτσι που πάει δε θα χουν κι οι μπάτσοι πού να κάνουν έφοδο...

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.078
Πόντοι
1.056

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.075
Πόντοι
2.560

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
290
Πόντοι
20
Είχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.
Όχι φίλε ι ίδιες είναι Σύλβια Μερσίνη και Όλγα έχω πετύχει εκεί πριν κάποιες μέρες Αν άλλαξε τώρα αυτές τις μέρες δεν γνωριζω

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
385
Πόντοι
20
Είδα και αξιότιμα μέλη σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο μετάξι, αλλά δεν ήξερα κανένα και δεν ήρθα. Ίσως πούμε καμία κουβέντα στις τσάρκες μας. Να περνάτε καλά
Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
778
Πόντοι
361
Εμμανουέλα Κατερίνα από Φώκαιας τι φάση καλες σε παρτούζα?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.283
Πόντοι
441

Συγκριτικά με 15 χρόνια πριν που ξεκίνησα την πορνοκαριέρα μου, έχουν κλείσει πολλά του 20ρικου.
Και πες εντάξει αυτά που αναφέρεις, είναι σε μη κεντρικές τοποθεσίες και ίσως να είχαν λίγη κίνηση. Πώς εξηγείται όμως το κλείσιμο των δύο μπουρδέλων στη Μονή Προδρόμου, Φυλής 71Γ και το άλλο που ήταν ένα υπόγειο δίπλα από το πάρκινγκ;
Αυτά είναι κέντρο καράκεντρο....

Περίεργο πάντως διότι ζήτηση υπάρχει, ίσως να κλείνουν όχι επειδή δεν βρίσκουν κόσμο αλλά επειδή δεν βρίσκουν εύκολα πουτάνες ή φοβούνται το μπλέξιμο με τον υπόκοσμο/αστυνομία κτλπ. Σε νορμάλ συνθήκες δεν γίνεται να δουλεύουν 60χρονες, όμως αυτές τους έχουν ξεμείνει.

Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση.

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
872
Πόντοι
360
Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά είδα πρόσωπα μαζεμένα που βλέπω σε τσάρκες μου και έτσι το υπέθεσα. Ούτε ονόματα ξέρω ούτε με τι nickname γράφουν.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.965
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Μόλις γύρισα από βόλτα φυλής και αφού δεν βλέπω άλλη ενημέρωση θα πω για όσα είδα.
Φ 71α Μια, λατίνα κοντή αδύνατη με Ελ. Στοματικό.
Φ 71β Βικτώρια, λατίνα, όμορφη κοπέλα,σεx σε όλες τις στάσεις, όλα με προφυλακτικό.
Φ 67 Σάρα, ψιλή λάτιν κοπέλα ,με Ελ. Στοματικό.
Φ 69 πάνω η Μαρία.
Φ 86 κάτω ξ γνωστή Τζέσικα.
Φ 84 κάτω η Μπεκη η μαυρουλα.
Φ 84 πάνω η Βανέσσα, λάτιν με πιασίματα.
Απέναντι στο Φ 65 κάτω η Κορίνα.
Φώκαιας 13 κάτω η Άντζελα.
Φώκαιας 19 η Άννα, όμορφη κοπέλα, αδύνατη με σκούρο μαλλί και άσπρο δέρμα, απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 17 αριστερά η Σύλβια; Από το Φ 59 πάνω.
Αυτά σε όσα μπήκα.
Ανοιχτά ήταν επίσης τα Φιλιππίδου, τα Φώκαιας 7,9 27 ισόγειο.
Επίσης τα Φ 72 δεξιά, 74 δεξιά, 66, και μάλλον το 54 ,αν είδα καλά από μακριά.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
15.135
Πόντοι
4.636
Ρε παίδες, εγώ πέρασα σήμερα μια βόλτα από Φυλής κι απογοητεύτηκα.
Είχα το 20ευρω ετοιμο στο χέρι και δεν εβρισκα μια πουτανα της προκοπης για να το δωσω.
Πολλα σπιτάκια κλειστά, άλλα ειχαν χοντρες, ακεφες τυπισσες κλπ... Ειχα κανα μηνα να κανω τσαρκα και η φαση μου φανηκε ακομα χειροτερη απ' ο,τι την ειχα αφησει.
Εχετε να προτεινετε κανα στανταράκι για να γαμησει κανείς καλά; (ειτε Φυλης, ειτε Λιοσίων ειτε οπουδηποτε αλλου)
*Μόνο η Ναταλι γωνία Φωκαίας-Αχαρνων μου εκανε λιγο κλικ, αλλά δεν ξερω αν προσφερει καμια υπηρεσία στο δωματιο ή είναι μόνο για σαλοναρισμα.
Η Νάταλι φίλε μου είναι το στάνταράκι πολλών από εμάς. Γαμιέται σα κτήνος, δοκίμασε τη, δε θα χάσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.161
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά κλειστό.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 όροφος Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,Μαρσέλα από Φεβρουάριο.

Μαραθωνος 59α Βίκυ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσυ και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom