Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (49 μέλη και 288 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.290
Πόντοι
2.036
Βραζιλιάνα αποκλείεται Της μίλησα Πορτογαλικά και δεν ήξερε να απαντήσει Αλλά μικρή σημασία έχει αυτό Λατίνα είναι μιλάει ισπανικά
Να ξέρει Ισπανικά αλλά να μην καταλαβαίνει Πορτογαλικά αποκλείεται, μάλλον δεν τα μιλάς καλά? :cheesy:

@n.smirni76 έφτασες στην πηγή αλλά με άφησες διψασμένο.
Πρωινή βάρδια στο περδικα 3 ξέρεις κάτι για μια μελαχρινή Ρουμάνα με γεμάτο στήθος;
Μαλλον θα ειδες την 19χρονη Καρινα η οποια ειναι κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια, προφανως θα πηγε σερι και την πρωινη βαρδια...εχω ηδη παει 2 φορες μαζι της και εχω και κριτικη...ειναι αρκετα καλη στο δωματιο...μαθαινει και ελληνικα πολυ γρηγορα....
Σας ευχαριστώ.
Πιο πολύ μοιάζει με την περιγραφή του @Dsar263.
Μερικές σελιδούλες ποιο πίσω το είχα γράψει εγώ, την Πέμπτη πώς είναι η Καρίνα Μολδαβή/Ρουμάνα, όμορφο γιουβαρλάκι μικρό με βυζάρες, θα την έλεγα μέτρια εγώ αλλά είναι οκ για 10€ , την πήρα Τετάρτη τέλος 2ης βάρδιας, οπότε κάνει 2η-3η Ή 1η-2η σερί.

Εσείς που βολτάρατε ΠΣΚ ποιο ήταν το ποιο πετίτ (ασχέτως εθνικότητας) που είδατε και που? κάτι στο στυλ της Ναταλίας απο Ι27 έχει βρεί κανείς ?

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Reuzel

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
22
Like
6.283
Πόντοι
7.095
Φίλε την είδα Σάββατο μεσημέρι και έκανα την μαλακία να πάω μέχρι τα 46αρια για μια ματιά και μόλις γύρισα είχε κλείσει.
Ελπίζω την επόμενη φορά να την πετύχω.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.359
Πόντοι
201
Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!
Εχεις δικιο, απλά ο ένας την λέει γιουβαρελακι ο άλλος ωραίο κορμί δεν βγαζεις άκρη... χρήζει αυτοψιας.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.328
Πόντοι
32.478
Επειδή ρωτάνε πολλοί για Μιλενα. Τώρα στο Διδυμου 27.
ΜΙΛΕΝΑ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΤΑΝΙΑ-ΕΛΕΝΗ.
Ζήτησα να περάσουν 3 μαζί μου αλλά ατύχησα γιατί η Τάνια δεν ήθελε. Πήρα ΒΙΚΤΏΡΙΑ-ΜΙΛΕΝΑ και έγινε χαμός.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.290
Πόντοι
2.036
Εχεις δικιο, απλά ο ένας την λέει γιουβαρελακι ο άλλος ωραίο κορμί δεν βγαζεις άκρη... χρήζει αυτοψιας.
Έχει παραπάνω κιλά και πιασίματα, αλλά είναι πιτσιρίκα και είναι σχετικά σφιχτά, το ωραίο δεν σημαίνει φέτες/γυμνασμένο ... είναι και υποκειμενικό.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
869
Πόντοι
361
Επιδή τα μπουρδέλα έχουν γεμίσει μπαζόλες δοκίμασα ένα studio kai massage.

Κασσάνδρας 3 με την Ευα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουνάρα. Κάπου στα 28-30 με τέλειο πρόσωπο, τέλεια επιδερμίδα, άρρωστο κώλο, μύριζε υπέροχα και περιποιημένα άκρα χέρια και πόδια. Στήθος ελαφρά πεσμένο αλλά 100% φυσικό και ήταν και βυζάρες και παλυ. Με το που την είδα τρελάθηκα και πέρασα μέσα. Με 50 ευρο μου είπε λοιπόν ότι έχω βαρια βαρια 15 λεπτα, πίπα με καπότα και ΜΟΝΟ γαμήση. Δεν άφησε όχι μονο γλιφομούνι αλλά ούτε να γλύψω ρόγες η να της φιλήσω τον λαιμό. Μου είπε και απο μόνη της ότι κάνει μονο πιπα και γαμήση και τιποτα αλλο. Και φουλ προγραμμα να πάρω κανει μόνο ελεύθερο στοματικο και αντι για 15 πάμε στα 30 λεπτα. Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια στο δωμάτιο αλλά κρατήθηκα. Ποιος σκατά γαμάει στα studio με τέτια προγράμματα??? Είχα να πάω 10 χρόνια και τότε έλεγα οτι έιναι μούφα που τα 50 ευρο ήταν 30 λεπτά και τα 100 1 ωρα. Τελικά έγιναν ακόμα χειρότερα.

