n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.565
- Πόντοι
- 46.232
Πρωινή βάρδια?λογικά η ΧριστίναΡάνια;
Πρωινή βάρδια?λογικά η ΧριστίναΡάνια;
Ναι Χριστίνα Με αλλαγή στο μαλλίΠρωινή βάρδια?λογικά η Χριστίνα
Θα σε γελασω.Δεν γνωριζω που δουλευε πριν.Αλλα εχει κοντα κατσαρα ξανθα μαλλια ,ασπρη επιδερμιδα,επαρκως αλβανοφατσα ,μικρο βυζακι,ωραιο κωλο και καλοσχηματισμενα ποδια.Αλλα υπηρεσιες επιεικως μετριες.Αυτη η Αννα μηπως ειναι αυτη η Αλβανιδα με τα ραστα ή και κατσαρα μαλλια και την μαυρισμενη επιδερμιδα που δουλευε καποτε στο φυλης 59 ισογειο?
Τελευταία ενημέρωση ήταν για Οκτώβριο. Τώρα πότε τον Οκτώβριο είναι άγνωστοΤο μαύρο άτι Μπιουτι να μάθουμε ποτέ γυρίζει μύστες να γευτούμε λίγο εμπονυ λίγο σοκολάτα!!
Α ρε τα ουράνια σε πρόγραμμα ώρας...ΤΩΡΑ
φυλής 65 πάνω Χριστίνα Τσέχα και Νικόλ
φυλής 65 κάτω Κορίνα
φυλής 84 Ράνια κλεισμένη μέχρι της 20:30
φυλής 71 κάτω Σάρα
φιλιππίδου 11 αριστερό Κρύσταλ χτικιάρικο μινιόν κολομβιανάκι δεν την είχα ξαναδει
φυλής 59 κάτω επίσης ανορεξική μαυριδερή
κοπέλα
φυλής 61 υπόγα Ρούμπι και Πέρλα
φωκαίας 13 Σοφία
φωκαίας τα μικρά νούμερα όλα
κλειστά
Μαλλον ορθογραφια στο πανεπιστημιο εκανες κοπανεςΚαμία σχέση ,έχω πτυχίο πανεπιστημίου.
κάθε βδομάδα θα πετύχω κι έναν που την έχει πάρει για ώραΑ ρε τα ουράνια σε πρόγραμμα ώρας...
Για να μην κουραζεσαι φιλε μου , αυτη την Αννα που ψαχνεις που εδινε και κωλο ειχε σταματηση να δινει κωλο και μετα απο καποιο διαστημα σταματησε εντελως .Αυτα για την ιστορια !!!!!!!!Θα σε γελασω.Δεν γνωριζω που δουλευε πριν.Αλλα εχει κοντα κατσαρα ξανθα μαλλια ,ασπρη επιδερμιδα,επαρκως αλβανοφατσα ,μικρο βυζακι,ωραιο κωλο και καλοσχηματισμενα ποδια.Αλλα υπηρεσιες επιεικως μετριες.
Ρε παιδιά μόνο εμένα δεν μου έχει κάνει το κλικ;κάθε βδομάδα θα πετύχω κι έναν που την έχει πάρει για ώρα
Η Ελένη η αλβανιδα που βρίσκεται, ξέρουμε?την άλλη Ελένη λέει...
μήπως ήταν αυτές οι τσιγγάνες από φωκαίας 7 υπόγα;Εντωμεταξυ χθες απόγευμα που έκανα τσάρκα στη Φυλής ήταν δύο τσιγγανακια ασπριδερουτσικα στη γωνία Φώκαιας Φυλής στα σκαλάκια υπόγειο. Ένα τσουπωτο (μέτριο) κι ένα απίστευτο μικρούλι με κορμάκι όνειρο. Αλλά επειδή μυριστηκα τσιγγανορουμανοκατάσταση δε μπήκα εννοείται. Όχι ρε και τσιγγάνα... Αλλά ήταν μπιμπελακι τρελό.
κάποιος κάποτε έγραψε ότι οι δυο μαυρούλες του 65/84 είχαν πάει επαρχία για θερινή σαιζόν. Γενικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Το μαύρο άτι Μπιουτι να μάθουμε ποτέ γυρίζει μύστες να γευτούμε λίγο εμπονυ λίγο σοκολάτα!!
Αυτήν την είδα και γω σωματική όνειρο αλλά σίγουρα ηταν τσιγγανα και ηταν ο λόγους που δεν προτιμηθηκε!Εντωμεταξυ χθες απόγευμα που έκανα τσάρκα στη Φυλής ήταν δύο τσιγγανακια ασπριδερουτσικα στη γωνία Φώκαιας Φυλής στα σκαλάκια υπόγειο. Ένα τσουπωτο (μέτριο) κι ένα απίστευτο μικρούλι με κορμάκι όνειρο. Αλλά επειδή μυριστηκα τσιγγανορουμανοκατάσταση δε μπήκα εννοείται. Όχι ρε και τσιγγάνα... Αλλά ήταν μπιμπελακι τρελό.
Η ξανθιά Μαριάννα που λες καινούργια? Τι ηλικία περίπου?Σήμερα το μεσημέρι - ώρα 3.30-4.00 - και μετά
Διδύμου 22 πάνω: κάτι είπε η τσα μέσα από τα δόντια της για Ειρήνη που δεν το κατάλαβα (σχόλασε; σε δωμάτιο;) κι έτσι δεν αξιώθηκα να διαπιστώσω αν θα έτρωγα κι εγώ πόρτα όπως γράφεται πιο πάνω. Μου παρουσίασε μια ξανθιά Μαριάννα (ή Μαρίνα;). Στο κάτω Μαριάννα λεπτή που δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.
Χωματιανού 11 στο πάνω προφανώς Αντριάνα, δεν ανέβηκα. Στο κάτω Σοφία, καστανή με αφέλειες και καλό κορμάκι, συνήθως δουλεύει απόγευμα αλλά ήταν πρωί κατ' εξαίρεση γιατί η Όλγα είχε ρεπό. Φαντάζομαι η σταθερή μιλφ Όλγα του καταστήματος.
Η νεαρή Άννα για την οποία γράφτηκαν καλά σχόλια τελευταία τι απέγινε; μας αποχαιρέτησε κιόλας;