giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
Ναι ρε φίλε, αυτή είναι.
Δείτε τις δηλώσεις της γνωστής κουλουρτζους Ηλέκτρας από το 0:18 κι έπειτα (χωρίς πλάκα, αυτή είναι)...
jack-pot ο δημοσιογράφος!!!
Ναι ρε φίλε, αυτή είναι.
Δείτε τις δηλώσεις της γνωστής κουλουρτζους Ηλέκτρας από το 0:18 κι έπειτα (χωρίς πλάκα, αυτή είναι)...
Αδερφε γκουγκλαρε athenssexstudio. Η σελιδα εχει το προγραμμα (βαρδιες) των κοριτσιων απο τα 2 μπουρδελαΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
Συνήθως απόγευμα είναιΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
αρκετα γρηγορα μιλαει ειδικα μπροστα στην καμερα! ευγεΝαι ρε φίλε, αυτή είναι.
Δεν είμαι και @n.smirni76 ρε φίλε...Σαν πρωινή ενημέρωση στην Λ. Κηφισού
,έχει ένα σάιτ που λέει μέρες και βάρδιεςΡε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.
Την τελευταία εβδομάδα εκτός από χθές που πήγα με την Ράνια φ84
Έχω πάρει την Ντάρια άγκυρας 9 και 12 αντίστοιχα
5 φορές
Έχω να πω πος η κοπέλα δεν παίζεται
Απίστευτη ενέργεια και πάθος στο γαμιση
Γλοσοφυλα 69
Και τελικό στο στόμα με δική της πρωτοβουλία παρακαλώ
Χορις να το ζητήσω
Η Ντάρια τήμα το επαγκελμα της ετέρας
Έχει το σεβασμό μου
Σε αυτή την περίπτωση πολλοί θα λένε "κάπου την έχω γαμησει αυτή"12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.
Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία. Μέχρι στη χώρα της θα την δουν..... τμήμα καταθέσεις δικαστήριο κτλ....αύξηση πελατείας....καλά θα πάει αυτό..... !!!
Πάντως η γλώσσα ροδανι μπροστά στις κάμερες μήπως να θέλει κάμερα για να ανεβάσει στροφες στο λόγο κ έκφραση ή έτσι να είναι τα πρωινά?
η Ηλέκτρα ήταν αυτή;;;12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.
Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία. Μέχρι στη χώρα της θα την δουν..... τμήμα καταθέσεις δικαστήριο κτλ....αύξηση πελατείας....καλά θα πάει αυτό..... !!!
Πάντως η γλώσσα ροδανι μπροστά στις κάμερες μήπως να θέλει κάμερα για να ανεβάσει στροφες στο λόγο κ έκφραση ή έτσι να είναι τα πρωινά?
Μάλλον κουράστηκε απ το "πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα" όλη μέραΛίζα Φώκαιας 19 χωρίς καθόλου αναμονή, φαινόταν κουρασμένη.
Μλκες η Ηλέκτρα!Ναι ρε φίλε, αυτή είναι.
Απο πίπα τι λένε οι Ιέριες Μύστη μου?Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα κ Βεργας 6 Κορίνα Μολδαβη κ οι δύο μετά τις 17:00 δουλεύουν. Άσπρο δερμα σαν το γάλα κ έως 28 ετών κ οι 2. Τσέκαρε !!
Βάλε +10 για την Κορίνα αδερφέ. Εκτός αν εννοείς τη Βικτωρια που είναι max 25. Παρόλα αυτά η και ανεξάρτητου ηλικίας η Κορίνα είναι πολύ τίμια.Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα κ Βεργας 6 Κορίνα Μολδαβη κ οι δύο μετά τις 17:00 δουλεύουν. Άσπρο δερμα σαν το γάλα κ έως 28 ετών κ οι 2. Τσέκαρε !!
Μα η Βικτώρια δεν είναι χοντρούλα;Βάλε +10 για την Κορίνα αδερφέ. Εκτός αν εννοείς τη Βικτωρια που είναι max 25. Παρόλα αυτά η και ανεξάρτητου ηλικίας η Κορίνα είναι πολύ τίμια.
Υπάρχει σαιτ με το πρόγραμμα και με τηλέφωνο. Τσεκάρεις κάνεις κι ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και παςΆγκυρας 12α Βραδινή βάρδια σήμερα είναι η Αναστασία ή Ντάρια?Θα πήγαινα μόνος μου να σω πριν το πείτε αλλά μένω στην άλλη πλευρά της Αθήνας. Αν υπάρχει η ευγενής καλοσύνη ενημερώστε
Χωματιανού 11 όροφο το πρωί χθές άνοιγε με την τσατσά ένα ωραίο κομμάτι που ταιριάζει στην περιγραφή, δεν είχα δύναμη να πάω να δω ποιά/πως την λένε.Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα κ Βεργας 6 Κορίνα Μολδαβη κ οι δύο μετά τις 17:00 δουλεύουν. Άσπρο δερμα σαν το γάλα κ έως 28 ετών κ οι 2. Τσέκαρε !!
Αυτή και η Ναταλία από Ι27 υποθετικά είναι γκαστρωμένες και παντρεύτηκαν ... δλδ τα 2 καλά πετίτ του μεταξιού "πάθανε" το ίδιο πράγμα ... έχουμε σοβαρή έλλειψη πλέον.εχουμε πληροφορια που ειναι το βανεσακι απο μτξ; το εχω χασει..