Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (20 μέλη και 229 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Επειδή ρωτάνε πολλοί για Μιλενα. Τώρα στο Διδυμου 27.
ΜΙΛΕΝΑ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΤΑΝΙΑ-ΕΛΕΝΗ.
Ζήτησα να περάσουν 3 μαζί μου αλλά ατύχησα γιατί η Τάνια δεν ήθελε. Πήρα ΒΙΚΤΏΡΙΑ-ΜΙΛΕΝΑ και έγινε χαμός.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.679
Πόντοι
2.036
Εχεις δικιο, απλά ο ένας την λέει γιουβαρελακι ο άλλος ωραίο κορμί δεν βγαζεις άκρη... χρήζει αυτοψιας.
Έχει παραπάνω κιλά και πιασίματα, αλλά είναι πιτσιρίκα και είναι σχετικά σφιχτά, το ωραίο δεν σημαίνει φέτες/γυμνασμένο ... είναι και υποκειμενικό.

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Mriana φυλής 71 Α Και Β μεγάλη καριόλα τα δίνει όλα με έξτρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
865
Πόντοι
361
Επιδή τα μπουρδέλα έχουν γεμίσει μπαζόλες δοκίμασα ένα studio kai massage.

Κασσάνδρας 3 με την Ευα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουνάρα. Κάπου στα 28-30 με τέλειο πρόσωπο, τέλεια επιδερμίδα, άρρωστο κώλο, μύριζε υπέροχα και περιποιημένα άκρα χέρια και πόδια. Στήθος ελαφρά πεσμένο αλλά 100% φυσικό και ήταν και βυζάρες και παλυ. Με το που την είδα τρελάθηκα και πέρασα μέσα. Με 50 ευρο μου είπε λοιπόν ότι έχω βαρια βαρια 15 λεπτα, πίπα με καπότα και ΜΟΝΟ γαμήση. Δεν άφησε όχι μονο γλιφομούνι αλλά ούτε να γλύψω ρόγες η να της φιλήσω τον λαιμό. Μου είπε και απο μόνη της ότι κάνει μονο πιπα και γαμήση και τιποτα αλλο. Και φουλ προγραμμα να πάρω κανει μόνο ελεύθερο στοματικο και αντι για 15 πάμε στα 30 λεπτα. Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια στο δωμάτιο αλλά κρατήθηκα. Ποιος σκατά γαμάει στα studio με τέτια προγράμματα??? Είχα να πάω 10 χρόνια και τότε έλεγα οτι έιναι μούφα που τα 50 ευρο ήταν 30 λεπτά και τα 100 1 ωρα. Τελικά έγιναν ακόμα χειρότερα.

Λελας 35 ήθελα την ηλέκτρα ήταν κλησμένη όλη μέρα και πέρασα με την μόνη που βλεπότανε στην μούρη την Ρεα. Χοντρη βέβαια αλλά είχα κάβλες. Έδωσα 70 ευρό έκατσα στο δωμάτιο με πίεση απο εμένα κοντά στα 20 λεπτά. Η κοπέλα κάτι είχε και πόναγε, έβαλε ενα κιλό κρέμα και έκλεβε φουλ. Της είπα να αλλάξουμε στάση απο τον καναπέ και αυτή γυρνάει μου βγάζει την καπότα χωρίς να με ρωτήσει και λέει χήσε με έτσι. Άλλα 70 ευρο καμένα.

Απο μπουρδελά προιγούμενη βδομάδα δεν έβρησκα την Χλόη πουθενά που είναι η μόνη που περνάω καλά και λόγω του Σμύρνη του παιχταρά είδα ότι δούλευε η Μιλένα και πήγα. Αν την συγρίνω με τις 2 βλαμένες απο πάνω έπρεπε να τις δωσω για την ώρα και τις υπερεσιες καμια 200ρια ευρό και λίγα λέω....

Πέρασα και με Ανίτα απο το 86 που όλοι λένε καλά λόγια και συμφωνώ. Παρόλα που δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά γιατί ειναι κοκαλιάρα και εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες η κοπέλα ήταν με χαμόγελο, δεν εκλεβε πουθενά, με ρώτησε τη θέλω, έγλειψε μπάλες και παρόλα που έκατσα πολύ στο δωμάτιο γιατί δεν τέλιωνα δεν χτύπησε η τσατσα την πόρτα και η Αννίτα δεν είπε κουβέντα. 10/10 συμπερηφόρα. Αν σας αρέσουν οι πολύ αδύνατες τότε την προτείνω παρόλα που εγώ δεν θα ξαναπάω.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
778
Πόντοι
81

Ε πες τίποτα παραπάνω, μην πετάς έναν κομήτη απλα και τέλος. Δώσε μια περιγραφή εστω της ίδιας.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Επιδή τα μπουρδέλα έχουν γεμίσει μπαζόλες δοκίμασα ένα studio kai massage.

Κασσάνδρας 3 με την Ευα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουνάρα. Κάπου στα 28-30 με τέλειο πρόσωπο, τέλεια επιδερμίδα, άρρωστο κώλο, μύριζε υπέροχα και περιποιημένα άκρα χέρια και πόδια. Στήθος ελαφρά πεσμένο αλλά 100% φυσικό και ήταν και βυζάρες και παλυ. Με το που την είδα τρελάθηκα και πέρασα μέσα. Με 50 ευρο μου είπε λοιπόν ότι έχω βαρια βαρια 15 λεπτα, πίπα με καπότα και ΜΟΝΟ γαμήση. Δεν άφησε όχι μονο γλιφομούνι αλλά ούτε να γλύψω ρόγες η να της φιλήσω τον λαιμό. Μου είπε και απο μόνη της ότι κάνει μονο πιπα και γαμήση και τιποτα αλλο. Και φουλ προγραμμα να πάρω κανει μόνο ελεύθερο στοματικο και αντι για 15 πάμε στα 30 λεπτα. Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια στο δωμάτιο αλλά κρατήθηκα. Ποιος σκατά γαμάει στα studio με τέτια προγράμματα??? Είχα να πάω 10 χρόνια και τότε έλεγα οτι έιναι μούφα που τα 50 ευρο ήταν 30 λεπτά και τα 100 1 ωρα. Τελικά έγιναν ακόμα χειρότερα.

Λελας 35 ήθελα την ηλέκτρα ήταν κλησμένη όλη μέρα και πέρασα με την μόνη που βλεπότανε στην μούρη την Ρεα. Χοντρη βέβαια αλλά είχα κάβλες. Έδωσα 70 ευρό έκατσα στο δωμάτιο με πίεση απο εμένα κοντά στα 20 λεπτά. Η κοπέλα κάτι είχε και πόναγε, έβαλε ενα κιλό κρέμα και έκλεβε φουλ. Της είπα να αλλάξουμε στάση απο τον καναπέ και αυτή γυρνάει μου βγάζει την καπότα χωρίς να με ρωτήσει και λέει χήσε με έτσι. Άλλα 70 ευρο καμένα.

Απο μπουρδελά προιγούμενη βδομάδα δεν έβρησκα την Χλόη πουθενά που είναι η μόνη που περνάω καλά και λόγω του Σμύρνη του παιχταρά είδα ότι δούλευε η Μιλένα και πήγα. Αν την συγρίνω με τις 2 βλαμένες απο πάνω έπρεπε να τις δωσω για την ώρα και τις υπερεσιες καμια 200ρια ευρό και λίγα λέω....

Πέρασα και με Ανίτα απο το 86 που όλοι λένε καλά λόγια και συμφωνώ. Παρόλα που δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά γιατί ειναι κοκαλιάρα και εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες η κοπέλα ήταν με χαμόγελο, δεν εκλεβε πουθενά, με ρώτησε τη θέλω, έγλειψε μπάλες και παρόλα που έκατσα πολύ στο δωμάτιο γιατί δεν τέλιωνα δεν χτύπησε η τσατσα την πόρτα και η Αννίτα δεν είπε κουβέντα. 10/10 συμπερηφόρα. Αν σας αρέσουν οι πολύ αδύνατες τότε την προτείνω παρόλα που εγώ δεν θα ξαναπάω.
Αυτή η Μιλενα επέστρεψε φουλ καυλωμένη πάντως και με πολύ καλή διάθεση.
Τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Ε πες τίποτα παραπάνω, μην πετάς έναν κομήτη απλα και τέλος. Δώσε μια περιγραφή εστω της ίδιας.
Είναι ωραία κοπέλα! Δεν χωρταινει σεξ αλλά με αμοιβή Λατινάκι! Είναι επιλεκτική! Αν είσαι καθαρός και προσφέρεις αρκετά για έξτρα υπηρεσίες τα δίνει όλα

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Επίσης στο 71 βράδυ 2 άλλες καριόλες φόλες αλλά με έξτρα τα δίνουν όλα και να τις σκίσεις στο γσμιση! Με 20 ευρώ είναι φόλες!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Επίσης στο 71 βράδυ 2 άλλες καριόλες φόλες αλλά με έξτρα τα δίνουν όλα και να τις σκίσεις στο γσμιση! Με 20 ευρώ είναι φόλες!
Sorry! Ξέχασα να γράψω ονόματα τις 2 βραδυνές καριόλες που το παίζουν Dives!!! Chanel και Veronika με έξτρα τα κάνουν όλα?

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
221
Πόντοι
20

Σε ποια βάρδια την βρίσκουμε ;; Πρωινή ;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
Παιδιά καλό είναι να διαβάζετε και λίγο πιο πίσω τα μηνύματα για να μην ρωτάτε συνεχώς τα ίδια.
Διδυμου 27 είναι το κορίτσι
Στα παπαρια τους. Πάλι θα ρωτάνε. Όχι δε γυρίζουν σελίδα πίσω...ούτε scroll δεν κάνουν λίγο πιο πάνω...!

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
5
Like
691
Πόντοι
361

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Στα παπαρια τους. Πάλι θα ρωτάνε. Όχι δε γυρίζουν σελίδα πίσω...ούτε scroll δεν κάνουν λίγο πιο πάνω...!
Εδώ που μπαίνουν για την ευχαριστηση τους και δεν διαβάζουν 3 μηνύματα πίσω. Φαντάσου όταν πήγαιναν σχολείο τι γινόταν

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
5
Like
691
Πόντοι
361
Επειδή ρωτάνε πολλοί για Μιλενα. Τώρα στο Διδυμου 27.
ΜΙΛΕΝΑ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΤΑΝΙΑ-ΕΛΕΝΗ.
Ζήτησα να περάσουν 3 μαζί μου αλλά ατύχησα γιατί η Τάνια δεν ήθελε. Πήρα ΒΙΚΤΏΡΙΑ-ΜΙΛΕΝΑ και έγινε χαμός.
Εύχομαι να μην είναι απλα σαν την ιβανα αλήθεια θέλω πολυ να γουστάρω και εγω αλλα θελω εμφάνηση τουλάχιστον οκ μέτρια ❤️❤️

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom