You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.850
- Πόντοι
- 3.246
μόνο σε παλιούς πελάτες της κάνειΑν θες ναι,αλλα οχι τελειωτικο στο στομα.
Πολυνίκης 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Τέτοια ώρα στη Φυλης (βραδινή βάρδια) ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω για στοματικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τέτοια ώρα στη Φυλης (βραδινή βάρδια) ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω για στοματικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Υγ. Φήμες λένε πως η Ειρήνη θα σταματήσει, την ξεζουμισατε την κοπέλα ρε ρεμαλια!!!
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε!
Όχι ρε φίλε μη λες τέτοια και δεν πρόλαβα να πάρω γεύση την τελευταία φορά είχε 10 άτομα ουρά...Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Υγ. Φήμες λένε πως η Ειρήνη θα σταματήσει, την ξεζουμισατε την κοπέλα ρε ρεμαλια!!!
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε!
Καλά της έκανες της τσάτσας. Έχει ξεφύγει!!!Εκαψα εικοσαριλο εχθες το Δ22 δευτερη βαρδια στη Μαρινα.
Ττοφαντη βυζαρου ξανθουλα με μπουταρες κωλαρες βυζαρες γλυκο προσωπο αλλα ως εκει.
Η τσατσα μια ξανθια μες το μελι και τη γλυκα.Εταζε παπαδες για την κοπελα.
Μπαινει μεσα η
Μαρινα με χαμογελο και δοαθεση σουπερ ξεπετας.Καμια συγκληση εστω και στο παραμικρο με αυτα ππυ εταξε.Την εδιωξα κλωτσιδον βεβαια και εφυγα.Ξεχεσα και την ψευτρα κωλογρια η οποια ειχε βιντεοκληση με Βλαδιβοστοκ.Λογικα τα μπινελικια μου περασαν και στη μαμα Ρωσσια ,Ουκρανια ή απ'οπου στο διαολο ειναι.
Πηγα Φιλιππιδου στην Καρολινα στον οροφο.Αποζημιωθηκα με ωραιο υπομονετικο μπουκιτσι και τελειωμα στις βυζαρες τις.Αυτα τα ολιγα.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 3.886
Διδυμου 27 ξέρουμε αν γύρισε η Βικτώρια;
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Σήμερα ήταν εκεί που πέρασαΔιδυμου 27 ξέρουμε αν γύρισε η Βικτώρια;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.789
- Πόντοι
- 46.232
λογικά επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα που είναι ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα(πχ ποίαδουλεύειπου ,αν ειναι ανοιχτά τα σπιτακια, αν είχαμε καμίακαινούργιαάφιξη κλπ)....εκτός του ότι υπάρχει νήμα που αναφέρεται για τραφικινγκ, οκ άμα δε θες εκεί βάλτο τουλάχιστον στο σχολιασμό της ημερήσιας ενημέρωσης, επιλογές υπάρχουν ώστε να μη σπαμαρετε το υπάρχον νήμα, όπως βέβαια και όλοι οι άλλοι που συχνά γράφουν εδώ ιατρικά θέματα ή όπως 2-3 που δε γράφουν καθόλου ενημέρωση και εμφανίζονται στο νήμα για άσχετα σχολια και για να σπαμαρουν.Εγραψα σε προγουμενο ποστ κατι για τραφικινγκ και εξαφανιστηκε απο το νημα ως δια μαγειας
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 607
- Πόντοι
- 80
Καλημέρα σε όλους
Πέρασμα από διδύμου 22 εχθές Τετάρτη περί τις 14.00 για Ειρήνη αλλά ήταν μόνο το skinny Μαριαννακι
Πήγα μετά Διδύμου 8α ήταν η Άννα ένα όμορφο πιπινι χαμηλού αναστήματος με ελευθ.στοματικο
Και Διδύμου 8 η Βερόνικα πάλι με ελεύθερο.
Τελικά κατέθεσα στην Τατιάνα Ιάσωνος 1β αριστερό όπου ακόμα μια φορά έφυγα ξαναλαφρος και ανανεωμένος..
13/10 αναχωρεί για Ουκρανία
Αυτά τα ολίγα
Αν δουλέψει το Ειρήνακι σήμερα θα κατέβω να το τιμήσω
Καλά γαμησια σε όλους
Πέρασμα από διδύμου 22 εχθές Τετάρτη περί τις 14.00 για Ειρήνη αλλά ήταν μόνο το skinny Μαριαννακι
Πήγα μετά Διδύμου 8α ήταν η Άννα ένα όμορφο πιπινι χαμηλού αναστήματος με ελευθ.στοματικο
Και Διδύμου 8 η Βερόνικα πάλι με ελεύθερο.
Τελικά κατέθεσα στην Τατιάνα Ιάσωνος 1β αριστερό όπου ακόμα μια φορά έφυγα ξαναλαφρος και ανανεωμένος..
13/10 αναχωρεί για Ουκρανία
Αυτά τα ολίγα
Αν δουλέψει το Ειρήνακι σήμερα θα κατέβω να το τιμήσω
Καλά γαμησια σε όλους
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 446
- Πόντοι
- 290
10:30 πήγα για την ειρήνη αλλά η τσατσά μας ενημέρωσε ότι θα κάνει διάλειμμα γτ κουράστηκε Κ μπορούμε μόνο να πάμε με την Μαρίαννα που προφανώς βαράει μύγες.Σε ερώτηση μου ποτέ θα ξαναρχίσει δεν απάντησε.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 3.886
Θα πάω αύριο να δωΣήμερα ήταν εκεί που πέρασα
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.464
- Πόντοι
- 2.036
Έ, κοίτα, ούτε πήρα χαμπάρι πως σβήστηκαν αλλά εγώ θα έλεγα πώς έχουν σχέση, όταν γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς τεκμήρια σε ένα "δημόσιο" φόρουμ και μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ... δεν είμαστε και βιαστές επειδή πάμε στους οίκους, ούτε είναι "θύματα" οι περισσότερες κοπέλες.λογικά επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα που είναι ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα(πχ ποίαδουλεύειπου ,αν ειναι ανοιχτά τα σπιτακια, αν είχαμε καμίακαινούργιαάφιξη κλπ)....εκτός του ότι υπάρχει νήμα που αναφέρεται για τραφικινγκ, οκ άμα δε θες εκεί βάλτο τουλάχιστον στο σχολιασμό της ημερήσιας ενημέρωσης, επιλογές υπάρχουν ώστε να μη σπαμαρετε το υπάρχον νήμα, όπως βέβαια και όλοι οι άλλοι που συχνά γράφουν εδώ ιατρικά θέματα ή όπως 2-3 που δε γράφουν καθόλου ενημέρωση και εμφανίζονται στο νήμα για άσχετα σχολια και για να σπαμαρουν.
Από την άλλη εντάξει αν το δεις αυστηρά και μόνο από τον τίτλο, ναι γράφουμε και πολλά άσχετα στην ημερήσια(πολλοί μόνο άσχετα), αλλά σε όλα τα φόρουμ συμβαίνει αυτό.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.939
- Πόντοι
- 41.129
Πηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?10:30 πήγα για την ειρήνη αλλά η τσατσά μας ενημέρωσε ότι θα κάνει διάλειμμα γτ κουράστηκε Κ μπορούμε μόνο να πάμε με την Μαρίαννα που προφανώς βαράει μύγες.Σε ερώτηση μου ποτέ θα ξαναρχίσει δεν απάντησε.
Ποσες πούτσες να έφαγε σε μιση ώρα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Αν ο κάθε αγαπούλης εξηντάρης χύνει στα 3 λεπτά, έφαγε είκοσι (20)Πηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.123
- Πόντοι
- 1.046
Η τσατσά του Δ22 ισόγειο, με το κοντό μαλλί και τις τεράστιες βυζάρες. Αν μου είπε ψέματα, ψέματα λέω και εγώ.Ποιοι είναι αυτές οι φήμες που λένε ότι η Ειρήνη θα σταματήσει?
Ξέρουμε κάποια κοπέλα Μεταξουργείο που να δέχεται Χυσιμο πάνω στην κωλοτρυπιδα η πρόσωπο; Καο Με έξτρα χρήματα δεν έχω θέμα. Μου έχει κολλήσει και θέλω να το κάνω αλλά δεν γνωρίζω από Μεταξουργείο
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 597
- Πόντοι
- 301
Έχω γράψει και εγω πράγματα και άνοιξα καινούριο νήμα για να μην σπαμαρω και διαγράφτηκε γενικα οι admins ειναι νταβες όταν πληρώνεις κάποια για να κανεις σεξ μαζι της και αυτη δεν θέλει αλλα την εκβιάζουν είναι ενα ίδιος βιασμού αυτο θα πω και δεν θα σπαμαρω άλλοΕγραψα σε προγουμενο ποστ κατι για τραφικινγκ και εξαφανιστηκε απο το νημα ως δια μαγειας
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 446
- Πόντοι
- 290
Μλκς φίλε μου απλά επειδή η Μαριάννα βαράει μύγες το έκαναν αυτό μπας κ δουλέψει Κ αυτηΠηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K