Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? πουΚαλύτερα να μην πας πουθενά.εγω στην θέση σου θα καθόμουνα αλλά 20 χρόνια να μεγαλώσω ακόμα λίγο και μετά.Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? που και ποτε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdelakias84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια του μερους. Κανένα καλό μουνακι με ακαποτο πιπέτο και καλό γαμησι απογευματινή βάρδια έχετε να προτείνετε ?
Σε κυνήγι μονόκερου έχεις βγει...Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια του μερους. Κανένα καλό μουνακι με ακαποτο πιπέτο και καλό γαμησι απογευματινή βάρδια έχετε να προτείνετε ?
Καλησπέρα μάγκες! Ξεκίνησα καβλωμένος το πρωί για τη μικρή Αννούλα στο Χωματιανού κάτω, όμως ένας γέρος με πρόλαβε. Τα μάτια του άστραφταν και η σκέψη αυτού του τριχωτού εσχατόγερου να έχει πέσει πάνω στη φιλότιμη Αννούλα και να την ξεμουνιάζει μου έφερε αναγούλα
Επόμενοι προορισμοί η Αντριάννα στο Χωματιανού πάνω και η πετίτ Μαριάννα στο Διδύμου 22 ισόγειο, όμως και οι δύο κοπέλες είχαν φουλ δωμάτια, οπότε έκανα μεταβολή
Τελευταία στάση στο Διδύμου 8, για μια παρτούζα με τις μεγαλοκοπέλες Ελένη και Βερόνικα - μια πίπα ήθελα μόνο. Η Ελένη μου φάνηκε ότι τσίμπησε 2-3 κιλάκια και νομίζω ότι της πάνε. Έζησα 10 λεπτά αφθονίας. Αντάλλασσα θερμά γλωσσόφιλα με τη Βερόνικα, βλέποντας γκρο πλαν από τον καθρέφτη την κωλάρα και τις πατούσες της, χουφτώνοντάς τα εναλλάξ, ενώ η Ελένη μου έκανε ένα γλυκό τσιμπούκι, χαιδεύοντάς με πότε στα μπαλάκια και πότε στο περίνεο, μέχρι που ολοκλήρωσα μετά Βαΐων και κλάδων!
Επόμενοι προορισμοί η Αντριάννα στο Χωματιανού πάνω και η πετίτ Μαριάννα στο Διδύμου 22 ισόγειο, όμως και οι δύο κοπέλες είχαν φουλ δωμάτια, οπότε έκανα μεταβολή
Τελευταία στάση στο Διδύμου 8, για μια παρτούζα με τις μεγαλοκοπέλες Ελένη και Βερόνικα - μια πίπα ήθελα μόνο. Η Ελένη μου φάνηκε ότι τσίμπησε 2-3 κιλάκια και νομίζω ότι της πάνε. Έζησα 10 λεπτά αφθονίας. Αντάλλασσα θερμά γλωσσόφιλα με τη Βερόνικα, βλέποντας γκρο πλαν από τον καθρέφτη την κωλάρα και τις πατούσες της, χουφτώνοντάς τα εναλλάξ, ενώ η Ελένη μου έκανε ένα γλυκό τσιμπούκι, χαιδεύοντάς με πότε στα μπαλάκια και πότε στο περίνεο, μέχρι που ολοκλήρωσα μετά Βαΐων και κλάδων!
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.999
- Πόντοι
- 3.436
Η Ρεα η Ελληνιδα απο Αθηνα οπως λεει...Περδίκα 1 γωνία μια κοντή ζουμερή ξανθιά, νομίζω ότι είναι αυτή που πλασάρεται ως Ελληνίδα, όνομα δεν άκουσα.
Έχουμε καμιά μαρτυρία για τις υπηρεσίες της και τις επιδόσεις της;Η Ρεα η Ελληνιδα απο Αθηνα οπως λεει...
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.999
- Πόντοι
- 3.436
Εχω παει 2 φορες μαζι της μεχρι στιγμης...σχετικα καλη ειναι για Ελληνιδα...Έχουμε καμιά μαρτυρία για τις υπηρεσίες της και τις επιδόσεις της;
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.078
- Πόντοι
- 1.936
Δεν με ενοχλησε ποτε σε μικροτερο χρονο του κανονικου.Ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα.Συμπαθεστατη αλλά χτυπάει πόρτα στα 7 λεπτά
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.078
- Πόντοι
- 1.936
Εχθες στην εκπνοη της 2ης βαρδιας εγαμευθει το πορνιδιο Αλεξια του Φωκαιας 25 οροφο.Γλυκια σαρκα.Γλυκο μουνακι με μουνοζουμα σιροπι.Μια σταση στα 4 με ομορφους παφλασμους στια αφρατα κωλομερια της απο της πουτσιες.Αλλο πραγμα η νεα σαρκα.Καμια σχεση με τις γραιες που γαμαω συνηθως.Τσιμπουκακι με καποτα.Προσπαθεια ντιπ θροουτ αλλα την επνιγε το παπαρακι μου.Ωραια αισθηση ομως.Θα ξανατιμηθει.Η Αλεξανδρα απουσα.Στο 27 της ιδιας οδου ηταν η Σαμανθα.Τα σκαλακια κλειστα.Στο ημιυπογειο ηταν το καστανοξανθο με την αποτυχημενη πλαστικη στα βυζια.Βγηκε ξεβρακωτη και μου εταζε πορνοσταρικα κολπα.Παντως ειχε ωραιο μουνακι.
Εψαχνα Αννιτα στα 86 της φυλης αλλα ηταν κλειστα και τα δυο.Το ιδιο και το 84 ισογειο.Μονο ο οροφος του ιδιου νουμερου δουλευε.
Εψαχνα Αννιτα στα 86 της φυλης αλλα ηταν κλειστα και τα δυο.Το ιδιο και το 84 ισογειο.Μονο ο οροφος του ιδιου νουμερου δουλευε.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.354
- Πόντοι
- 2.036
Αννίτα φίλε πάντα πάει καθυστερημένη, σπάνια ξεκινάει πριν τις 00:00 πλέον.Εχθες στην εκπνοη της 2ης βαρδιας εγαμευθει το πορνιδιο Αλεξια του Φωκαιας 25 οροφο.Γλυκια σαρκα.Γλυκο μουνακι με μουνοζουμα σιροπι.Μια σταση στα 4 με ομορφους παφλασμους στια αφρατα κωλομερια της απο της πουτσιες.Αλλο πραγμα η νεα σαρκα.Καμια σχεση με τις γραιες που γαμαω συνηθως.Τσιμπουκακι με καποτα.Προσπαθεια ντιπ θροουτ αλλα την επνιγε το παπαρακι μου.Ωραια αισθηση ομως.Θα ξανατιμηθει.Η Αλεξανδρα απουσα.Στο 27 της ιδιας οδου ηταν η Σαμανθα.Τα σκαλακια κλειστα.Στο ημιυπογειο ηταν το καστανοξανθο με την αποτυχημενη πλαστικη στα βυζια.Βγηκε ξεβρακωτη και μου εταζε πορνοσταρικα κολπα.Παντως ειχε ωραιο μουνακι.
Αλέσια/Αλέξια , την γούσταρα και εγώ αρκετά αλλά το ξαναλέω, είχε θηλώματα περιμετρικά των 2 τρυπών της το παρατήρησα την 1η φορά κάπου τον Αύγουστο, ελπίζω η απουσία της να ήταν για να τα αντιπετωπίσει.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 486
Δεν είσαι της καλτ φυλής ε??Καλησπέρα μάγκες! Ξεκίνησα καβλωμένος το πρωί για τη μικρή Αννούλα στο Χωματιανού κάτω, όμως ένας γέρος με πρόλαβε. Τα μάτια του άστραφταν και η σκέψη αυτού του τριχωτού εσχατόγερου να έχει πέσει πάνω στη φιλότιμη Αννούλα και να την ξεμουνιάζει μου έφερε αναγούλα
Αν κανένας π@ρνορεπορτης περάσει από Διδυμου 27 για Τάνια ρίξτε μια ενημέρωση αν βρίσκεται στο πόστο της η Ρωσσιδα μιλφαρα. Ευχαριστώ
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποιος να μου πει αν δουλεύει σήμερα η Τζούλια από φυλής 65 ή η τζανινα ?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Πήγα να δω την Αννούλα στο Χωματιανού, κοντούλα με σφιχτό σώμα, γλυκό χαμόγελο, ζεστό κορίτσι αλλά έσκασε με παντόφλες αθλητικές. Μου είναι αδύνατο να πηδήσω γυναίκα που φοράει παντόφλες ή σαγιονάρες φλατ οπότε αποχώρησα. Ελεύθερο στοματικό τελείωμα στο σώμα ανακοινώθηκε.
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Ο @n.smirni76 νομίζω είπε ότι η Τζανινα θα κάνει κάνα μήνα+ να γυρίσει.Υπάρχει κάποιος να μου πει αν δουλεύει σήμερα η Τζούλια από φυλής 65 ή η τζανινα ?
thodoris97
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ξέρουμε αν γύρισε η Άννα Κου?
Petros dixos telos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 403
- Πόντοι
- 21
Είναι πρωινή βάρδιαΑν κανένας π@ρνορεπορτης περάσει από Διδυμου 27 για Τάνια ρίξτε μια ενημέρωση αν βρίσκεται στο πόστο της η Ρωσσιδα μιλφαρα. Ευχαριστώ
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.078
- Πόντοι
- 1.936
...τι να πω.Δεν παρατηρησα κατι στην περιοχη.Και επαρκως φωτισμενο το δωματιο και πεντακαθαρη την βρηκα.Το μικρο ειναι γλειφιτζουρι σκετο παντως.Για πιπινολατρες προσφερεται πιστευω.Αννίτα φίλε πάντα πάει καθυστερημένη, σπάνια ξεκινάει πριν τις 00:00 πλέον.
Αλέσια/Αλέξια , την γούσταρα και εγώ αρκετά αλλά το ξαναλέω, είχε θηλώματα περιμετρικά των 2 τρυπών της το παρατήρησα την 1η φορά κάπου τον Αύγουστο, ελπίζω η απουσία της να ήταν για να τα αντιπετωπίσει.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Φαντασου φιλε αυτην την κατασκευη αλλα με το βρυσακι να επεκτείνεται και να το ρυθμίζεις οπως θες σαν αυτο της κουζινας..
Να δούμε πότε θα έρθει αυτή η αναβάθμιση στους οίκους!!! Λίγοι θα καταλάβουν αυτή την εφεύρεση και ακόμα λιγότεροι θα την κατανοησουν... εμείς όμως;;!!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.354
- Πόντοι
- 2.036
Νταξ , έχει λίγο κοιλούμπα και πατσες αλλά και εμένα μου αρέσει αρκετά, θα περάσω για έλεγχο ξανά τότε....τι να πω.Δεν παρατηρησα κατι στην περιοχη.Και επαρκως φωτισμενο το δωματιο και πεντακαθαρη την βρηκα.Το μικρο ειναι γλειφιτζουρι σκετο παντως.Για πιπινολατρες προσφερεται πιστευω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις