Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
Συνήθως Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο από 1 έως 5-6 το πολύΗ Τάνια τι έχει γίνει;
Συνήθως Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο από 1 έως 5-6 το πολύΗ Τάνια τι έχει γίνει;
2η βάρδιαΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
Στο μεταξύ κάθε βδομάδα θα πεταχτεί κάποιος και θα κάνει αυτή την ερώτηση...πρέπει να έχει απαντηθεί πάνω από 20 φορές....Συνήθως Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο από 1 έως 5-6 το πολύ
Ξεκίνα Τίνα, Βεργας 7, 6-11. Και Μικαέλα, Φώκαιας 17Α, 6-6.Καλησπέρα σύντροφοι/συναγωνιστές/συνπηδηχτες.
Καθώς είμαι καινούργιος στο σπορ και δεν γνωρίζω πολλά από τις νεανιδες στην οδό της ηδονής (Φυλης) , ήθελα να σας ρωτήσω ποια κοπέλα προτιμάται από την Βραδινή βάρδια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και και κάθε καζουρα καλοδεχουμενη αλλα δωστε και λίγο φως
Σε ευχαριστώ πολύ!Ξεκίνα Τίνα, Βεργας 7, 6-11. Και Μικαέλα, Φώκαιας 17Α, 6-6.
Να βλέπεις στους δίπλα το καλεντάρι και να παίρνεις τηλέφωνο...Ρε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
Σαν πρωινή ενημέρωση στην Λ. ΚηφισούΈμμυ Λιοσίων 73Β φουλ δωμάτια αλλά υπάρχει ροή.
Ναι ρε φίλε, αυτή είναι.
Δείτε τις δηλώσεις της γνωστής κουλουρτζους Ηλέκτρας από το 0:18 κι έπειτα (χωρίς πλάκα, αυτή είναι)...
Αδερφε γκουγκλαρε athenssexstudio. Η σελιδα εχει το προγραμμα (βαρδιες) των κοριτσιων απο τα 2 μπουρδελαΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
Συνήθως απόγευμα είναιΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
αρκετα γρηγορα μιλαει ειδικα μπροστα στην καμερα! ευγεΝαι ρε φίλε, αυτή είναι.
jack-pot ο δημοσιογράφος!!!
Δεν είμαι και @n.smirni76 ρε φίλε...Σαν πρωινή ενημέρωση στην Λ. Κηφισού
,έχει ένα σάιτ που λέει μέρες και βάρδιεςΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.
Δείτε τις δηλώσεις της γνωστής κουλουρτζους Ηλέκτρας από το 0:18 κι έπειτα (χωρίς πλάκα, αυτή είναι)...
Την τελευταία εβδομάδα εκτός από χθές που πήγα με την Ράνια φ84
Έχω πάρει την Ντάρια άγκυρας 9 και 12 αντίστοιχα
5 φορές
Έχω να πω πος η κοπέλα δεν παίζεται
Απίστευτη ενέργεια και πάθος στο γαμιση
Γλοσοφυλα 69
Και τελικό στο στόμα με δική της πρωτοβουλία παρακαλώ
Χορις να το ζητήσω
Η Ντάρια τήμα το επαγκελμα της ετέρας
Έχει το σεβασμό μου
Σε αυτή την περίπτωση πολλοί θα λένε "κάπου την έχω γαμησει αυτή"12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.
Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία. Μέχρι στη χώρα της θα την δουν..... τμήμα καταθέσεις δικαστήριο κτλ....αύξηση πελατείας....καλά θα πάει αυτό..... !!!
Πάντως η γλώσσα ροδανι μπροστά στις κάμερες μήπως να θέλει κάμερα για να ανεβάσει στροφες στο λόγο κ έκφραση ή έτσι να είναι τα πρωινά?
η Ηλέκτρα ήταν αυτή;;;12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.
Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία. Μέχρι στη χώρα της θα την δουν..... τμήμα καταθέσεις δικαστήριο κτλ....αύξηση πελατείας....καλά θα πάει αυτό..... !!!
Πάντως η γλώσσα ροδανι μπροστά στις κάμερες μήπως να θέλει κάμερα για να ανεβάσει στροφες στο λόγο κ έκφραση ή έτσι να είναι τα πρωινά?