Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (34 μέλη και 319 επισκέπτες)

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.576
Πόντοι
731
Ρε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
Αδερφε γκουγκλαρε athenssexstudio. Η σελιδα εχει το προγραμμα (βαρδιες) των κοριτσιων απο τα 2 μπουρδελα

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.851
Πόντοι
486
Ρε παιδιά συγνώμη.... κατεβαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα στα αγκυρας πρωί και δεν έχω πετύχει ποτέ την Ντάρια. Μας κοροϊδεύετε; Όλο κάτι ναυάγια μιλφ έχει.... έλεος. Ποιες μέρες είναι εκεί; Κυριακές πχ δεν είναι ποτέ ούτε Σάββατο, ούτε Τετάρτη.
Συνήθως απόγευμα είναι

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.576
Πόντοι
731

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.236
Πόντοι
31.618
,έχει ένα σάιτ που λέει μέρες και βάρδιες

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.523
Πόντοι
2.836

Δείτε τις δηλώσεις της γνωστής κουλουρτζους Ηλέκτρας από το 0:18 κι έπειτα (χωρίς πλάκα, αυτή είναι)... :2funny::hi:
12 δευτερόλεπτα δημοσιότητας η Βουλγάρα.

Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία. Μέχρι στη χώρα της θα την δουν..... τμήμα καταθέσεις δικαστήριο κτλ....αύξηση πελατείας....καλά θα πάει αυτό..... !!!
Πάντως η γλώσσα ροδανι μπροστά στις κάμερες μήπως να θέλει κάμερα για να ανεβάσει στροφες στο λόγο κ έκφραση ή έτσι να είναι τα πρωινά?

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
180
Πόντοι
0
Την τελευταία εβδομάδα εκτός από χθές που πήγα με την Ράνια φ84
Έχω πάρει την Ντάρια άγκυρας 9 και 12 αντίστοιχα
5 φορές
Έχω να πω πος η κοπέλα δεν παίζεται
Απίστευτη ενέργεια και πάθος στο γαμιση
Γλοσοφυλα 69
Και τελικό στο στόμα με δική της πρωτοβουλία παρακαλώ
Χορις να το ζητήσω
Η Ντάρια τήμα το επαγκελμα της ετέρας
Έχει το σεβασμό μου

Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία. Μέχρι στη χώρα της θα την δουν..... τμήμα καταθέσεις δικαστήριο κτλ....αύξηση πελατείας....καλά θα πάει αυτό..... !!!
Πάντως η γλώσσα ροδανι μπροστά στις κάμερες μήπως να θέλει κάμερα για να ανεβάσει στροφες στο λόγο κ έκφραση ή έτσι να είναι τα πρωινά?
Σε αυτή την περίπτωση πολλοί θα λένε "κάπου την έχω γαμησει αυτή"

Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
166
Πόντοι
0
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ,Βανα
Δουλεύει Βραδινή? Θα είναι εκεί τώρα?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.040
Πόντοι
3.246

η Ηλέκτρα ήταν αυτή;;;

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.061
Πόντοι
3.236

GeorgeXusths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε πληροφορια που ειναι το βανεσακι απο μτξ; το εχω χασει..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.932
Πόντοι
9.846
Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα κ Βεργας 6 Κορίνα Μολδαβη κ οι δύο μετά τις 17:00 δουλεύουν. Άσπρο δερμα σαν το γάλα κ έως 28 ετών κ οι 2. Τσέκαρε !!
Βάλε +10 για την Κορίνα αδερφέ. Εκτός αν εννοείς τη Βικτωρια που είναι max 25. Παρόλα αυτά η και ανεξάρτητου ηλικίας η Κορίνα είναι πολύ τίμια.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
695
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: vladgr

Katan0

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες κάποια κουλουρτζου στο μετάξι έχετε να προτείνετε;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.787
Πόντοι
32.478
Άγκυρας 12α Βραδινή βάρδια σήμερα είναι η Αναστασία ή Ντάρια?Θα πήγαινα μόνος μου να σω πριν το πείτε αλλά μένω στην άλλη πλευρά της Αθήνας. Αν υπάρχει η ευγενής καλοσύνη ενημερώστε
Υπάρχει σαιτ με το πρόγραμμα και με τηλέφωνο. Τσεκάρεις κάνεις κι ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και πας

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.431
Πόντοι
1.936
Aπογοητευτικη συνευρεση εχθες δευτερη βαρδια με τη λατινα Ιζαμπελα στο υπογειο της Φωκαιας 13.Η κοπελα περαν του κουνηματος και του χαμογελου ειναι περαν του δεοντος απογοητευτικη.Η τσατσα ψευτρα επισης.Οτι ανακοινωνεται δεν τειρειται βεβαια.Καλα καλα η κοπελα δεν βγαζει το ρουχο που φοραει γαι την πραξη.Τζαμπα καμμενο εικοσαρικο.Απλα πιτσιλας.Τιποτα αλλο.Δεν εχει κατι να δειξει η τυπισσα.
Δευτερη συνευρεση λογο μη πορνικης ικανοποιησης στη Νταρια στο Αγκυρας 9.Μες την καβλα με τα πορνοτακουνα στο σαλοναρισμα,σαν πλυστρα με τις παντοφλες στο δωματιο.Αεροπιπα,πολλα ακυρα ηχητικα εφε και σεξ σε μια σταση.Ηθελε ιεραποστολικο για να κλεβει στο μπασιμο αλλα την βουτηξα σαν γατι,ημουν και τσαντισμενος με την λατινοφολα,και την ξεντεριασα στα 4.
Η σκατοτσατσα οτι γλυτωσει.κλεινει το ζεστο νερο επανω η καριολα για να μην σκουπιζει ντουσιερες καο να μην πλενει πετσετες.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα κ Βεργας 6 Κορίνα Μολδαβη κ οι δύο μετά τις 17:00 δουλεύουν. Άσπρο δερμα σαν το γάλα κ έως 28 ετών κ οι 2. Τσέκαρε !!
Χωματιανού 11 όροφο το πρωί χθές άνοιγε με την τσατσά ένα ωραίο κομμάτι που ταιριάζει στην περιγραφή, δεν είχα δύναμη να πάω να δω ποιά/πως την λένε.

εχουμε πληροφορια που ειναι το βανεσακι απο μτξ; το εχω χασει..
Αυτή και η Ναταλία από Ι27 υποθετικά είναι γκαστρωμένες και παντρεύτηκαν ... δλδ τα 2 καλά πετίτ του μεταξιού "πάθανε" το ίδιο πράγμα ... έχουμε σοβαρή έλλειψη πλέον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom