Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (15 μέλη και 235 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
20
Καταρχάς είμαι 30.
Κατά δεύτερον από πότε τα χαστούκια στον κώλο θεωρούνται κάτι βάναυσο;
Βαναυσο ή οχι ειναι υποκειμενικο. Σιγουρα ομως ειναι δικαιωμα της να μη θελει. Και εμεις φυσικα υποχρεωμενοι να το σεβαστουμε.

Επισης για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους.
Βλεπουμε ενα κοριτσακι που βρισκεται σε ενα χωρο σαν να ειναι χαμενη. Σιγουρα δε σε προδιαθετει για να βγαλεις γουστα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.449
Πόντοι
19.505
Χτες ξεκίνησα με το μεγαλεπήβολο σχέδιο να κάψω ένα πενηντάρικο στην Ελένη από Συγγρού 108. Δεν την έχω δει από κοντά αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Όταν έφτασα υπήρχαν δυο λατίνες που βαράγανε μύγες και η Ελένη στο δωμάτιο σε μεγάλο πρόγραμμα και άλλοι δυο που την περίμεναν, οπότε έφυγα. Γλίτωσα το πενηντάρι και ξεκίνησα για Φυλής. Πέρασα από Λιοσίων 73 κάτω ήταν η Κατερίνα και η Νικόλ, πάνω η Έμμυ, η Μαριάννα και άλλη μία που δεν συγκράτησα. Η Μαριάννα πιο όμορφη αλλά την καπάρωσε ένας κάγκουρας οπότε έφυγα. Πήγα Φωκαίας 25 ήταν μόνο η Σάρα και συνέχισα στο 71 κάτω που ήταν μία λατίνα με μαλλιά αφάνα και σιδεράκια που έκανε και πρωκτικό. Πήγα στο Φωκαίας 13 κάτω κι εκεί ο ευφραδής/φιλόσοφος/ μουσικός τσάτσος μες στην ευγένεια μου παρουσίασε την Σολ. Ωραίο κορμί μικρό στήθος, ωραία ψηλοτάκουνα πέδιλα, λευκό πεντικιούρ λέω δεν γαμιέται ας περάσω. Στο δωμάτιο όλα μέτρια, άνευρα και άοσμα. Στα 4 λεπτά μου είπε μαστ φίνις μπέιμπι. Μηδέν εις το πηλίκον.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
92
Like
16.596
Πόντοι
19.226
Αυτη ειναι η Ξενια?

Αυτή είναι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
Καταρχάς είμαι 30.
Κατά δεύτερον από πότε τα χαστούκια στον κώλο θεωρούνται κάτι βάναυσο;
καλημέρα
έκανα κάποια παράθεση σε σένα ή αναφέρθηκα στο πρόσωπο σου?
παραδέχεσαι ότι εσύ ήσουν?????πήγες να την γαμησεις ακαποτα????

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.251
Πόντοι
731
Δίδυμου 27 Μιλένα τώρα στο πόστο της και γίνεται λαϊκό προσκύνημα γεμάτο σάλονι και δωμάτια. Έφυγα όπως μπήκα. Τα υπόλοιπα στη Δίδυμου κλειστά

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς φυλής 74 στον δεξιά οίκο που δούλευε μια Κωνσταντίνα ελληνίδα ; Την έχει πάρει το μάτι κάποιου ή έχει σταματήσει ; Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
6
Like
490
Πόντοι
300
Είναι θερμή γυναίκα και περνάς καλά μαζί της, αλλά φαίνεται σαν να επιζητά το ανάποδο. Εκτός αν απλά το κάνει για να ανάβει κ αυτή κ ο πελάτης από το επικίνδυνο του πράγματος χωρίς να το κάνει όντως.

Δεν ξέρω.

Απλα αν ήμουν καφρος άνετα μπορούσα να μπω μέσα εκεί έτσι. 10 δεύτερα ακόμα αν την είχα αφήσει να τρίβεται εκεί νομίζω θα είχε καβαλήσει, αλλά μπορεί να είμαι και λάθος

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
76
Πόντοι
0
Η γυναίκα είναι με το ένα πόδι στον τάφο, ρε πυρφόρε... :jerking::2funny:
Έλεος με τις ηλίθιες ερωτήσεις σας, σιχαμερά κλωνάρια! :headbang::jerking:ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΜΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΦΙΑΦΕΡΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΠΕΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?

• Θυμός
Αντιδράσεις: Junax

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς φυλής 74 στον δεξιά οίκο που δούλευε μια Κωνσταντίνα ελληνίδα ; Την έχει πάρει το μάτι κάποιου ή έχει σταματήσει ; Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ
Δυστυχώς όχι φίλε από ότι μου έχει πει θα σταματαγε γιατί είχε κάποιο πρόβλημα υγείας

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.962
Πόντοι
6.495

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Είναι θερμή γυναίκα και περνάς καλά μαζί της, αλλά φαίνεται σαν να επιζητά το ανάποδο. Εκτός αν απλά το κάνει για να ανάβει κ αυτή κ ο πελάτης από το επικίνδυνο του πράγματος χωρίς να το κάνει όντως.

Δεν ξέρω.

Απλα αν ήμουν καφρος άνετα μπορούσα να μπω μέσα εκεί έτσι. 10 δεύτερα ακόμα αν την είχα αφήσει να τρίβεται εκεί νομίζω θα είχε καβαλήσει, αλλά μπορεί να είμαι και λάθος

για τη Φωτεινή ότι γαμιεται ακαποτα δε θυμάμαι πόσες φορές να έχει γραφτεί από το 2016 έως πρόσφατα....
Η Φωτεινή είναι κυρία. Δεν κάνει τέτοια πράγματα.
:stretcher:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom