pimpofgreek22
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
τι ακριβώς έπαθες; θυμάσαι από ποια και που ;Ναι πηρα αντιβιωση και ολα καλα αλλά αυτό το έπαθα απο ακαποτο τσιμπουκι η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα
τι ακριβώς έπαθες; θυμάσαι από ποια και που ;Ναι πηρα αντιβιωση και ολα καλα αλλά αυτό το έπαθα απο ακαποτο τσιμπουκι η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα
Μαλλον θα ειδες την 19χρονη Καρινα η οποια ειναι κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια, προφανως θα πηγε σερι και την πρωινη βαρδια...εχω ηδη παει 2 φορες μαζι της και εχω και κριτικη...ειναι αρκετα καλη στο δωματιο...μαθαινει και ελληνικα πολυ γρηγορα....@n.smirni76 έφτασες στην πηγή αλλά με άφησες διψασμένο.
Πρωινή βάρδια στο περδικα 3 ξέρεις κάτι για μια μελαχρινή Ρουμάνα με γεμάτο στήθος;
Σε ουρολογο ε?
Φίλε θυμάμαι ειχα μπει σε 2 κοπέλες θα σου πω μονο κατι να προσέχεις τα αλλα ειναι περιττάτι ακριβώς έπαθες; θυμάσαι από ποια και που ;
Θυμασαι Εθνικοτητες?Ειναι κι αυτο μια πληροφοριαΦίλε θυμάμαι ειχα μπει σε 2 κοπέλες θα σου πω μονο κατι να προσέχεις τα αλλα ειναι περιττά
Ρουμανα είναι, αν είναι η γνωστή που παίζει εκεί.Φωκαίας 19 Κάρλα πολύ αδύνατη λατίνα με πορνογυαλιά. Ελεύθερη φλογέρα σε καθαρούς...
χθες την ώρα που πέρασα ήταν κλειστό, έχω πετύχει όμως αυτές:@n.smirni76 έφτασες στην πηγή αλλά με άφησες διψασμένο.
Πρωινή βάρδια στο περδικα 3 ξέρεις κάτι για μια μελαχρινή Ρουμάνα με γεμάτο στήθος;
λογικά γιατί έχουν ενημερωθεί από δω, που το έχουμε γράψει ότι θα γυρίσει από Ιανουαρίο κ μετά από τη πατρίδα τηςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Τι έγινε πως και αναρωτιέται κανένας που είναι η ειρήνη από το δ22;; Παίζει αλλού μπάλα και πάτε εκεί η δεν σας έκανε τα χατίρια την δεύτερη φορά και ξενερωσαται;;;;
Οχι αλλά και αυτή στην θέση της ήταν τσακωνόταν με την τσατσα για το αν έχει περάσει με 12 ή 13
γυρω στα 40 (νομιζω καρε μαλλι) γαμησιμη κυρια.Δεν είναι το μωρό από το 53 να υποθέσω;
Διδυμου 27 στην Τάνια.Παιδιά καλημέρα που μπορώ να βρω βυζαρες πρωινή βάρδια;
Μαλλον θα ειδες την 19χρονη Καρινα η οποια ειναι κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια, προφανως θα πηγε σερι και την πρωινη βαρδια...εχω ηδη παει 2 φορες μαζι της και εχω και κριτικη...ειναι αρκετα καλη στο δωματιο...μαθαινει και ελληνικα πολυ γρηγορα....
Σας ευχαριστώ.χθες την ώρα που πέρασα ήταν κλειστό, έχω πετύχει όμως αυτές:
στη 2η βάρδια
Από πρόσωπο έλεγε τίποτα;Σας ευχαριστώ.
Πιο πολύ μοιάζει με την περιγραφή του @Dsar263.
Να σου πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να το δω με προσοχή γιατί με κέρδισε το σώμα - στήθος και το μελαχρινό που έχω μια αδυναμία.Από πρόσωπο έλεγε τίποτα;
Για στοματικό εννοείς;;;;;Εχει ποτέ κολλήσει κανένας σμν απο αυτόν τον οίκο να παω να το δώσω ακαπ ?
πέρασες καλά;Να σου πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να το δω με προσοχή γιατί με κέρδισε το σώμα - στήθος και το μελαχρινό που έχω μια αδυναμία.
Να ξέρει Ισπανικά αλλά να μην καταλαβαίνει Πορτογαλικά αποκλείεται, μάλλον δεν τα μιλάς καλά?Βραζιλιάνα αποκλείεται Της μίλησα Πορτογαλικά και δεν ήξερε να απαντήσει Αλλά μικρή σημασία έχει αυτό Λατίνα είναι μιλάει ισπανικά
@n.smirni76 έφτασες στην πηγή αλλά με άφησες διψασμένο.
Μαλλον θα ειδες την 19χρονη Καρινα η οποια ειναι κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια, προφανως θα πηγε σερι και την πρωινη βαρδια...εχω ηδη παει 2 φορες μαζι της και εχω και κριτικη...ειναι αρκετα καλη στο δωματιο...μαθαινει και ελληνικα πολυ γρηγορα....
Μερικές σελιδούλες ποιο πίσω το είχα γράψει εγώ, την Πέμπτη πώς είναι η Καρίνα Μολδαβή/Ρουμάνα, όμορφο γιουβαρλάκι μικρό με βυζάρες, θα την έλεγα μέτρια εγώ αλλά είναι οκ για 10€ , την πήρα Τετάρτη τέλος 2ης βάρδιας, οπότε κάνει 2η-3η Ή 1η-2η σερί.Σας ευχαριστώ.
Πιο πολύ μοιάζει με την περιγραφή του @Dsar263.
Φίλε την είδα Σάββατο μεσημέρι και έκανα την μαλακία να πάω μέχρι τα 46αρια για μια ματιά και μόλις γύρισα είχε κλείσει.πέρασες καλά;
Εχεις δικιο, απλά ο ένας την λέει γιουβαρελακι ο άλλος ωραίο κορμί δεν βγαζεις άκρη... χρήζει αυτοψιας.Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!