Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.426
- Πόντοι
- 3.246
δουλεύει ναι! τελευταία της μέρα αύριο φεύγει για Μολδαβία! είναι μαζί
με Τάνια και Ελένη με συνεχόμενα δωμάτια
δουλεύει ναι! τελευταία της μέρα αύριο φεύγει για Μολδαβία! είναι μαζί
Τελευταία φορά, πριν κανα μήνα δηλαδή που πηρα τη Μαρία τη μαύρη στο Ιασ 39 της ειχα δώσει έξτρα 10ρικο για να μου γλείψει ακαποτα το παπαρι. Μου ειχε πει οτι δεν θα το έκανε ουτε για 100ευρω.Φιλιππίδου 11 ισόγειο Λουσία λατίνα μετριότητα με ελεύθερη φλογέρα και Ναόμι μαυρούλα (πρώην Μαρία από Ιάσονος 39). Έχει βάλει στο πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα
Καλά θα κάνεις μύστη μουΤελευταία φορά, πριν κανα μήνα δηλαδή που πηρα τη Μαρία τη μαύρη στο Ιασ 39 της ειχα δώσει έξτρα 10ρικο για να μου γλείψει ακαποτα το παπαρι. Μου ειχε πει οτι δεν θα το έκανε ουτε για 100ευρω.
Εννοείται οτι θα παω και θα της πω να μου γυαλίσει το παπαρι μου σχολαστικά. Στο τέλος θα της θύμησω τι έλεγε..
Ντροπή σου να ζητάς τέτοια πράγματα από τα κορίτσια...Τελευταία φορά, πριν κανα μήνα δηλαδή που πηρα τη Μαρία τη μαύρη στο Ιασ 39 της ειχα δώσει έξτρα 10ρικο για να μου γλείψει ακαποτα το παπαρι. Μου ειχε πει οτι δεν θα το έκανε ουτε για 100ευρω.
Εννοείται οτι θα παω και θα της πω να μου γυαλίσει το παπαρι μου σχολαστικά. Στο τέλος θα της θύμησω τι έλεγε..
Η αλήθεια είναι πώς ήταν πάντα κάθετη και μόνο του απλού ... γιορτές είναι , μην είσαι κακόςΤελευταία φορά, πριν κανα μήνα δηλαδή που πηρα τη Μαρία τη μαύρη στο Ιασ 39 της ειχα δώσει έξτρα 10ρικο για να μου γλείψει ακαποτα το παπαρι. Μου ειχε πει οτι δεν θα το έκανε ουτε για 100ευρω.
Έτσι έτσιΝτροπή σου να ζητάς τέτοια πράγματα από τα κορίτσια...
Βέβαια τώρα που έπεσε πείνα θα τα κάνει όλα και θα πει και ευχαριστώ.
Να ζητησεις να σοδομισεις τον πρωκτ'ο της.Ντροπή σου να ζητάς τέτοια πράγματα από τα κορίτσια...
Βέβαια τώρα που έπεσε πείνα θα τα κάνει όλα και θα πει και ευχαριστώ.
Με συν ένα ταλιρακι μπορει να τα καταπινε κιολαςΤελευταία φορά, πριν κανα μήνα δηλαδή που πηρα τη Μαρία τη μαύρη στο Ιασ 39 της ειχα δώσει έξτρα 10ρικο για να μου γλείψει ακαποτα το παπαρι. Μου ειχε πει οτι δεν θα το έκανε ουτε για 100ευρω.
μου δημιούργησες ψυχολογικά...Κολωνού 30 όροφος...
Δυο κοπέλες η Αννα που εχει κάνει τεράστια κωλάρα και μια άλλη που ξεχασα το όνομα της.
Στις 1900 θα έρθει και η Ρίτα. Την περιμένω εξω απο την πόρτα με την ψωλή σηκωμένη.
Ακόμα δεν ήρθε φεύγει??δουλεύει ναι! τελευταία της μέρα αύριο φεύγει για Μολδαβία! είναι μαζί
με Τάνια και Ελένη με συνεχόμενα δωμάτια
προγραμματα εμαθες??Κολωνού 30 όροφος...
Δυο κοπέλες η Αννα που εχει κάνει τεράστια κωλάρα και μια άλλη που ξεχασα το όνομα της.
Στις 1900 θα έρθει και η Ρίτα. Την περιμένω εξω απο την πόρτα με την ψωλή σηκωμένη.
Υπάρχει καμία καλή μιλφ πρωινή βάρδια στην φυλής ;
Πες νούμερο και θα σ πω. Τόσες φορές που τα γύρισα με τα λίγα ρώσικα που ξέρω έμαθα και τις ωρεςΚαλησπερα παιδες, η βικτωρια απο βεργας που χαθηκε?
Τι χάλια είναι αυτά ; Που είναι τα πιπινάκιαΚολωνού 30 όροφος...
Βεργας 6Πες νούμερο και θα σ πω. Τόσες φορές που τα γύρισα με τα λίγα ρώσικα που ξέρω έμαθα και τις ωρες
Όχι όσες φορές κατέβηκα αυτές τις μέρες μια ρουμανοκαυλοφατσα είδα κορινα. Δεν θυμάμαι Βικτωρία εκεί. Νομίζω υπόγειο είναι. Ολες οι τσατσαδες λέγανε πάντως ότι αλλάζει το προγραμμα τώρα τα Χριστούγεννα και από ότι κτλβ οι καλές θα δουλευουν νωρίς. Αν ξαναπεράσω θα ρωτησωΒεργας 6