n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.754
- Πόντοι
- 46.232
Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφοςΠέρασμά σήμερα μεσημέρι με ξανθιά Σοφία από Ιάσωνος32αν θυμάμαι καλά, όροφος.
Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφοςΠέρασμά σήμερα μεσημέρι με ξανθιά Σοφία από Ιάσωνος32αν θυμάμαι καλά, όροφος.
διδυμου 22απο ποιο οικο ειναι η συγκεκριμενη ;
Λέει ότι είναι από τη Γερμανία.Τόρα που ξανακοίταξα το σάιτ δουλεύει Πέμπτη στο Λεωφόρος Αθηνών 373 από 10 έως 20
Ειναι 100% τρανς εγχιερισμένη. Εχω περασει μαζι της και αν σας αρεσει το ειδος να το αποφυγεται γιατι ειναι και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑΗ Εύα στο Εξηκίου 18γ είναι trans. Δεν ξέρω αν είναι εγχειρησμένη ή όχι μιας και δεν είμαι fan του μεταλλαγμένου και δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι trans. Της έχω ρίξει τρελό κράξιμο επειδή δεν το λέει και κοροϊδεύει ορισμένους ανίδεους. Όταν μια τρανς εμφανίζεται ως γυναίκα προς άγρα πελατών, αυτό ονομάζεται ΑΠΑΤΗ!!!!
Ιάσωνος 44 φίλε, μπερδεύτηκες. Η Φωτεινή είναι από τις 15:00 και μετά.Πέρασμά σήμερα μεσημέρι με ξανθιά Σοφία από Ιάσωνος 32 αν θυμάμαι καλά, όροφος. Milf-gilf, ελεύθερο στοματικό, καλό στήσιμο, άξιζε το δεκάρικο, θα ξανατιμηθει. Εκεί δεν είναι και ή Φωτεινή αν θυμάμαι καλά? Δεν την πέτυχα να τη δω και αυτή.
Από πού είναι η Εύα ξέρετε;Ειναι 100% τρανς εγχιερισμένη. Εχω περασει μαζι της και αν σας αρεσει το ειδος να το αποφυγεται γιατι ειναι και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ
δυστυχως εχουν αποχωρησει μεχρι νεωτερας οι πολυ καλες πετιτ οπως η Ναταλια στο Ιασωνος 27 αλλα και η Βανεσσα που ηταν Ιασωνος 37 ή και η Ντανιελα που ηταν Ιάσονος 39...Δοκιμασε Περδικας 1 σκαλια επανω εχει κατι κοντοπουτανα οπως η Ελληνιδα Ρεα, η Αλβανιδα Μπελλα, η Ρουμανα Μονικα, η Αλβανιδα Αντζελα (πρωινη βαρδια συνηθως αυτη), ολες τους καπου 1,55 - 1,60 κοντες αλλα οχι ομως πετιτ.....αξιόλογη πετιτοκατάσταση στο Μετάξι; 3 βάρδια
Επισης ειναι και η μελαχρινη Αλβανιδα Γαβριελα Ιασωνος 31 ισογειο αρκετα μικροκαμωμενη, πλησιαζει τα ορια του πετιτ αλλα συνηθως ειναι απογευματα...αξιόλογη πετιτοκατάσταση στο Μετάξι; 3 βάρδια
Πως την λένε τώρα στο de paris?Τόρα που ξανακοίταξα το σάιτ δουλεύει Πέμπτη στο Λεωφόρος Αθηνών 373 από 10 έως 20
Σε γενικές γραμμές, αξίζει. Νόστιμη γυναίκα, τίμιο τσιμπούκι, γλύφει και αρχίδια. Μόνη παραφωνία, είναι που τον βγάζει από το στόμα, όταν αρχίζεις και χύνεις, με αποτέλεσμα να λερώνεσαι και να μην απολαμβάνεις το χύσιμο.η νταρια από άγκυρας 9 διαβάζω τς καλύτερα έχετε δοκιμάσει αξίζει ;
Και τι ώρες δουλεύει ;
Τόρα που ξανακοίταξα δεν δουλεύει ούτε εκεί και δεν την έχει το σάιτ πουθενά.Πως την λένε τώρα στο de paris?
Εγώ που την έχω πάρει κάμποσες φορές και είμαι πελάτης της τα περνει κανονικά στο στόμα μέχρι τελευταίας σταγόναςΣε γενικές γραμμές, αξίζει. Νόστιμη γυναίκα, τίμιο τσιμπούκι, γλύφει και αρχίδια. Μόνη παραφωνία, είναι που τον βγάζει από το στόμα, όταν αρχίζεις και χύνεις, με αποτέλεσμα να λερώνεσαι και να μην απολαμβάνεις το χύσιμο.