Όχι βέβαια ρε φίλε απλώς γνωρίζω ισπανικά και ιταλικά λόγο δουλειάς Τι να παλέψω χαχα
Σε ποιό σπίτι και σε ποιά βάρδια συνάντησες την Φωτεινή πριν από λίγες μέρες;
Όχι βέβαια ρε φίλε απλώς γνωρίζω ισπανικά και ιταλικά λόγο δουλειάς Τι να παλέψω χαχα
Νομίζω Αρχές ΟκτώβρηΣε ποιό σπίτι και σε ποιά βάρδια συνάντησες την Φωτεινή πριν από λίγες μέρες;
Νομίζω Αρχές Οκτώβρη
εγώ πάντως τελευταία φορά που πέτυχα τη Φωτεινή σε τσάρκα μου ήταν 6 Οκτωβρίου στο Δίδυμου 27Σε ποιό σπίτι και σε ποιά βάρδια συνάντησες την Φωτεινή πριν από λίγες μέρες;
Τρίτη μεσημέρι την πέτυχα στο Διδυμου 27 , αλλά δεν ξέρω για το πρόγραμμα γιατί δεν πέρασα.Ερώτηση για μερακλήδες:
Την Φωτεινή από Διδυμου 27 και Φυλής 109 την έχετε συναντήσει αυτές τις μέρες να εργάζεται κάπου;
Πρωί ή απόγευμα;
Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πρόγραμμα ή το έχει περιορίσει κάπως;
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει 6/10 είχε ανακοινωθεί το κλασσικό της,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.Τρίτη μεσημέρι την πέτυχα στο Διδυμου 27 , αλλά δεν ξέρω για το πρόγραμμα γιατί δεν πέρασα.
Την θυμαμε εμφανισιακά αλλά δεν μου τράβηξε πότε το ενδιαφέρον...παντός οι καλές έχουν εξαφανιστεί..Ρανια ενταξει.Μπιουτι εστι χοντρη αραπω με μασταρια και κωλαρα σε μεγεθος επικαθημενου.Γαμησι μετριο,υπηρεσιες μετριες.Δςν χανεις κατι.
Εγω έχω δει μια τσατσά με κοντο γκρι μαλλί που βγαίνει και λεει τα κορίτσιακια μαααας να τα γαμησετε να περάσετε όμορφα και μια άλλη πάλιε κοντο μαλλί με γυαλιά που ειναι σαν να τρακαρε με νταλικα και βαριέται λεει συνήθως έλα αγόρι μου μπες θα περάσεις όμορφατι δεν έχετε ακούσει κάτι ρε έχει βουήξει ο τόπος με το τραβελάκι της φιλιππίδου που τσιμπουκώνει τους πάντες στο σαλόνι! ακόμη και μέσα στο δωμάτιο έρχεται για "ζέσταμα" πριν έρθει η κοπέλα
την έχω πετύχει και 11 το πρωί αλλάΣόρρυ για την επανάληψη της ερώτησης αλλά μπορεί καποιος να μου πει εμπιστα τι ώρες δουλεύεις συνήθως η σαννι?
Ρίτα ,αν το βυζι το πλαστικό ήταν , 2. 5αρι ,έχει πειραγμένα χείλη και τατουάζ κάτω από το αριστερό στήθος, στο δεξί χέρι καθώς και κάθετα στη σπονδυλική στήλη, αλλά και το χρώμα των ματιών φτάνει...Gentrification στο Μεταξουργείο στο 1ο στον όροφο στουντιακό πιστόλι Ρωσοκατασταση με σώμα/κώλο τούμπανο και πλαστικό βυζί , ματάρες μπλε, στο 20ρικο, κάπου 30χρ. θα έλεγα δεν θυμάμαι όνομα ...
Πέρασα εχθές θα ανεβάσω κριτικήΜ.Αλεξανδου 22 Άντζελα
Φιλε η καρολινα μηπως ηταν απο το Συγγρού 108 η καρολινα αμα μπεις στο ***** θα την δεις στα μαζασ στο 108.Gentrification στο Μεταξουργείο και στα μπουρδέλα, χθες στην αρχή 3ης βάρδιας, Κ32 στα 2 που είναι ανάμεσα από την υπόγα και το ερωτικ πρισον, στο 1ο στον όροφο στουντιακό πιστόλι Ρωσοκατασταση με σώμα/κώλο τούμπανο και πλαστικό βυζί , ματάρες μπλε, στο 20ρικο, κάπου 30χρ. θα έλεγα δεν θυμάμαι όνομα ...
Στο δίπλα πάλι που φέρνει Λατίνες , 2 μοντελέ από στούντιο πάλι , Λούνα & Καρολίνα, πολύ γαμήσιμα και τα 2.
Πορνοmall Ι39(6) εκεί που είναι η Μαρία το πρωί μια Λατινα λίγο πορνοσταρικό με πιασιματα κλπ. αλλά β κατηγορίας πάλι 20.
Στην υπόγα απέναντι Ι39(2) 2 Λατινικά στα 15 που δεν τα είδα γιατί ήταν δωματιο, η ξανθιά καριόλα τσατσά καθολου συνεργάσιμη και 4 μαύρους από το Κονγκό στο σαλόνι τους καλό κοίταγε.
Πρέπει να βάλει στην λίστα μείωσης τιμών το Μεταξουργείο ο Μητσοτάκης.
Ναι αυτές ήταν, η Καρολίνα και η Λούνα από 108Φιλε η καρολινα μηπως ηταν απο το Συγγρού 108 η καρολινα αμα μπεις στο ***** θα την δεις στα μαζασ στο 108.
Εισαι ωραιος αδερφε.και κατα τι ωρα πηγες ?Ναι αυτές ήταν, η Καρολίνα και η Λούνα από 108
Είπα ρε , αρχή 3ης βάρδιας, 23:30? κάπου εκεί.Εισαι ωραιος αδερφε.και κατα τι ωρα πηγες ?
Περιμένοντας το μεσημέρι στο σαλόνι του Αγκύρας 12, βγήκε απ' το δωμάτιο η Ντάρια. Βρώμισε μια μασχαλίλα, άλλο πράμα Περνώντας από μπροστά της για ν' ανέβω στο δωμάτιο του ορόφου, η ίδια μπόχα πάλι Παραλίγο να ξεράσω το γιαουρτλού που είχα φάει
Σε αυτή τη δουλειά η υγιεινή είναι το Α και το Ω....