Λελας 35 ήθελα την ηλέκτρα ήταν κλησμένη όλη μέρα και πέρασα με την μόνη που βλεπότανε στην μούρη την Ρεα. Χοντρη βέβαια αλλά είχα κάβλες. Έδωσα 70 ευρό έκατσα στο δωμάτιο με πίεση απο εμένα κοντά στα 20 λεπτά. Η κοπέλα κάτι είχε και πόναγε, έβαλε ενα κιλό κρέμα και έκλεβε φουλ. Της είπα να αλλάξουμε στάση απο τον καναπέ και αυτή γυρνάει μου βγάζει την καπότα χωρίς να με ρωτήσει και λέει χήσε με έτσι. Άλλα 70 ευρο καμένα.

Απο μπουρδελά προιγούμενη βδομάδα δεν έβρησκα την Χλόη πουθενά που είναι η μόνη που περνάω καλά και λόγω του Σμύρνη του παιχταρά είδα ότι δούλευε η Μιλένα και πήγα. Αν την συγρίνω με τις 2 βλαμένες απο πάνω έπρεπε να τις δωσω για την ώρα και τις υπερεσιες καμια 200ρια ευρό και λίγα λέω....

Πέρασα και με Ανίτα απο το 86 που όλοι λένε καλά λόγια και συμφωνώ. Παρόλα που δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά γιατί ειναι κοκαλιάρα και εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες η κοπέλα ήταν με χαμόγελο, δεν εκλεβε πουθενά, με ρώτησε τη θέλω, έγλειψε μπάλες και παρόλα που έκατσα πολύ στο δωμάτιο γιατί δεν τέλιωνα δεν χτύπησε η τσατσα την πόρτα και η Αννίτα δεν είπε κουβέντα. 10/10 συμπερηφόρα. Αν σας αρέσουν οι πολύ αδύνατες τότε την προτείνω παρόλα που εγώ δεν θα ξαναπάω.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.359
Πόντοι
201
Mriana φυλής 71 Α Και Β μεγάλη καριόλα τα δίνει όλα με έξτρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε πες τίποτα παραπάνω, μην πετάς έναν κομήτη απλα και τέλος. Δώσε μια περιγραφή εστω της ίδιας.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.328
Πόντοι
32.478
Επιδή τα μπουρδέλα έχουν γεμίσει μπαζόλες δοκίμασα ένα studio kai massage.

Κασσάνδρας 3 με την Ευα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουνάρα. Κάπου στα 28-30 με τέλειο πρόσωπο, τέλεια επιδερμίδα, άρρωστο κώλο, μύριζε υπέροχα και περιποιημένα άκρα χέρια και πόδια. Στήθος ελαφρά πεσμένο αλλά 100% φυσικό και ήταν και βυζάρες και παλυ. Με το που την είδα τρελάθηκα και πέρασα μέσα. Με 50 ευρο μου είπε λοιπόν ότι έχω βαρια βαρια 15 λεπτα, πίπα με καπότα και ΜΟΝΟ γαμήση. Δεν άφησε όχι μονο γλιφομούνι αλλά ούτε να γλύψω ρόγες η να της φιλήσω τον λαιμό. Μου είπε και απο μόνη της ότι κάνει μονο πιπα και γαμήση και τιποτα αλλο. Και φουλ προγραμμα να πάρω κανει μόνο ελεύθερο στοματικο και αντι για 15 πάμε στα 30 λεπτα. Παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια στο δωμάτιο αλλά κρατήθηκα. Ποιος σκατά γαμάει στα studio με τέτια προγράμματα??? Είχα να πάω 10 χρόνια και τότε έλεγα οτι έιναι μούφα που τα 50 ευρο ήταν 30 λεπτά και τα 100 1 ωρα. Τελικά έγιναν ακόμα χειρότερα.

Λελας 35 ήθελα την ηλέκτρα ήταν κλησμένη όλη μέρα και πέρασα με την μόνη που βλεπότανε στην μούρη την Ρεα. Χοντρη βέβαια αλλά είχα κάβλες. Έδωσα 70 ευρό έκατσα στο δωμάτιο με πίεση απο εμένα κοντά στα 20 λεπτά. Η κοπέλα κάτι είχε και πόναγε, έβαλε ενα κιλό κρέμα και έκλεβε φουλ. Της είπα να αλλάξουμε στάση απο τον καναπέ και αυτή γυρνάει μου βγάζει την καπότα χωρίς να με ρωτήσει και λέει χήσε με έτσι. Άλλα 70 ευρο καμένα.

