Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 77
- Like
- 12.146
- Πόντοι
- 12.421
Συνέχεια της τσάρκας...
Φυλής 66α κλειστό
Φυλής 66δ Νίκη μοσχαράκι
Φυλής 59 ισόγειο Τζουλιάνα και Λούνα. Λατίνες μελαχρινές με απλό
Φυλής 59 όροφος Έμμα, που δουλεύει και στο 86. Η πιο ωραία της βραδιάς. Την πήρα, παρά το απλό πρόγραμμα, με καλές εντυπώσεις. Αρνητικό, το πολύ τζελ, παραλίγο να χαθεί η στύση
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Φυλής 61 δύο μέτριες λατίνες με απλό
Φυλής 65 Χριστίνα δωμάτιο
Φυλής 67 Έλλη η γνωστή παλαιότερα από Φυλής 65,84
Φυλής 69 όροφος Μαρία μέσα στη ξινίλα
Φυλής 69 ισόγειο Λάνα με ελεύθερη φλογέρα. Οπτικά έχει χαλάσει, κατά τη γνώμη μου...
Φυλής 71 όροφος Κάρολ νοστιμούλα μελαχρινή λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα
Φυλής 71 Άννα με ξανθιά αφάνα ωραία παρουσία με ελεύθερη φλογέρα. Μαζί της μια μελαχρινή λατίνα που δεν πρόλαβα να ακούσω όνομα, με απλό.
Φυλής 84 ισόγειο Ράνια σε πρόγραμμα.
Οι μαλάκες καλά κρατούν...
Φυλής 84 όροφος δύο λατίνες Άννα και Μαρία. Πάρα πολύ μέτριες οπτικά. Νομίζω τη μία την έχω δει Μετάξι, δεν είμαι σίγουρος. Εδώ 20€ το απλό, 30€ ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 86 όροφος Σοφία η λατίνα κοντούλα και Χουλιάνα ομορφούλα, αλλά χωρίς όρεξη.
Φυλής 86 ισόγειο κλειστό
Φυλής 66α κλειστό
Φυλής 66δ Νίκη μοσχαράκι
Φυλής 59 ισόγειο Τζουλιάνα και Λούνα. Λατίνες μελαχρινές με απλό
Φυλής 59 όροφος Έμμα, που δουλεύει και στο 86. Η πιο ωραία της βραδιάς. Την πήρα, παρά το απλό πρόγραμμα, με καλές εντυπώσεις. Αρνητικό, το πολύ τζελ, παραλίγο να χαθεί η στύση
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Φυλής 61 δύο μέτριες λατίνες με απλό
Φυλής 65 Χριστίνα δωμάτιο
Φυλής 67 Έλλη η γνωστή παλαιότερα από Φυλής 65,84
Φυλής 69 όροφος Μαρία μέσα στη ξινίλα
Φυλής 69 ισόγειο Λάνα με ελεύθερη φλογέρα. Οπτικά έχει χαλάσει, κατά τη γνώμη μου...
Φυλής 71 όροφος Κάρολ νοστιμούλα μελαχρινή λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα
Φυλής 71 Άννα με ξανθιά αφάνα ωραία παρουσία με ελεύθερη φλογέρα. Μαζί της μια μελαχρινή λατίνα που δεν πρόλαβα να ακούσω όνομα, με απλό.
Φυλής 84 ισόγειο Ράνια σε πρόγραμμα.
Οι μαλάκες καλά κρατούν...
Φυλής 84 όροφος δύο λατίνες Άννα και Μαρία. Πάρα πολύ μέτριες οπτικά. Νομίζω τη μία την έχω δει Μετάξι, δεν είμαι σίγουρος. Εδώ 20€ το απλό, 30€ ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 86 όροφος Σοφία η λατίνα κοντούλα και Χουλιάνα ομορφούλα, αλλά χωρίς όρεξη.
Φυλής 86 ισόγειο κλειστό