Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 486
Μόνο εγώ είμαι που θεωρώ ότι το ξεμουνιασμα επιβάλεταιΈπεσε ξεμουνιασμα, αλλά δυστυχώς πρωινή βάρδια δεν έπαιζε να καταφέρω να πάω και πάλι.
Μόνο εγώ είμαι που θεωρώ ότι το ξεμουνιασμα επιβάλεταιΈπεσε ξεμουνιασμα, αλλά δυστυχώς πρωινή βάρδια δεν έπαιζε να καταφέρω να πάω και πάλι.
Δεν γύρισε πίσω η Ελενίτσα ακόμα ε?νωρίτερα το μεσημέρι
Ιωαννίνων 5
Άννα, μελαχρινή σοβιετκή μιλφ, βυζί 3άρι, τατού διάφορα, μουνί ρηχό αλλά φαρδύ.
Ιωαννίνων 3 άνω
Βιβή, μαυριδερή, 35-40, πολλά κιλά, πελώριος κώλος - μπούτια, δεν έμπαινα.
Ιωαννίνων 3 κάτω
Αναστασία, προγκιλφ, πλούσιος κώλος, πεσμένα βυζιά, μουνί αβυσσαλέο.
Ο Φρόυντ έλεγε ότι η πρώτη τοξικομανία είναι ο αυνανισμός.
Θα προσθέταμε ότι και τα μπουρδέλα δεν πάνε πίσω.
Σου είναι εύκολο να μάθεις αν κάνουν και λεσβιακά πουθενά ? Έχω φάει σκάλωμα σοβαρό!!!!!συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπογειο κλειστό.
Φωκαιας 13 ισόγειο Αλεξάνδρα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ με πιο μεγάλο στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 19 Κάρλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α ,25β & 27α κλειστά.
Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα Πολωνεζα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Απόγευμα δουλευει πολυ καλό γαμησιη νταρια από άγκυρας 9 διαβάζω τς καλύτερα έχετε δοκιμάσει αξίζει ;
Και τι ώρες δουλεύει ;
Με βάση το δίπλα σάιτ δουλεύει άγκυρας 9 τώρα. Δεν είμαι εκεί για να επιβεβαιώσω αλλά συνήθως είναι σωστοί στο πρόγραμμαΑπόγευμα δουλευει πολυ καλό γαμησι
Με βάση το δίπλα σάιτ δουλεύει άγκυρας 9 τώρα. Δεν είμαι εκεί για να επιβεβαιώσω αλλά συνήθως είναι σωστοί στο πρόγραμμα
Πέρασα αλλά δεν ήταν εκείΜε βάση το δίπλα σάιτ δουλεύει άγκυρας 9 τώρα. Δεν είμαι εκεί για να επιβεβαιώσω αλλά συνήθως είναι σωστοί στο πρόγραμμα
Μια περιγραφή αν μπορεις της Νικόλ από φ65β ; Ευχαριστώ πολύσυνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54α, 54β ,56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά Σάρα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 72 αριστερά, 72 δεξιά & 72 αριστερά κλειστά.
Φυλής 59 ισόγειο Καμελια λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 όροφος Συλβια γυρολόγος (τέλευταια από Φωκαιας 13 ισόγειο),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 61 Ρουμπι λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Χριστίνα Ρουμάνα, απλό πρόγραμμα και Χριστίνα η "Τσεχα",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 65β Νικόλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 84α Καρίνα, με ελεύθερο στοματικό, όχι όμως τελειωτικό.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α 2 λατίνος Βιολέτα, μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2 5αρι βυζι και Αλεξάνδρα καστανοξανθη, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ σε όλο το αριστερό χέρι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα αλλά με 40 ευρώ.
Φυλής 86β Τζεσικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 67 κλειστό.
Φυλής 69α Μαρία "Τσεχα" ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζάκια και αυταρχικό και Μοίρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 69β Βίκυ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 3 λατινες ,Τιφανι καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, μικρά τατουάζ, Μάγκι μελαχρινή, σώμα με πιασίματακια, τατουάζ δεξιά χαμηλά στο στομάχι και Τζένη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 71α 3 λατινες, Σάρα, Κάτια και Λουσια, ανακοινώθηκε για αμφότερες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ακόμα και για τη Λουσια.
μελαχρινή κοντή, σώμα μέ πιασιματα, 2.5αρι συν βυζιΜια περιγραφή αν μπορεις της Νικόλ από φ65β ; Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώμελαχρινή κοντή, σώμα μέ πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι
Δηλαδή αυτή στα Ιωαννίνων κάνει απλό πρόγραμμα και εδώ ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό με τα ίδια λεφτά.;;;;Φυλής 109α Αναστασία από τα Ιωαννίνων 3 ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, είπε ότι μια φορά τη βδομάδα θα δουλεύει εδώ.
Πλέον σε πάρα πολλά Εκεί που έχει λατινες Σε όλα Και Διδυμου 27 είδα να βγαίνει από το δωμάτιο Πακιστανός Αλλά δεν ρώτησα με ποια πήγε Και διδύμου 22 Έχω δει Πακιστανό να περνάει δωμάτιο Σχεδόν πλέον σε όλαΟι οίκοι ανοχής στη Φυλή δέχονται τώρα Πακιστανούς; Είδα ένα ζευγάρι τις προάλλες, αλλά ήταν καλά ντυμένες και έμοιαζαν περισσότερο με τουρίστες.
Αμφιβάλω αν έχει κάνει κάποιος η κοπέλα φαίνεται θέλει να βγάζει μεροκάματο και να κοιμάταικαλησπερα μαγκες ενας εδω μεσα να εχει κσνει παραπανω προγραμμα με την χριστινα την ρουμανα υπαρχει;;;
η Καρίνα η λατίνα τσουπωτήσυνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54α, 54β ,56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά Σάρα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 72 αριστερά, 72 δεξιά & 72 αριστερά κλειστά.
Φυλής 59 ισόγειο Καμελια λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 όροφος Συλβια γυρολόγος (τέλευταια από Φωκαιας 13 ισόγειο),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 61 Ρουμπι λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Χριστίνα Ρουμάνα, απλό πρόγραμμα και Χριστίνα η "Τσεχα",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 65β Νικόλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 84α Καρίνα, με ελεύθερο στοματικό, όχι όμως τελειωτικό.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α 2 λατίνος Βιολέτα, μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2 5αρι βυζι και Αλεξάνδρα καστανοξανθη, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ σε όλο το αριστερό χέρι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα αλλά με 40 ευρώ.
Φυλής 86β Τζεσικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 67 κλειστό.
Φυλής 69α Μαρία "Τσεχα" ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζάκια και αυταρχικό και Μοίρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 69β Βίκυ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 3 λατινες ,Τιφανι καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, μικρά τατουάζ, Μάγκι μελαχρινή, σώμα με πιασίματακια, τατουάζ δεξιά χαμηλά στο στομάχι και Τζένη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 71α 3 λατινες, Σάρα, Κάτια και Λουσια, ανακοινώθηκε για αμφότερες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ακόμα και για τη Λουσια.
πρέπει να μάθουμε έστω κι από τους συναγωνιστές στα Τρίκαλα!καλησπερα μαγκες ενας εδω μεσα να εχει κσνει παραπανω προγραμμα με την χριστινα την ρουμανα υπαρχει;;;