donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 375
- Πόντοι
- 290
ο καθενας οτι γουσταρειΚάποιο θέμα έχεις τότε
ο καθενας οτι γουσταρειΚάποιο θέμα έχεις τότε
8α Αννα κοντουλα νεαρή δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις (προθυμη αλλα με δυσκολεψε λιγο η κρεμα που έβαλε)
Η τραβελωτσατσα?Η τσατσά προσφέρει, δωρεάν, στα Φιλιππίδου!
nnΗ τραβελωτσατσα?
Και πως θα την βγάλει ρε μύστη; Με κουτάλι θα την μαζέψει, ή θα βάλει ηλεκτρική σκούπα στη μουναρα της;Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
Η Όλγα έχει σταματήσει τύπεΚαλημέρα τρισμεγιστε Smirni! Απόγευμα βρήκα τις συγκεκριμένες κοπέλες, Πέμπτη γύρω στις 19.00. Την Ήρα δεν την γνωρίζω για να απαντήσω, αυτή η Ειρήνη ήταν Milf με καμπύλες και λίγο μεγάλο κωλο που ίσως να είναι και πειραγμενος και είχε λίγη κυτταρίτιδα. Έχω καιρό να πάω εκεί οπότε δε ξέρω αν είναι καινούργια κοπέλα. Παλιότερα εκεί πήγαινα για την Όλγα τη Ρωσίδα θωρηκτό BBW που ακόμα την ψάχνω...
Το καλύτερο γαμησι και το μεγαλύτερο λιώσιμο σε PS5 γίνεται όταν βρέχει αδερφέ! Ειδικά όταν ρίχνει καρέκλες και οι οίκοι της ακολασίας είναι άδειοι!Διπλή κατάθεση σήμερα με βροχερό καιρό!
Η βροχή με περιόρισε και έτσι έριξα άγκυρα στην Αγκύρας
Κατάθεση πρώτη Αναστασία στο Αγκύρας 12. Μιλφάκι της διπλανής πόρτας. Το ρουφάει το κοκτέιλ με αγάπη και στοργή.
Πέρασμα απέναντι στο Αγκύρας 9 και επαναληπτική στη τρελοπενηντάρα Ήρα με το όμορφο πρόσωπο και τις κυτταριδομπουτάρες!
Η τύπισσα είναι τρελοκομείο...
Τη γάμησα δυνατά και η μπουταροκωλάρα της ακουγότανε σα γουδοχέρι που χτυπάει τη σκορδαλιά
Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Συνέχεια στις καυλοκριτικές που θα ανεβάσω...
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου!Το καλύτερο γαμησι και το μεγαλύτερο λιώσιμο σε PS5 γίνεται όταν βρέχει αδερφέ! Ειδικά όταν ρίχνει καρέκλες και οι οίκοι της ακολασίας είναι άδειοι!
Πριν 3-4 εβδομάδες ήταν εκεί. Ίσως να πήρε και άδεια γιατί δεν πήρε όλο το καλοκαίρι;; Ανοίγει μετά τις12 συνήθωςΚαλησπέρα παιδιά..ξερουμε αν η τζεσικα από φυλης έχει σταματήσει η έχει μεταφερθεί αλλου;
o συνάδελφος έχει κάποιο δίκιο.Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
Έτσι..Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Αυτό που έγραψα δεν αφορά τις προτιμήσεις σου γιατί εννοείται ότι ο καθένας ότι γουστάρει. Αφορά το σχόλιο σου για το που θα βρεις γυναίκες BBW. Ακριβώς στο προηγούμενο σχόλιο έχω απαντήσει που θα βρει σε κάποιον άλλο που ρώτησε ακριβως το ίδιο.ο καθενας οτι γουσταρει