Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.346
- Πόντοι
- 13.636
Λέει ότι έχει είκοσι χρόνια να πάει στα μπουρδέλα...Μην πας γιατι θα κολλησεις..
Είμαι σίγουρος ότι είναι δέκα εννιά χρονών.
Λέει ότι έχει είκοσι χρόνια να πάει στα μπουρδέλα...Μην πας γιατι θα κολλησεις..
Το τσιμπουκαδικο παραπεει πλεον.Ουτε σταθερες κοπελες οθτε σταθερα ωραρια.Μονος τροπος να πετυχεις αυτη που θες ειναι με σταθερες μπουρδελοτσαρκες περιξ.Τάνια Διδύμου τι ώρες την βρίσκουμε ? Ευχαριστώ μυστες
Πάντως την Θεσσαλία την έχεις αλωνίσει ολη αποτι βλέπω. Έκανες το αγροτικό σου.Φίλοι μου πείτε μου λίγο για τις τιμές στα μπουρδέλα αν διαφέρουν με των Στούντιο, έχω μερικά χρόνια να έρθω Αθήνα και δεν ξέρω τι παίζει από τιμές και πρόγραμμα.
Καλησπέρα, συναγωνιστή.Τώρα, Ιάσονος 32 βάθος η Λώρα που δεν είναι άλλη από τη Λίλη του Ιάσονος 1Γ και του παρόντος μαγαζιού...
Ιάσονος 1Β αριστερά η Τατιάνα που πέρασε...σφαίρα από το κουζινάκι στο δωμάτιο και δεν πρόλαβα να δω, μεγάλη αναμονή!
Περδίκα 1 γωνία μια κοντή ζουμερή ξανθιά, νομίζω ότι είναι αυτή που πλασάρεται ως Ελληνίδα, όνομα δεν άκουσα.
Πέρασα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα στην πάντα καυλιάρα Αλίνα με ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στήθος και άνεση να βουτάς και να γλείφεις (που γουστάρει τρελά ), πρόβλημα μόνο ο μικρός χρόνος κάτω από το δεκάλεπτο...
Εγώ είμαι σίγουρος ότι κατέβηκε από τον πλανήτη Άρη.Λέει ότι έχει είκοσι χρόνια να πάει στα μπουρδέλα...
Είμαι σίγουρος ότι είναι δέκα εννιά χρονών.
Αυτός γαμαει κάθε μια γενιά. Θα στείλει μνμ ξανά όταν θα φοράει μασέλα.Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? που και ποτε?
Αυτή,ναι.Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Η Λώρα είναι η Λίλη ή Λίλιαν, η οποία δούλευε στο Ιάσωνος 1Γ πριν από κάνα δυο χρόνια;
μόλις ετοιμαζόμουν να το ανεβάσω! (από pure
Να δούμε πότε θα έρθει αυτή η αναβάθμιση στους οίκους!!! Λίγοι θα καταλάβουν αυτή την εφεύρεση και ακόμα λιγότεροι θα την κατανοησουν... εμείς όμως;;!!
Αυτός γαμαει κάθε μια γενιά. Θα στείλει μνμ ξανά όταν θα φοράει μασέλα.
Αυτός γαμαει κάθε μια γενιά. Θα στείλει μνμ ξανά όταν θα φοράει μασέλα.
Συμπαθεστατη αλλά χτυπάει πόρτα στα 7 λεπτάΕπισκεψη στο Δ22 εχθες πρωινη βαρδια για να ανανεωσω τους ορκους αγαπης με το σκιννυ μπιτς Μαριαννα.Μαζι της η Ειρηνη.Πετιτ πορνιδιο με ωραιο κοτμι,ωραια φατσουλα αλλα υπεραπλο προγραμμα ανακοινωθηκε.Προτιμησα κλασσικα Μαριαννα βεβαια.
Στο Δ27 ηταν μονη της η Φωτεινη.Η συμπαθεστατη τσατσα με τα σγουρα μαλλια προσπαθησε για να περασω αλλα απεφυγα ευγενικα.
Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? πουΚαλύτερα να μην πας πουθενά.εγω στην θέση σου θα καθόμουνα αλλά 20 χρόνια να μεγαλώσω ακόμα λίγο και μετά.Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? που και ποτε?
Σε κυνήγι μονόκερου έχεις βγει...Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια του μερους. Κανένα καλό μουνακι με ακαποτο πιπέτο και καλό γαμησι απογευματινή βάρδια έχετε να προτείνετε ?
Η Ρεα η Ελληνιδα απο Αθηνα οπως λεει...Περδίκα 1 γωνία μια κοντή ζουμερή ξανθιά, νομίζω ότι είναι αυτή που πλασάρεται ως Ελληνίδα, όνομα δεν άκουσα.
Έχουμε καμιά μαρτυρία για τις υπηρεσίες της και τις επιδόσεις της;Η Ρεα η Ελληνιδα απο Αθηνα οπως λεει...
Εχω παει 2 φορες μαζι της μεχρι στιγμης...σχετικα καλη ειναι για Ελληνιδα...Έχουμε καμιά μαρτυρία για τις υπηρεσίες της και τις επιδόσεις της;
Δεν με ενοχλησε ποτε σε μικροτερο χρονο του κανονικου.Ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα.Συμπαθεστατη αλλά χτυπάει πόρτα στα 7 λεπτά
Αννίτα φίλε πάντα πάει καθυστερημένη, σπάνια ξεκινάει πριν τις 00:00 πλέον.Εχθες στην εκπνοη της 2ης βαρδιας εγαμευθει το πορνιδιο Αλεξια του Φωκαιας 25 οροφο.Γλυκια σαρκα.Γλυκο μουνακι με μουνοζουμα σιροπι.Μια σταση στα 4 με ομορφους παφλασμους στια αφρατα κωλομερια της απο της πουτσιες.Αλλο πραγμα η νεα σαρκα.Καμια σχεση με τις γραιες που γαμαω συνηθως.Τσιμπουκακι με καποτα.Προσπαθεια ντιπ θροουτ αλλα την επνιγε το παπαρακι μου.Ωραια αισθηση ομως.Θα ξανατιμηθει.Η Αλεξανδρα απουσα.Στο 27 της ιδιας οδου ηταν η Σαμανθα.Τα σκαλακια κλειστα.Στο ημιυπογειο ηταν το καστανοξανθο με την αποτυχημενη πλαστικη στα βυζια.Βγηκε ξεβρακωτη και μου εταζε πορνοσταρικα κολπα.Παντως ειχε ωραιο μουνακι.
Εψαχνα Αννιτα στα 86 της φυλης αλλα ηταν κλειστα και τα δυο.Το ιδιο και το 84 ισογειο.Μονο ο οροφος του ιδιου νουμερου δουλευε.