Απο μπουρδελά προιγούμενη βδομάδα δεν έβρησκα την Χλόη πουθενά που είναι η μόνη που περνάω καλά και λόγω του Σμύρνη του παιχταρά είδα ότι δούλευε η Μιλένα και πήγα. Αν την συγρίνω με τις 2 βλαμένες απο πάνω έπρεπε να τις δωσω για την ώρα και τις υπερεσιες καμια 200ρια ευρό και λίγα λέω....

Πέρασα και με Ανίτα απο το 86 που όλοι λένε καλά λόγια και συμφωνώ. Παρόλα που δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά γιατί ειναι κοκαλιάρα και εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες η κοπέλα ήταν με χαμόγελο, δεν εκλεβε πουθενά, με ρώτησε τη θέλω, έγλειψε μπάλες και παρόλα που έκατσα πολύ στο δωμάτιο γιατί δεν τέλιωνα δεν χτύπησε η τσατσα την πόρτα και η Αννίτα δεν είπε κουβέντα. 10/10 συμπερηφόρα. Αν σας αρέσουν οι πολύ αδύνατες τότε την προτείνω παρόλα που εγώ δεν θα ξαναπάω.
Αυτή η Μιλενα επέστρεψε φουλ καυλωμένη πάντως και με πολύ καλή διάθεση.
Τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.328
Πόντοι
32.478

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.676
Πόντοι
6.240
Ρε σεις τι καινουργια φρουτα τυπου EMO και Punk-Goth επαιζαν εχτες το πρωι στην Φωκαιας ?

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
249
Πόντοι
20
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ποια βάρδια την βρίσκουμε ;; Πρωινή ;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.063
Πόντοι
9.846
Παιδιά καλό είναι να διαβάζετε και λίγο πιο πίσω τα μηνύματα για να μην ρωτάτε συνεχώς τα ίδια.
Διδυμου 27 είναι το κορίτσι
Στα παπαρια τους. Πάλι θα ρωτάνε. Όχι δε γυρίζουν σελίδα πίσω...ούτε scroll δεν κάνουν λίγο πιο πάνω...!

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
907
Πόντοι
361

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.328
Πόντοι
32.478
Στα παπαρια τους. Πάλι θα ρωτάνε. Όχι δε γυρίζουν σελίδα πίσω...ούτε scroll δεν κάνουν λίγο πιο πάνω...!
Εδώ που μπαίνουν για την ευχαριστηση τους και δεν διαβάζουν 3 μηνύματα πίσω. Φαντάσου όταν πήγαιναν σχολείο τι γινόταν

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
907
Πόντοι
361
Επειδή ρωτάνε πολλοί για Μιλενα. Τώρα στο Διδυμου 27.
ΜΙΛΕΝΑ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΤΑΝΙΑ-ΕΛΕΝΗ.
Ζήτησα να περάσουν 3 μαζί μου αλλά ατύχησα γιατί η Τάνια δεν ήθελε. Πήρα ΒΙΚΤΏΡΙΑ-ΜΙΛΕΝΑ και έγινε χαμός.
Εύχομαι να μην είναι απλα σαν την ιβανα αλήθεια θέλω πολυ να γουστάρω και εγω αλλα θελω εμφάνηση τουλάχιστον οκ μέτρια ❤️❤️

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.666
Πόντοι
1.046
Λόγο ρεπό πήγα στο κέντρο για κάποιες δουλειές και αφού τις τελείωσα είπα να κάνω μια βόλτα στον τσιμπουκοδρομο της Διδύμου. Η βόλτα ξεκίνησε από το 27 και εκεί τελείωσε. Ήταν τέσσερις κοπέλες. Η Τάνια, η Μιλένα, η Ελένη και η Βικτώρια. Πήρα την Μιλένα που ήταν ντυμένη άγιο Βασιλίτσα και με καύλωσε πολύ,πολύ καλες υπηρεσίες, βαθύ τσιμπούκι, σάλια, φαπες στην κωλαρα της και δε συμμαζευετε. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που την είχα γαμησει.
Το μόνο αρνητικό η καριολα η τσατσά χτύπησε δύο φορές την πόρτα πριν καν το δεκάλεπτο αλλά ευτυχώς η Μιλένα δεν με άφησε αχυστο. Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε και καλά γαμησια!
IMG_20241216_155318.jpg

Προσοχή σκύλος δαγκώνει!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom