Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (5 μέλη και 91 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.012
Πόντοι
3.246
φωκαίας 9 υπόγα Έντζυ μελαχρινή μοντελέ γύρω στα 30 με δυαράκια φυσικά βυζιά απλό πρόγραμμα , ενδιαφέρουσα περίπτωση !

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
295
Πόντοι
20
Χθες απόγευμα το Ιάσωνος 44 σκάλες, που παίζουν Φωτεινή και Σοφία, κλειστό. Η Φωτεινή μάλλον συνεχίζει να είναι εκτός.
Όχι φίλε κάτι άλλο παίζει. Την Φωτεινή την πήρα την Δευτέρα. Επέστρεψε ανανεωμένη και κουρεμένη.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.232
Πόντοι
12.421
Μικρή τσάρκα, στο φτερό, σήμερα 1η βάρδια με δύο καταθέσεις !!!

Φυλής 71 ισόγειο Άντζελα λατίνα μέτρια με νορμάλ πρόγραμμα και Νικόλ λάτιν μοσχαράκι:turkydance: με αυστηρό ύφος:afro:. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα και ανακοινώνεται ότι με έξτρα δίνει και κώλο.
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα. Δεν μου κάνει κλικ.
Φυλής 72 υπόγειο με τη σκάλα σκοτώστρα. Η υπηρεσία την είπε Σαμπίνα/Τατιάνα/Τάνια:jerking2: Κάτω του μετρίου οπτικά με κόκκινα μπουκλέ μαλλιά. Πρόγραμμα νορμάλ.

Πρόσεξα ότι έχει ανοίξει το Φ54 όροφος στη 1η βάρδια και πήγα να δω...
Κοπέλα η Ξένια. Καστανόξανθη ομορφούλα 30άρα σοβιετική.
Η κοπέλα είχε δουλέψει προ δεκαετίας στην τότε αλυσίδα Φυλής 54,56,66, Διδύμου7α, 8ορ, Χωματιανού 11ισόγειο. Μου ήρθε φλασιά και τη θυμήθηκα :kneel:
Πέρασα μαζί της με καλές εντυπώσεις. Το θέμα είναι πως ενώ ανακοινώνει ελ. στοματικό και 69, η κοπέλα κάνει απλό. Τον τρώει σε όλες τις στάσεις και δεν βιάζεται, αλλά πρόγραμμα απλό.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.232
Πόντοι
12.421
Κι ενώ έκανα να φύγω, δεν κάνω λέω μια στροφή Αγκύρας:ak:

Αγκύρας 9 Αναστασία η γνωστή χυσορουφήχτρα:pipa2:
Αγκύρας 12 η μπαζοΚριστίνα η συγγαμένη με ελεύθερη φλογέρα.
Μαζί της μια ωραία μιλφ ξανθιά η Στέλλα:tn21:. Με 2.5 βυζί πεσμένο. Απλό πρόγραμμα δυστυχώς. Επειδή μου άρεσε εμφανισιακά πέρασα.
Γαμιέται καλά στα πλαίσια του απλού, με αλλαγές στάσεων και πιστόνιασμα.
Χάλασε όμως η φάση σε ένα σημείο! Επειδή πήγα καπάκι από το ένα γαμήσι στο άλλο δεν μπορούσα να τελειώσω. Κάποια στιγμή άρχισε να ντύνεται και μου είπε να κάτσω εκεί να συνεχίσω να την παίζω μόνος να τελειώσω:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Δεν πάμε καλά...
Παρότι το πήγε σχετικά καλά, το γάμησε στο τέλος :shit:

Λεπτομέρειες στη κριτική που θα ανεβάσω...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.396
Πόντοι
19.236
ναι η Σάντρα, ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ πολύ λεπτή με 2.5αρι σχεδόν βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,έχει δουλέψει στο Ιάσωνος 32 διαδρομος ευθεία, Ιάσωνος 1β αριστερά και πολύ πιο παλιά και στα Φυλής 109β, Ρεμουνδου 21α, Βεργας 3 σα Λολίτα και Αλεξάνδρα, τότε ήταν κοκκινομάλλα
:smitten:
οχι 2 ,Περγάμου 1 ισογειο
Θα θυμάται το γνωστό LadyBoy που δούλευε εκεί.
Ταιριάζει πολύ με την περιγραφή του... :confused:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.165
Πόντοι
4.646

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
21
:smitten:

Θα θυμάται το γνωστό LadyBoy που δούλευε εκεί.
Ταιριάζει πολύ με την περιγραφή του... :confused:
Όχι και lady boy τύπε. Κανονική γυναίκα ήταν με μουνάκι. Είχε κι άλλες γυναίκες εκεί, όχι μόνο τον τράβελο.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
840
Πόντοι
361
Μιλένα τανια απο δίδυμου 27 παρτουζερι είναι εκεί μην κατέβω τζάμπαμια ενημέρωση οποίος μπορεί

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.855
Πόντοι
46.232
Μιλένα τανια απο δίδυμου 27 παρτουζερι είναι εκεί μην κατέβω τζάμπαμια ενημέρωση οποίος μπορεί
Όχι, ειδικά η Τανια τις μέρες που δουλεύει δουλεύει 1300-1700 αντε 1730,ενώ η Μιλενα μου είπε ότι θα δουλεύει όποτε θέλει αλλά μόνο στη 1η βάρδια.

