paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.534
- Πόντοι
- 441
Στείλε και μας. Όλα για την παρτυ σαςΤελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.
Μάλλον ψάχνει χορηγό![]()
H γυφτορουμανα η Αννα που εχει δουλεψει Ι37 , Ι32 επανω, Ι44 επανω, Ι35 υπογειο....πριν κανα χρονο περιπου στο Ι37 ηταν σχετικα αδυνατη ....τωρα τελευταια νταρντανευει αμα συνεχισει ετσι σε λιγο θα γινει κατηγορια BBW...oxi οτι μας χαλαει βεβαια...."Περδικας 1.οροφος, 1 βαρδια μαυριδερη νεαρη με βυζαρες παχουλη"
Ποια ειναι αυτη?
την βλεπω οταν γυρισει να μην κλεινει ποδιαθελω κ γω![]()
Κ εδώ φίλε μου αν μπορείς ινστγραμΤελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.
Μάλλον ψάχνει χορηγό![]()
Υπαρχει καπου κριτικη γι αυτην?Ιάσονος 39 πρωτο υπογειο δεξια η μελαχρινη Μολδαβεζα βυζαρου σωμα με καμπυλες η Αρινα πρωην Λορυ που δουλευε παλαιοτερα στο Ιασωνος 19 οροφος
Υπαρχει καπου κριτικη γι αυτην?H γυφτορουμανα η Αννα που εχει δουλεψει Ι37 , Ι32 επανω, Ι44 επανω, Ι35 υπογειο....πριν κανα χρονο περιπου στο Ι37 ηταν σχετικα αδυνατη ....τωρα τελευταια νταρντανευει αμα συνεχισει ετσι σε λιγο θα γινει κατηγορια BBW...oxi οτι μας χαλαει βεβαια....
Επιστροφη απο την απογευματινη βολτα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 15:30 - 16:00 οπου προτιμηθηκε για μια ακομα φορα η ξανθια Ουκρανεζα Μιλφ Χριστινα απο λεωνιδου 28, περιμενοντας την στο δωματιο ακουγα τα βογγητα της απο το διπλα δωματιο οπου την ξεμουνιαζε ενας συναγωνιστης, αυτο με εφτιαξε λιγακι παραπανω οποτε μετα την γαμησα με ολη μου την ορμη κανοντας την να βογγαει ξανα χαχαχα
Οχι δεν υπαρχουν κριτικες αλλα αμα θες μπορω να ανεβασω εγω μιας και εχω παει και με τις δυο απλα βαριεμαι να γραφω συνεχεια... Εαν σου αρεσουν τα πιασιματα θα περασεις ωραια...πολυ καλοι χαρακτηρες και οι δυο...ειδικα η Αρινα δινει και τρελα γλωσσοφιλα αμα σε γουσταρει....Υπαρχει καπου κριτικη γι αυτην?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπαρχει καπου κριτικη γι αυτην?
Πιο πολυ για το μεγεθος του βυζου θελω να δω ηλικιες κ υψος, δε γουσταρω νταρντανες παλεστεςΟχι δεν υπαρχουν κριτικες αλλα αμα θες μπορω να ανεβασω εγω μιας και εχω παει και με τις δυο απλα βαριεμαι να γραφω συνεχεια... Εαν σου αρεσουν τα πιασιματα θα περασεις ωραια...πολυ καλοι χαρακτηρες και οι δυο...ειδικα η Αρινα δινει και τρελα γλωσσοφιλα αμα σε γουσταρει....
Ε τοτε αφου εισαι βυζολαγνος προτιμησε την Αρινα χωρις δευτερη σκεψηΠιο πολυ για το μεγεθος του βυζου θελω να δω ηλικιες κ υψος, δε γουσταρω νταρντανες παλεστες
Παιδιά τα πετάω!Στείλε και μας. Όλα για την παρτυ σας
Στέλλα εμφάνιση ηλικία!Άγκυρας 9 Στέλα Ντάρια λεω να παρω τουζα
Καρολίνα. Φιλιππίδου όροφος πρωίΣύντροφοι κατεβαίνω Αθήνα Τετάρτη, ποια βυζαρου θα μου συστήνατε που να κάνει ελεύθερο στοματικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Που είναι αυτό φίλε μου επειδή δεν γνωρίζωΚαρολίνα. Φιλιππίδου όροφος πρωί
Μπιουτη αυτή τη στιγμή στο κάτω, απίστευτα καυλωμένη, δεν έχω ξανανιώσει τόση ζεστασιά μέσα στο μουνί της τρελάθηκα. Παραλίγο να χύσει κ η ίδια. Είναι έτοιμη να μείνει έγγυος σήμερα σε τουλάχιστον 2διμα.