DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.148
- Πόντοι
- 41.129
Μια ερώτηση, η sunny wild μέχρι τι ωρα δουλεύει?
Μεχρι την ιδια ωρα με εχτες
Μια ερώτηση, η sunny wild μέχρι τι ωρα δουλεύει?
Σήμερα είναι Συγγρού.Μια ερώτηση, η sunny wild μέχρι τι ωρα δουλεύει?
Περιμένοντας το μεσημέρι στο σαλόνι του Αγκύρας 12, βγήκε απ' το δωμάτιο η Ντάρια. Βρώμισε μια μασχαλίλα, άλλο πράμα Περνώντας από μπροστά της για ν' ανέβω στο δωμάτιο του ορόφου, η ίδια μπόχα πάλι Παραλίγο να ξεράσω το γιαουρτλού που είχα φάει
Σε αυτή τη δουλειά η υγιεινή είναι το Α και το Ω....
Εγώ είμαι κωλάνθρωπος!Μάλλον ζωόφιλοι ήθελε να πει ο Πορνομετανάστης. Υποψιάζομαι ότι του άρεσαν ιδιαίτερα οι αρκούδες.
Εγώ είμαι φιλάνθρωπος!
Ήρθα είδα νικησα
Όχι βέβαια ρε φίλε απλώς γνωρίζω ισπανικά και ιταλικά λόγο δουλειάς Τι να παλέψω χαχαΠέρυσι η Φωτεινή μου είχε πει ότι κάποιος πελάτης την πλήρωνε και της ζητούσε να παλέψουν στο δωμάτιο!
Εσύ ήσουν;
Δεν κάνω πλάκα!
Είναι vegan ο σκατομεταναστης μόνο με πεπόνια βολεύεται, το μόνο κρέας που έχει γαμησει είναι ένα ρόλο στο φούρνο με πατάτες...Μάλλον ζωόφιλοι ήθελε να πει ο Πορνομετανάστης. Υποψιάζομαι ότι του άρεσαν ιδιαίτερα οι αρκούδες.
Εγώ είμαι φιλάνθρωπος!
Όχι βέβαια ρε φίλε απλώς γνωρίζω ισπανικά και ιταλικά λόγο δουλειάς Τι να παλέψω χαχα
Νομίζω Αρχές ΟκτώβρηΣε ποιό σπίτι και σε ποιά βάρδια συνάντησες την Φωτεινή πριν από λίγες μέρες;
Νομίζω Αρχές Οκτώβρη
εγώ πάντως τελευταία φορά που πέτυχα τη Φωτεινή σε τσάρκα μου ήταν 6 Οκτωβρίου στο Δίδυμου 27Σε ποιό σπίτι και σε ποιά βάρδια συνάντησες την Φωτεινή πριν από λίγες μέρες;
Τρίτη μεσημέρι την πέτυχα στο Διδυμου 27 , αλλά δεν ξέρω για το πρόγραμμα γιατί δεν πέρασα.Ερώτηση για μερακλήδες:
Την Φωτεινή από Διδυμου 27 και Φυλής 109 την έχετε συναντήσει αυτές τις μέρες να εργάζεται κάπου;
Πρωί ή απόγευμα;
Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πρόγραμμα ή το έχει περιορίσει κάπως;
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει 6/10 είχε ανακοινωθεί το κλασσικό της,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.Τρίτη μεσημέρι την πέτυχα στο Διδυμου 27 , αλλά δεν ξέρω για το πρόγραμμα γιατί δεν πέρασα.
Την θυμαμε εμφανισιακά αλλά δεν μου τράβηξε πότε το ενδιαφέρον...παντός οι καλές έχουν εξαφανιστεί..Ρανια ενταξει.Μπιουτι εστι χοντρη αραπω με μασταρια και κωλαρα σε μεγεθος επικαθημενου.Γαμησι μετριο,υπηρεσιες μετριες.Δςν χανεις κατι.
Εγω έχω δει μια τσατσά με κοντο γκρι μαλλί που βγαίνει και λεει τα κορίτσιακια μαααας να τα γαμησετε να περάσετε όμορφα και μια άλλη πάλιε κοντο μαλλί με γυαλιά που ειναι σαν να τρακαρε με νταλικα και βαριέται λεει συνήθως έλα αγόρι μου μπες θα περάσεις όμορφατι δεν έχετε ακούσει κάτι ρε έχει βουήξει ο τόπος με το τραβελάκι της φιλιππίδου που τσιμπουκώνει τους πάντες στο σαλόνι! ακόμη και μέσα στο δωμάτιο έρχεται για "ζέσταμα" πριν έρθει η κοπέλα