Τελευταία τροποποίηση:

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
802
Πόντοι
80
Τα ξέρω αλλά συνήθως είναι η άλλη και έχω σταματήσει να μπαίνω πάω κατευθείαν δίπλα στη γιαγιά Άννα, αλλά τώρα καρφί στο 1γ!!!!!
Οταν επιστρέψει η Ελένη η ξανθιά αδύνατη gilf σφύρα μου
Την έχω απεριόριστη ανάγκη!!
Ξέρω ότι χτυπάς σε εκείνο το σημείο γι'αυτό!!
Καλή συνέχεια αγωνιστή

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.071
Πόντοι
7.195
Περγάμου 2 δεν είχε παλιά κάτι ταυλανδεζες; Πρέπει να τις έκοψαν. Κρίμα. Μια μελαχρινουλα ήταν πολύ καλή. Δεν θυμάμαι όνομα.
Περγάμου 1 εννοείς και δεν κόπηκαν μόνο οι ταυλανδέζες, κόπηκε το μαγαζί γενικά, έχει κλείσει εδώ και κανά χρόνο.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
752
Πόντοι
81
Μικρή τσάρκα, στο φτερό, σήμερα 1η βάρδια με δύο καταθέσεις !!!

Φυλής 71 ισόγειο Άντζελα λατίνα μέτρια με νορμάλ πρόγραμμα και Νικόλ λάτιν μοσχαράκι:turkydance: με αυστηρό ύφος:afro:. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα και ανακοινώνεται ότι με έξτρα δίνει και κώλο.
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα. Δεν μου κάνει κλικ.
Φυλής 72 υπόγειο με τη σκάλα σκοτώστρα. Η υπηρεσία την είπε Σαμπίνα/Τατιάνα/Τάνια:jerking2: Κάτω του μετρίου οπτικά με κόκκινα μπουκλέ μαλλιά. Πρόγραμμα νορμάλ.

Πρόσεξα ότι έχει ανοίξει το Φ54 όροφος στη 1η βάρδια και πήγα να δω...
Κοπέλα η Ξένια. Καστανόξανθη ομορφούλα 30άρα σοβιετική.
Η κοπέλα είχε δουλέψει προ δεκαετίας στην τότε αλυσίδα Φυλής 54,56,66, Διδύμου7α, 8ορ, Χωματιανού 11ισόγειο. Μου ήρθε φλασιά και τη θυμήθηκα :kneel:
Πέρασα μαζί της με καλές εντυπώσεις. Το θέμα είναι πως ενώ ανακοινώνει ελ. στοματικό και 69, η κοπέλα κάνει απλό. Τον τρώει σε όλες τις στάσεις και δεν βιάζεται, αλλά πρόγραμμα απλό.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Περασαν 10 χρόνια? Εκει που εκδιδιταν οι κοπελες με τη βια? Μια μιά ξαναεμφανιζονται. Οχι δια της βιας να υποθεσω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.855
Πόντοι
46.232
Περγάμου 1 εννοείς και δεν κόπηκαν μόνο οι ταυλανδέζες, κόπηκε το μαγαζί γενικά, έχει κλείσει εδώ και κανά χρόνο.
έτσι, τελευταία φορά που το πέτυχα ανοιχτό ήταν 3 Μαρτίου όπου δουλευε η γνωστή γυρολόγος Ντάρια/Μπιανκα/Ελένη

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.232
Πόντοι
12.421
Περασαν 10 χρόνια? Εκει που εκδιδιταν οι κοπελες με τη βια? Μια μιά ξαναεμφανιζονται. Οχι δια της βιας να υποθεσω.
Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε!
Έτσι λειτουργούν οι κοπέλες αυτής της δουλειάς...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.911
Πόντοι
2.036
Πέρασα σήμερα με την Mìa υπόγα πορνοmall Ι39(2) , περίεργο κορίτσι , ζαρωμένοα βυζια αλλά καλό σώμα , σημάδια από επεμβάσεις/ τραυματισμό στον κώλο , ψιλο-φολιτσα κλασική Λατινα αρχικά, έφτιαξε προς το τέλος της συνεδρίας και το έσωσε, τίποτα σπουδαίο.

Πήρα και την κοντή/πετίτ Λούσι στο Κ45 , ότι ποιο μικρόσωμο παίζει , δεν είναι όμορφη αλλά είναιν πολύ πετίτ , ποιο κάτω θα ήταν νάνος , φιλότιμη για Λατίνα, δεκτική , αλλά ατσούμπαλη.

Γενικά έχει ανανεωθεί το ρόστερ από Λατίνος στο μετάξι, η ποιο όμορφες είναι όμως οι "παλιές" Εσμεράλντα και Barbara.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.235
Πόντοι
1.071
Καλή συνέχεια αγωνιστή
Έγινε αγορίνα

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
154
Πόντοι
0
Καλή συνέχεια αγωνιστή
Για ποια Ελένη αναφέρεσαι συναγωνιστή εδώ λάτρης των gilf επίσης η Σάντρα τι ώρες δουλεύει και αν υπάρχει πουθενά η Λίλιαν ευχαριστώ πολύ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom