AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Ρε μάγκες 2η φορά χτες μετά το 2007 που γαμησα σε μπουρδελο και μόλις πήγαμε να αλλάξουμε στάση ο πουτσος βγήκε χωρίς προφυλακτικό από μέσα προφανώς από τα πολλά μουνοζουμα αυτά για την μαρίνα από Φωκαίας 17,σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?μετά φόρεσα άλλο και συνεχίσαμε,μήπως να πάω να κοιταχτώ για αφροδίσια μετά από αυτό? Δεν νομίζω ρε συ όλα καλά θα πάνε και αυτές είναι επαγγελματίες και
Ε ναι νταξ συμβαίνει σπανιαΌσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, κάποιες πουτάνες χύνουν με κάποιους πελάτες!
Τι ακαποτα μωρέ τρίβετε λίγο πάνω τους με την τριανταφυλλομουναρα της και οι άλλοι το κάνουν μυθολογία να πούμε για να ζηλέψουν άλλοι που δεν τους δέχεται κάν τι ακαποτά η μικρή τους τα έχει πάρει όλα σε 2 εβδομάδες,είναι ωραίο μωρό και μπράβο της και μένα μου τα πήρε αλλά μια φορά μόνοΕιλικρινά το έχω απορία , πάτε στο διδυμου στην Ειρήνη, για να Γαμησετα ακαποτα η να τρίψετε ακαποτα την πουτσα σας στο μουνι της, γράφουν όλοι ότι έχει καθημερινά φουλ ουρά. Δηλαδή πολλά άτομα κάθε εβδομάδα.. και δεν φοβόμαστε που τρίβετε το πουλί σας σε ένα μουνι μιας πουτανας; Που γαματε ακαποτα;
Πραγματικά το έχω απορία. Αφού το κάνει με ολους και είναι αρκετοί οι πελατες καθημερινά, ποιος σας λέει ότι δεν έχει κολλήσει κάτι; Και δεν θα κολλήσετε ;