Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 392 άτομα (50 μέλη και 342 επισκέπτες)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486
Διδυμου 22 Ειρηνη,αν ζει ακομα απο το ξεμουνιασμα,Διδυμου 8 οροφος επισης πιπινακι.
Και μετα λατινοφολες αν γουσταρεις στο Φυλης 71 πανω και κατω.
Το μουνί και το πηγάδι αντέχουν αγαπητέ

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486
Άνοιιξε παλι το Κολωνού 53 με ένα νταρντανοπιπίνι την Νικόλ . Απλο πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Κι εγώ ο βιτσιόζος τι έκανα. Δεν πέρασα και προτίμησα ελευθερο στοματικό από την θεία Μαργαρίτα στο Ιάσονος 1Β. Έβαλε τόση κρέμα που ξενέρωσα εντελώς και παραλίγο να μην χύσω ακόμα και με πίπα που μου αρέσει. Μάλλον η Νικόλ με καταραστηκε που έφυγα
Σιχάθηκα τον εαυτό μου τελευταία φορά που πάω με την Μαργαρίτα.
Έπρεπε στο καπάκι να πας στο πιάνο για να ρεφαρεις...όσο για το σιχαμα που νιώθεις...έχει συμβεί και συμβαίνει και θα συμβεί πάλι στους περισσότερους από εμάς...μην μασας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανάλογα τα φεγγάρια της!
Δεν είναι προβλέψιμη η συμπεριφορά της...
Καμμιάς πουτανας πληρωτεας η όχι!

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Τσάρκα σήμερα στην απογευματινή βάρδια, κατά της 21:00:
Αγκύρας 12Β: Αντριάννα, το γνωστό απολίθωμα, πρώτη ξαδέρφη του Μάμρα.
Αγκύρας 12Α: Κατερίνα, έκφυλη χοντρέλω, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέ.
Καλημέρα,έχεις μπερδευτεί με το απλό πρόγραμμα .
Άλλο απλό, άλλο ελεύθερο στοματικό .
Το άπλο είναι το αποστείρωμενο

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.429
Πόντοι
1.936
Εχθεσινη καταθεση στην τρελοΙβανα δευτερη βαρδια.Με εμφανως καποια κιλακια παραπανω αλλα το ιδιο αλλοπαρμενη και γκαγκα.Της μυριζε το τσιγαρο μου ειπε με παραπονο,οποτε γλυτωσα τα γλωσσοφιλα.Στα του αγωνα αρκεστηκα σε ενα ομορφο τσιμπουκι διαρκειας σε διαφορες στασεις με τελςιωμα στον ουρανισκο της.Βασικα τα καταπιε καθ'οτι δεν την ειδα να παει να τα φτυσει καπου.
Επειτα κουβεντα με χαζογελακια και μπολικο λεκτικο πολτο.Συνουσια δεν υπηρξε καθ'οτι η δαχτυλοσκοπηση στο παχουλο της μουνακι εδειξε μεγαλη ποσοτητα πλεηλουμπ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
δοκίμασα εγώ πρόσφατα, κασκαντεριλίκι. Γαμιέται με ρυθμούς χελώνας, πρέπει να σου αρέσει πολύ για αντέξεις το 10 λεπτο. Θα την απέφευγα...
Κώλο ανακοίνωσε? αν όχι ρώτησες? αν το έκoψε εντελώς δεν βλέπω λόγο να την πάρει κανείς πλέον :cheesy: να έκανε κανά τελειωτικό στην μάπα τουλάχιστον ...

Έπρεπε στο καπάκι να πας στο πιάνο για να ρεφαρεις...όσο για το σιχαμα που νιώθεις...έχει συμβεί και συμβαίνει και θα συμβεί πάλι στους περισσότερους από εμάς...μην μασας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμμιάς πουτανας πληρωτεας η όχι!
Έτσι ένιωσα την μία και μονάδικη φορά που πήρα την Δανάη στο Ι20Α όταν μου ζήτησε να βγω από τον κώλο της γιατί πονάει και τον έβαλε στο μουνί χωρίς αλλαγή καπότας, είχε προηγηθεί και αναδιάρθρωση της μασέλας στην πίπα οπότε αθροιστικά σιχάθηκα τον εαυτό μου και εγώ, το ξεπέρασα την επόμενη βέβαια :cheesy:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
Ερώτηση πέρασα σήμερα από σταθμό Λαρίσης εκεί κοντά δεν ήταν ένα μπουρδελακι που ήταν η τρελοκοτσιδου??? Έχει κλείσει αυτό? Θα ήθελα να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ερώτηση πέρασα σήμερα από σταθμό Λαρίσης εκεί κοντά δεν ήταν ένα μπουρδελακι που ήταν η τρελοκοτσιδου??? Έχει κλείσει αυτό? Θα ήθελα να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό...
υπαρχει φιλε μου και ειναι στην οδο παρασσιου 36 στον 1ο οροφο...ειναι μαζι με μια χοντρουλα με μεγαλο στηθος την γιαννα....δεν ξερω τι προσδοκιες εχεις για την τρελοκοτσιδου, αλλα κρατα μικρο καλαθι...ναι μεν αλλα...μπορει να εχει βαλει το ελευθερο στο προγραμμα της αλλα σε ολα τα αλλα ο χρονος ειναι αμειλικτος

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.732
Πόντοι
201
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.033
Πόντοι
3.246
Γεια σας παίδες , κολωνου 30Β στον 1 όροφο συνήθως βραδυνες ώρες έχω κολλήσει άγρια με μια αλογα , κανονικο μοντέλο ισαξιο για βίζιτες πολυτελείας...και οχι του 20ρικου που ζηταει ...
Μαυρα μαλλιά μεγαλα έντονο βλεμα μαυροματα , με τατου στο δεξί μπρατσο της και πιρσινκ στις ρογες της ..
Φιδίσιο ψηλό κορμι με απιστευτη μεγάλη κολαρα ...
Προχτες που την επισκευτικα μου συστηθηκε ιρεν πιο παλια ναντια ..δεν ξερω αλαξε ονομα....
Προσπαθήσω να της πάρω τηλέφωνο της επομενη φορα , με την πρόφαση αν κανει βιζιτες στον χωρο μου ..
Θ α εδινα ανετα 100 + για σπιτι μου εστω για καποιες ωρες...
την Ρίτα λες παλιά
έπαιρνε 15

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Πήγα σήμερα κατά τις 10:30 για Ειρηνακι αλλά ήδη περίμεναν 3 συναγωνιστές και λόγο έλλειψης χρόνου πέρασα με Αλίνα από Αγκύρας 12 όμορφα κατανεμημένα κιλά στηθακια 2αρια και αντέχει πολύ κοπανιμα, πίπα με προφύλαξη, μου είπε κατά την έξοδο μου θα κάτσει έως Τρίτη μετά φεύγει για την μαμά πατρίδα Ρουμανία έχω την εντύπωση. Το τιμά το 20ρικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom