Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (34 μέλη και 324 επισκέπτες)

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
0
ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια! Θα σας πω αργοτερα τα συμπεράσματα μου!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
22
Like
1.542
Πόντοι
1.071
Καλημέρα έχει πάει κανείς στα πρώτα της Ιάσωνος 1β,1γ, πρωινά; έχω να πάω πολλές μέρες λόγο δουλειάς. Επίσης έχω χάσει τη Σαντρα Ι32 είναι μόνο η Λόλα (Λίλιαν) ξέρει κανείς που βρίσκεται;

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
988
Πόντοι
80
Καλημέρα έχει πάει κανείς στα πρώτα της Ιάσωνος 1β,1γ, πρωινά; έχω να πάω πολλές μέρες λόγο δουλειάς. Επίσης έχω χάσει τη Σαντρα Ι32 είναι μόνο η Λόλα (Λίλιαν) ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα και είχε το 1γ το Ορκ και το 1β αριστερά Τατιάνα όπου 13/10 αναχωρεί για Ουκρανία
Το 1α κλασσικά την Μαρίνα
Όποτε ξανακατέβεις πες μας αν άλλαξε κάτι

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
22
Like
1.542
Πόντοι
1.071
Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα και είχε το 1γ το Ορκ και το 1β αριστερά Τατιάνα όπου 13/10 αναχωρεί για Ουκρανία
Το 1α κλασσικά την Μαρίνα
Όποτε ξανακατέβεις πες μας αν άλλαξε κάτι
Έχω την εντύπωση πως η Τατιάνα πάει μετά τις 2, για τις πρωινές ώρες λέω εγώ

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.194
Πόντοι
2.036
Τριπλή λάτιν κατάθεση σήμερα μεσημέρι σε Φυλής, Φωκαίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου!
2)Φωκαίας 13 Λούνα. Μικρό μελαχρινό λατινάκι με πεταχτό κωλάρι. Πρόγραμμα απλό. Ευγενική. Με πολλή κορτάρισμα και επιμονή έδωσε :assshake:με +10.
Σφιχτό κωλαράκι σα μέγγενη. Ευχαριστήθηκα ξεκώλιασμα :boff:Να σημειώσω ότι μετά από αρκετή επιμονή έδωσε το κωλί της, μην φάνε κάποιοι άκυρο και κράζουνε!
Η Λούνα ενώ δεν είναι από τις εντυπωσιακές γενικά είναι καυλιάρα και δείχνει να γουστάρει μέσα.

Κολωνού 30α erotic prison αναμπελα πρωινή βάρδια μου είπε τίμιο για 10αρικο όμορφο λατινακι επιπέδου φυλής και πάνω
Ναι πολύ ωραίο μωρό, στο 1ο του τούρ που ήταν στα κλειστά τώρα Κ27, πιο αδύνατη, ήταν πολύ μούναρος και την βάζανε στα 15€

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο ντόρος για την Ντάρια.
Σιγά ρε παιδιά.
Την πήρα σήμερα και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου.
Φάτσα πολύ μέτρια, πίπα κάτω του μετρίου, άβυζη και άκωλη.
Πραγματικά μετάνιωσα που δεν πήρα την Βικτώρια που δουλεύαν μαζί.
Επίσης να δώσω τα εύσημά μου στους ιδιοκτήτες του Αγκύρας 9 που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην ανακαίνιση στα δωμάτια τους.
Γιατί έχει καλό σώμα, οκ στητό βυζί (άβυζη δεν την λες), δεν γκρινιάζει και τα παίρνει στο στόμα :cheesy: επίσης μπαίνει και στην κατηγορία πετίτ που δεν παίζουν πολλές με καλό πρόγραμμα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Ρε αδερφέ δεν την ψάχνω .....λέω άμα υπάρχει καμμία σε υπηρεσίες κ εμφάνιση κοντά στη Λανα !!!
Τότε όχι δεν υπάρχει.
Τώρα κατάλαβα είμαι και λίγο καθυστερημένος. :uglystupid:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.943
Πόντοι
3.246
Τώρα
Βέργας 3 Λίνα και Στέλλα
Βέργας 6 υπόγα Βικτώρια
Φυλής 65 πάνω Ντιάνα
Φυλής 65 κάτω Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 84 κάτω Κορίνα
Φυλής 69 Βίκυ
Φυλής 86 κάτω κλειστό αλλά με αναμμένα φώτα λογικά Τζέσικα
Φυλής 71 πάνω δύο χοντρές λατίνες
που δεν μπορούσαν να περπατήσουν το τακούνι ντεκαυλέ τελείως!
Φυλής 71 κάτω Λουσία και Μαριάννα
Φυλής 59 κλειστό

εν τω μεταξύ στο πρώην βενζινάδικο γίνονται εργασίες μάλλον θα το περιφράξουν

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.491
Πόντοι
4.646
Τι συμβαίνει με τον οίκο στο 25 σκαλάκια;
Αφενός η Τζανίνα έχει εξαφανιστεί και αφετέρου η Σάρα έχει μεταφερθεί στο υπόγειο.
Πήρα την Σάρα για τρίτη φορά και για τρίτη φορά το μετάνιωσα.
Το μόνο καλό που μπορείς να προσάψεις σε αυτό το κορίτσι είναι οτι κάνει μπάνιο μετά απο καθε πελάτη και ότι έχει πολύ ωραίο και καλοσχηματισμένο μουνάκι για γλυψημο.
Κάνει πολύ ξεδιάντροπη ξεπέτα η Σαρα. Πεταμένα λεφτα.

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Είχε θεαθεί πριν καμιά βδομάδα στο 25.
Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει οτι θα εργάζεται εκεί και διακοπές τέλος.
Έκτοτε το 25 παραμένει κλειστό, με την Σάρα που δούλευε εκεί να έχει πάει στην υπόγα.
Καλά κατάλαβα πάλι θα ψάχνουμε και στις 2 βάρδιες με μυρωδιά αχυστιλας

• Like
Αντιδράσεις: Bile

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.504
Πόντοι
201
Στοχευμένη βόλτα χωμάτιανου για Αντριάννα. Μπαίνω 4:10 και μου κάνει η τσα2. Τελείωσε αύριο ξανά.
Από πότε σχολαν 4 και όχι 5?

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.491
Πόντοι
4.646
Στοχευμένη βόλτα χωμάτιανου για Αντριάννα. Μπαίνω 4:10 και μου κάνει η τσα2. Τελείωσε αύριο ξανά.
Από πότε σχολαν 4 και όχι 5?
αντριάνα τι φάση? Δωσε ινφο συναγωνιστή.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.372
Πόντοι
1.056

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Το ξενερωμα το ιδιο σημερα. Σημειωτων μεχρι να φτασω χωματιανου για Αντριάνα και 4:30 ολα κλειστα, αφου ειχα παρκαρει φιλαδελφειας το αφηνω εκει κ ανηφοριζω με τα ποδια διδυμου τα περισσοτερα κλειστα κ το 27 που ηθελα . Μπαινω φωκαιας τα ιδια μονο το 17 με μια μαυριδευρουλα καλη. Εντωμεταξυ ημουν να σκασω απο κατουρημα , κατεβαινω αχαρνων παιρνω ενα καφε ριχνω το κατουρημα και ανεβαινω φυλης οπου μπηκα στο 84 στον κυρ βασιλη στην ρανια. Δεν την ειχα ξαναπαρει ,καλο κοριτσακι μου μιλησε στον πληθυντικό ( μαλλον τελειωνει η πορνοκαριερα μου) . Με εγλυψε λιγο εφτασα 50 ara στυση τον εβαλα την κοιταξα στα ματακια εριξα εικοσι πουτσιες εχυσα και χαιρέτησα. Στο αμαξι με περιμενε κ κληση 40 ευρω αποτο Δ.Α. καλα πηγε ...

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
457
Πόντοι
20
Κατά δεύτερον πέρασα από Άγκυρας 9 για παρτουζα με Ντάρια και Βικτώρια και επειδή έγινε μια σχετική κουβέντα και ανέβηκαν και κριτικές ανεβάζω κριτική της παρτουζα όπου λέω την γνώμη μου πάντα.
Διαβασα την κριτικη σου και σκεφτομαι να ε[ισκεφθω τον οικο για Βικτωρια αξιζει ο κοπος?Με προβληματισε αυτο το ''βοδι'' που ανεφερες. Ειναι πλεον χοντρη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom