Πώς ξέρετε αν δεν έχετε δοκιμάσει;Η Εύα στο Εξηκίου 18γ είναι trans. Δεν ξέρω αν είναι εγχειρησμένη ή όχι μιας και δεν είμαι fan του μεταλλαγμένου και δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι trans. Της έχω ρίξει τρελό κράξιμο επειδή δεν το λέει και κοροϊδεύει ορισμένους ανίδεους. Όταν μια τρανς εμφανίζεται ως γυναίκα προς άγρα πελατών, αυτό ονομάζεται ΑΠΑΤΗ!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 2.831
Πολύ πιθανόνΔηλαδή αμα περάσει κάποιος στο δωμάτιο και του κατεβάσει το κιλοτάκι της θα πεταχτει κανα καβλί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη ρώτησαΠώς ξέρετε αν δεν έχετε δοκιμάσει;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.313
- Πόντοι
- 2.036
Δηλαδή αμα περάσει κάποιος στο δωμάτιο και του κατεβάσει το κιλοτάκι της θα πεταχτει κανα καβλί;
Πώς ξέρετε αν δεν έχετε δοκιμάσει;
Ρωτώντας πας στην πόλη ... δεν είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν είσαι κάφρος.
Από την άλλη το ανακοινώνει και στο πρόγραμμα "μουνάκι, κωλαράκι" , το ότι είναι Trans φαίνεται από την 1η φορά που θα την δεις και στην τελική άμα δεν είσαι σίγουρος δεν περνάς πριν ρωτήσεις.
Εγώ την Σύλβια (νομίζω) στο Φωκ.13 / Φιλλιπίδου 11 πέρναγα για Trans στην αρχή (λόγω φωνής κυρίως), μέχρι που ρώτησα την τσατσά και πέθανε στο γέλιο.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.474
- Πόντοι
- 456
Ελενη + Βικτωρια , κανουν και παρτουζα !!!!Μάγκες ξέρει κανένας διπλό που να κανουν ταυτόχρονα πίπα μαζι περα απο
Διδύμου πουβειχα δώσει σε κάτι θείες δεν θυμάμαι ονόματα
Μια ξανθιά και μια κάστανομαλλα και ήταν ακαπ στο στώμα τα πέταξα δεν εχω ξανά βρει κατι αντίστοιχο+ ειρήνη τι έγινε υπάρχει η εξαφάνιση?
Μήτσος Μπάμπολας
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 2.831
Μεσημεριανή κατάθεση στο Φωκαίας 25 όροφο στην Αλίσια. Νεαρή, σοβιετική, καστανή με κάποια πιασίματα. Πρόγραμμα απλό.
Κάνει deepthroat και τον τρώει άνεταΈχει στενό μουνάκι, αλλά είναι διεκπεραιωτική
Δε μου άφησε κάτι για να τη προτείνω ή να ξαναπεράσω...
Λόγω έλλειψης χρόνου, δεν έριξα δεύτερο γύρο. Προσεχώς θα σολάρω 2η βάρδια με άνεση....
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω....
Κάνει deepthroat και τον τρώει άνεταΈχει στενό μουνάκι, αλλά είναι διεκπεραιωτική
Δε μου άφησε κάτι για να τη προτείνω ή να ξαναπεράσω...
Λόγω έλλειψης χρόνου, δεν έριξα δεύτερο γύρο. Προσεχώς θα σολάρω 2η βάρδια με άνεση....
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω....
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Σε ποίο? Παίρνουν πιπουλα ταυτόχρονα? Ειναι όμορφες? Αν λες αυτο στο διδύμου τις έχω πάρει οκ άλλες ψάχνω νέες που να κάνουν το ίδιο πράγμαΕλενη + Βικτωρια , κανουν και παρτουζα !!!!
Μήτσος Μπάμπολας
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 2.831
Επίσης σε λίγα που πέρασα...
Φωκαίας 13 ισόγειο. Δύο λατινοπατσάβουρα Αλεξάνδρα και Μπέλλα. Πρόγραμμα απλό
Φυλής 105 δεξιά. Κατερίνα λατίνα πολύ μέτρια αλλά διαχυτική. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα.
Μόνο για Μετάξι όχι για 20€
Φυλής 105 αριστερά. Sunny Wild ή Σαβίνα με απλό. Άδεια δωμάτια άδειο σαλόνι Η Sunny τελείως βαριεστημένη δεν είχε όρεξη να βγει ούτε να σαλονάρει, με πολύ δυσκολία. Μεταβολή και δρόμο
Το ξέρουμε Sunny ότι δεν σ' αρέσουν τα μπουρδέλα και ότι σου φαίνονται λίγα. Υπάρχουν άφθονα πιάτα να πλύνεις, σκαλιά να σφουγγαρίσεις και αμέτρητοι καφέδες να σερβίρεις...
Φυλής 105 δεξιά. Κατερίνα λατίνα πολύ μέτρια αλλά διαχυτική. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα.
Φυλής 105 αριστερά. Sunny Wild ή Σαβίνα με απλό. Άδεια δωμάτια άδειο σαλόνι Η Sunny τελείως βαριεστημένη δεν είχε όρεξη να βγει ούτε να σαλονάρει, με πολύ δυσκολία. Μεταβολή και δρόμο
Το ξέρουμε Sunny ότι δεν σ' αρέσουν τα μπουρδέλα και ότι σου φαίνονται λίγα. Υπάρχουν άφθονα πιάτα να πλύνεις, σκαλιά να σφουγγαρίσεις και αμέτρητοι καφέδες να σερβίρεις...
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.365
- Πόντοι
- 2.836
Καθόλου κουφό θα έλεγα!Smirni kai arxonta tou skotous
Θυμάστε που έψαχνα την Ναταλί
Πέρασα κατά τις 2:30 βράδυ από Φώκαια 19 και έριξα ένα στην Όλγα.
Φεύγοντας την ροταω μια Ναταλί που δούλευε εδώ που είναι
Και την ίδια στιγμή μηλαγε μαζί της με βίντεο κλήση και μιλήσαμε
Δουλεύει στο Συγγρού 232
Τελιος κουφό εεεε;;;;;
Θα περάσω αύριο να της ρίξω ένα
Οι πολύ καλής εμφάνισης κοινώς Model style ιεροδουλες πολλές φορές περνούν προαγωγή κ πηγαίνουν σε στουντιο. Τώρα αν αντέξουν εκεί κ ανάλογα με τις υπηρεσίες/διάθεση της κάθε μιας ειναι άλλο θέμα.....
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.377
- Πόντοι
- 1.071
Ναι την είδαμε και στα στριπτιζαδικα ακόμα και εκεί Φωλα με βαργεγεστιμενο ύφος και πρόθυμη για καυγά άμα ελεγες όχι!!! ΩΞΩΩΩΩΕπίσης σε λίγα που πέρασα...
BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 265
- Πόντοι
- 280
ξέρεις με τι όνομα δουλέυει ;Smirni kai arxonta tou skotous
Δουλεύει στο Συγγρού 232
Τελιος κουφό εεεε;;;;;
Νάταλι aπό τη Συγγρού 232 εργάζεται και στο Φώκαια 19;Smirni kai arxonta tou skotous
Δουλεύει στο Συγγρού 232
Τελιος κουφό εεεε;;;;;
Μήτσος Μπάμπολας
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 2.831
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια. Πάντως τη Νάταλι του Φωκαίας 19 την έχω πετύχει Φωκαίας 13 υπόγειο και στα Λιοσίων 73 παλαιότερα.Νάταλι aπό τη Συγγρού 232 εργάζεται και στο Φώκαια 19;
Καλούτσικη, αλλά διεκπεραιωτική για τα γούστα μου...
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 208
- Like
- 11.879
- Πόντοι
- 31.618
Αφού σας λέω πος μίλησα μαζί της χθες το βράδυ με βίντεο κλήση που έκανε η Όλγα από το Φώκαιας 19.
Έχει γίνει στούντιο κοριτσο.
Αν θέλετε με πιστεύεται.
Τόρα δεν ξέρω αν θα μακροημέρευση εκεί.γιατι στα στούντιο έχει άλλο ανταγωνισμό
Παντός με εμένα που είχα γίνει πελάτης της ένα καιρό ήταν πολύ gfe γι'αυτό την έψαξα
Βεβεα τα 50€ είναι Κάπος πολλά
Αν θέλετε με πιστεύεται.
Παντός με εμένα που είχα γίνει πελάτης της ένα καιρό ήταν πολύ gfe γι'αυτό την έψαξα
papadrosos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
απο ποιο οικο ειναι η συγκεκριμενη ;Η Ειρήνη τι έγινε υπάρχει η απο ξεκολιασματα δεν μπορει και εξαφανηστεικατε?
Πέρασμά σήμερα μεσημέρι με ξανθιά Σοφία από Ιάσωνος 32 αν θυμάμαι καλά, όροφος. Milf-gilf, ελεύθερο στοματικό, καλό στήσιμο, άξιζε το δεκάρικο, θα ξανατιμηθει. Εκεί δεν είναι και ή Φωτεινή αν θυμάμαι καλά? Δεν την πέτυχα να τη δω και αυτή.
Το 50αρικο θα βγει εύκολα για τα μάτια της… όσοι ξέρουν ξέρουν!!Αφού σας λέω πος μίλησα μαζί της χθες το βράδυ με βίντεο κλήση που έκανε η Όλγα από το Φώκαιας 19.
Αν θέλετε με πιστεύεται.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 64
- Like
- 20.263
- Πόντοι
- 13.636
Θέλεις να μας πεις με τι όνομα δουλεύει?Αφού σας λέω πος μίλησα μαζί της χθες το βράδυ με βίντεο κλήση που έκανε η Όλγα από το Φώκαιας 19.
Αν θέλετε με πιστεύεται.
Ρώτησαν τρεις άνθρωποι.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 208
- Like
- 11.879
- Πόντοι
- 31.618
Οπός είδα στο sait από Συγγρού 232 και Μελαντίας 50 μια Ναταλί έχουν .βεβεα δεν φενεται πρόσωπο αλλά αυτή θα είναιΘέλεις να μας πεις με τι όνομα δουλεύει?
Ρώτησαν τρεις άνθρωποι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.752
- Πόντοι
- 46.232
Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφοςΠέρασμά σήμερα μεσημέρι με ξανθιά Σοφία από Ιάσωνος32αν θυμάμαι καλά, όροφος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις