Υπάρχει ακόμη σε αυτό τον οίκο η Βίκυ στη δεύτερη βάρδια;;Ο μύστης που έκλεισε πόση ώρα το βεργας 2 πολύ μερακλής. Μπράβο τουπουτην κατάφερε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Επειδή ρωτάνε πολλοί για Μιλενα. Τώρα στο Διδυμου 27.
ΜΙΛΕΝΑ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΤΑΝΙΑ-ΕΛΕΝΗ.
Ζήτησα να περάσουν 3 μαζί μου αλλά ατύχησα γιατί η Τάνια δεν ήθελε. Πήρα ΒΙΚΤΏΡΙΑ-ΜΙΛΕΝΑ και έγινε χαμός.
Ζήτησα να περάσουν 3 μαζί μου αλλά ατύχησα γιατί η Τάνια δεν ήθελε. Πήρα ΒΙΚΤΏΡΙΑ-ΜΙΛΕΝΑ και έγινε χαμός.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.679
- Πόντοι
- 2.036
Έχει παραπάνω κιλά και πιασίματα, αλλά είναι πιτσιρίκα και είναι σχετικά σφιχτά, το ωραίο δεν σημαίνει φέτες/γυμνασμένο ... είναι και υποκειμενικό.Εχεις δικιο, απλά ο ένας την λέει γιουβαρελακι ο άλλος ωραίο κορμί δεν βγαζεις άκρη... χρήζει αυτοψιας.
NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 865
- Πόντοι
- 361
Επιδή τα μπουρδέλα έχουν γεμίσει μπαζόλες δοκίμασα ένα studio kai massage.
Κασσάνδρας 3 με την Ευα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουνάρα. Κάπου στα 28-30 με τέλειο πρόσωπο, τέλεια επιδερμίδα, άρρωστο κώλο, μύριζε υπέροχα και περιποιημένα άκρα χέρια και πόδια. Στήθος ελαφρά πεσμένο αλλά 100% φυσικό και ήταν και βυζάρες και παλυ. Με το που την είδα τρελάθηκα και πέρασα μέσα. Με 50 ευρο μου είπε λοιπόν ότι έχω βαρια βαρια 15 λεπτα, πίπα με καπότα και ΜΟΝΟ γαμήση. Δεν άφησε όχι μονο γλιφομούνι αλλά ούτε να γλύψω ρόγες η να της φιλήσω τον λαιμό. Μου είπε και απο μόνη της ότι κάνει μονο πιπα και γαμήση και τιποτα αλλο. Και φουλ προγραμμα να πάρω κανει μόνο ελεύθερο στοματικο και αντι για 15 πάμε στα 30 λεπτα. Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια στο δωμάτιο αλλά κρατήθηκα. Ποιος σκατά γαμάει στα studio με τέτια προγράμματα??? Είχα να πάω 10 χρόνια και τότε έλεγα οτι έιναι μούφα που τα 50 ευρο ήταν 30 λεπτά και τα 100 1 ωρα. Τελικά έγιναν ακόμα χειρότερα.
Λελας 35 ήθελα την ηλέκτρα ήταν κλησμένη όλη μέρα και πέρασα με την μόνη που βλεπότανε στην μούρη την Ρεα. Χοντρη βέβαια αλλά είχα κάβλες. Έδωσα 70 ευρό έκατσα στο δωμάτιο με πίεση απο εμένα κοντά στα 20 λεπτά. Η κοπέλα κάτι είχε και πόναγε, έβαλε ενα κιλό κρέμα και έκλεβε φουλ. Της είπα να αλλάξουμε στάση απο τον καναπέ και αυτή γυρνάει μου βγάζει την καπότα χωρίς να με ρωτήσει και λέει χήσε με έτσι. Άλλα 70 ευρο καμένα.
Απο μπουρδελά προιγούμενη βδομάδα δεν έβρησκα την Χλόη πουθενά που είναι η μόνη που περνάω καλά και λόγω του Σμύρνη του παιχταρά είδα ότι δούλευε η Μιλένα και πήγα. Αν την συγρίνω με τις 2 βλαμένες απο πάνω έπρεπε να τις δωσω για την ώρα και τις υπερεσιες καμια 200ρια ευρό και λίγα λέω....
Πέρασα και με Ανίτα απο το 86 που όλοι λένε καλά λόγια και συμφωνώ. Παρόλα που δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά γιατί ειναι κοκαλιάρα και εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες η κοπέλα ήταν με χαμόγελο, δεν εκλεβε πουθενά, με ρώτησε τη θέλω, έγλειψε μπάλες και παρόλα που έκατσα πολύ στο δωμάτιο γιατί δεν τέλιωνα δεν χτύπησε η τσατσα την πόρτα και η Αννίτα δεν είπε κουβέντα. 10/10 συμπερηφόρα. Αν σας αρέσουν οι πολύ αδύνατες τότε την προτείνω παρόλα που εγώ δεν θα ξαναπάω.
Κασσάνδρας 3 με την Ευα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουνάρα. Κάπου στα 28-30 με τέλειο πρόσωπο, τέλεια επιδερμίδα, άρρωστο κώλο, μύριζε υπέροχα και περιποιημένα άκρα χέρια και πόδια. Στήθος ελαφρά πεσμένο αλλά 100% φυσικό και ήταν και βυζάρες και παλυ. Με το που την είδα τρελάθηκα και πέρασα μέσα. Με 50 ευρο μου είπε λοιπόν ότι έχω βαρια βαρια 15 λεπτα, πίπα με καπότα και ΜΟΝΟ γαμήση. Δεν άφησε όχι μονο γλιφομούνι αλλά ούτε να γλύψω ρόγες η να της φιλήσω τον λαιμό. Μου είπε και απο μόνη της ότι κάνει μονο πιπα και γαμήση και τιποτα αλλο. Και φουλ προγραμμα να πάρω κανει μόνο ελεύθερο στοματικο και αντι για 15 πάμε στα 30 λεπτα. Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια στο δωμάτιο αλλά κρατήθηκα. Ποιος σκατά γαμάει στα studio με τέτια προγράμματα??? Είχα να πάω 10 χρόνια και τότε έλεγα οτι έιναι μούφα που τα 50 ευρο ήταν 30 λεπτά και τα 100 1 ωρα. Τελικά έγιναν ακόμα χειρότερα.
Λελας 35 ήθελα την ηλέκτρα ήταν κλησμένη όλη μέρα και πέρασα με την μόνη που βλεπότανε στην μούρη την Ρεα. Χοντρη βέβαια αλλά είχα κάβλες. Έδωσα 70 ευρό έκατσα στο δωμάτιο με πίεση απο εμένα κοντά στα 20 λεπτά. Η κοπέλα κάτι είχε και πόναγε, έβαλε ενα κιλό κρέμα και έκλεβε φουλ. Της είπα να αλλάξουμε στάση απο τον καναπέ και αυτή γυρνάει μου βγάζει την καπότα χωρίς να με ρωτήσει και λέει χήσε με έτσι. Άλλα 70 ευρο καμένα.
Απο μπουρδελά προιγούμενη βδομάδα δεν έβρησκα την Χλόη πουθενά που είναι η μόνη που περνάω καλά και λόγω του Σμύρνη του παιχταρά είδα ότι δούλευε η Μιλένα και πήγα. Αν την συγρίνω με τις 2 βλαμένες απο πάνω έπρεπε να τις δωσω για την ώρα και τις υπερεσιες καμια 200ρια ευρό και λίγα λέω....
Πέρασα και με Ανίτα απο το 86 που όλοι λένε καλά λόγια και συμφωνώ. Παρόλα που δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά γιατί ειναι κοκαλιάρα και εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες η κοπέλα ήταν με χαμόγελο, δεν εκλεβε πουθενά, με ρώτησε τη θέλω, έγλειψε μπάλες και παρόλα που έκατσα πολύ στο δωμάτιο γιατί δεν τέλιωνα δεν χτύπησε η τσατσα την πόρτα και η Αννίτα δεν είπε κουβέντα. 10/10 συμπερηφόρα. Αν σας αρέσουν οι πολύ αδύνατες τότε την προτείνω παρόλα που εγώ δεν θα ξαναπάω.
Ε πες τίποτα παραπάνω, μην πετάς έναν κομήτη απλα και τέλος. Δώσε μια περιγραφή εστω της ίδιας.Mriana φυλής 71 Α Και Β μεγάλη καριόλα τα δίνει όλα με έξτρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mriana φυλής 71 Α Και Β μεγάλη καριόλα τα δίνει όλα με έξτρα!!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Αυτή η Μιλενα επέστρεψε φουλ καυλωμένη πάντως και με πολύ καλή διάθεση.Επιδή τα μπουρδέλα έχουν γεμίσει μπαζόλες δοκίμασα ένα studio kai massage.
Τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω.
Σε ποιο δουλεύει;Αυτή η Μιλενα επέστρεψε φουλ καυλωμένη πάντως και με πολύ καλή διάθεση.
Τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.199
- Πόντοι
- 19.236
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Παιδιά καλό είναι να διαβάζετε και λίγο πιο πίσω τα μηνύματα για να μην ρωτάτε συνεχώς τα ίδια.Σε ποιο δουλεύει;
Διδυμου 27 είναι το κορίτσι
Amor2033
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Είναι ωραία κοπέλα! Δεν χωρταινει σεξ αλλά με αμοιβή Λατινάκι! Είναι επιλεκτική! Αν είσαι καθαρός και προσφέρεις αρκετά για έξτρα υπηρεσίες τα δίνει όλαΕ πες τίποτα παραπάνω, μην πετάς έναν κομήτη απλα και τέλος. Δώσε μια περιγραφή εστω της ίδιας.
Amor2033
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Επίσης στο 71 βράδυ 2 άλλες καριόλες φόλες αλλά με έξτρα τα δίνουν όλα και να τις σκίσεις στο γσμιση! Με 20 ευρώ είναι φόλες!Ε πες τίποτα παραπάνω, μην πετάς έναν κομήτη απλα και τέλος. Δώσε μια περιγραφή εστω της ίδιας.
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.674
- Πόντοι
- 6.240
Ρε σεις τι καινουργια φρουτα τυπου EMO και Punk-Goth επαιζαν εχτες το πρωι στην Φωκαιας ?
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 691
- Πόντοι
- 361
NaiΓια στοματικό εννοείς;;;;;
Amor2033
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Sorry! Ξέχασα να γράψω ονόματα τις 2 βραδυνές καριόλες που το παίζουν Dives!!! Chanel και Veronika με έξτρα τα κάνουν όλα?Επίσης στο 71 βράδυ 2 άλλες καριόλες φόλες αλλά με έξτρα τα δίνουν όλα και να τις σκίσεις στο γσμιση! Με 20 ευρώ είναι φόλες!
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 221
- Πόντοι
- 20
Σε ποια βάρδια την βρίσκουμε ;; Πρωινή ;Mriana φυλής 71 Α Και Β μεγάλη καριόλα τα δίνει όλα με έξτρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mriana φυλής 71 Α Και Β μεγάλη καριόλα τα δίνει όλα με έξτρα!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Στα παπαρια τους. Πάλι θα ρωτάνε. Όχι δε γυρίζουν σελίδα πίσω...ούτε scroll δεν κάνουν λίγο πιο πάνω...!Παιδιά καλό είναι να διαβάζετε και λίγο πιο πίσω τα μηνύματα για να μην ρωτάτε συνεχώς τα ίδια.
Διδυμου 27 είναι το κορίτσι
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 691
- Πόντοι
- 361
Ελπίζω να μην ειναι μπαζο και αυτή σαν την ιβανα τρόμαξα μαλακές εχθέςΔιδυμου 27 στην Τάνια.
Αν δουλεύει πάει 13:00
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Εδώ που μπαίνουν για την ευχαριστηση τους και δεν διαβάζουν 3 μηνύματα πίσω. Φαντάσου όταν πήγαιναν σχολείο τι γινότανΣτα παπαρια τους. Πάλι θα ρωτάνε. Όχι δε γυρίζουν σελίδα πίσω...ούτε scroll δεν κάνουν λίγο πιο πάνω...!
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 691
- Πόντοι
- 361
Εύχομαι να μην είναι απλα σαν την ιβανα αλήθεια θέλω πολυ να γουστάρω και εγω αλλα θελω εμφάνηση τουλάχιστον οκ μέτριαΕπειδή ρωτάνε πολλοί για Μιλενα. Τώρα στο Διδυμου 27.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις