Καλημερα σε ολους!
Μεταμεσονυχτια τσαρκα στην Ιασωνος.
Ψοφια η κατασταση και οι περισσοτερες μεσα στα μουτρα!
Ιας 43 ειδα την θεια Ελενη και τη Μιρελα.
Ιας 44 παλιο με σκαλακια μια νταρντανο μελαχροινη με αφελειες και μαυρο ριχτο σι θρου.
Περδικκα 3 αυτο που εχει εισοδο και απο Μ.Αλεξανδρου, ο γυφτο τσατσος ειχε φτιαξει γωνιτσα με καφε-νερο-ποτο-τσιγαρα-μικρο ταμπλετ να παιζει ταινια--τασακι-σκουπακι για ξεσκονισμα κρεβατιων και κοιμοταν.
Με ακουσε και μου ζητησε να καθισω και να περιμενω.
Περιμενα πανω απο 15 λεπτα, ηρθαν και αλλοι συναγωνιστες, εφυγαν και ηρθαν οι επομενοι.
Καποια στιγμη μαλλο ειδε εφιαλτη και ξυπνησε φωναζοντας την κοπελα.
Βγηκε μια κοπελα της διπλανης πορτας, τιποτα το ιδιαιτερο, βγαζοντας μια ταραχη για τον λαο που περιμενε.
Ιας 36 αν δεν κανω λαθος
οχι αυτο με τον μεγαλο διαδρομο αυλη, το διπλα με τα δυο στο ισογειο και ενα στον οροφο, ηταν ανοιχτο μονο στο ισογειο το πρωτο.
Εκει παρουστιαστηκε η Αγαπη νταρντανο μωρο με διαφορα μικρα τατουαζ στο κορμι της, νορμαλ προγραμμα και στα 15.
Μεσα εδινε πονο με καυτες κραυγες πινινας, τις οποιες τις ακοσα απο εξω οταν περναγα και το μυαλο μου πηγε σε κοντοπουτανο που αναζητουσα...
αδυνατο καστανο μοντελε κοριτσι.
Ηταν και οι δυο με το χαμογελο στα χειλη.
Λεωνιδιου 28 στο ισογειο η Τζενη, οπως ειχε αναφερει μεγιστος μεταμεσονυχτιος συναγωνιστης.
Ο Τσατσος Παναγιωτης μιλουσε δυνατα σε συζητηση που ειχε με καποιον μεσα στο κουζινακι οτι ειναι καθαρος gay και κακια πουστρα!
Δεν του αρεσουν οι bisexual γιατι πηγαινουν εκει να παιρνουν ματι, να καυλωνουν και να πηδιουνται με αλλους bisexual.
Ιας 19Α οροφος, μια ωραια πετιτ ρωσιδα με μαυρη καρρε κομμωση προς τα πισω, με ολοσωμο κοκκινο μαυρο εσωρουχο, η οποια βγαινοντας απο το δωματιο δεν περιμενε τα 5 ατομα αναμονης και της ηρθε ξαφνικο.
Ουδετερη στην εκφραση του προσωπου και αμηχανια που μας ρωτησε αν ειμαστε καλα και εβαλε το λιπαντικο αναμεσα στα βυζια της.
Ιας 1Γ ο τσατσος με τα μουσια κοιμοταν στη ρεσεψιον.
Μπηκα στο χωρο αναμονης αλλα τιποτα!
Σκονταψα στο παγκακι να κανω θορυβο μηπως εστω με ακουσει η εργαζομενη, μαλλο κοιμοταν και αυτη.
Ξεροβηξα αλλα τιποτα.
Αποχωρησα.
Ιας 1Α ευγενεστατη η τσατσα παρουσιασε μια παχουλη, κοντη, βυζαρου με στρογγυλο προσωπο,
μαυρα μαλλια πιασμενα επανω μπιφτεκι και πολυ ωραιο βαψιμο, νεαρη και χαμογελαστη με τατουαζ μια πεταλουδα επανω στο αριστερο της βυζομπαλο.
Μου χαμογελασε απο την πασαρελα και αφησε πολλα υπονοουμενα!
Εδωσα το χαρτονομισμα και περασα στο δωματιο.
Ηρθε αμεσως.
Μπαινοντας ημουν αορατος και κοιτουσε τον τοιχο.
Πεταξε τα προφυλακτικα
και κατι σαν μαντιλακι στο κομοδινο.
Αναφωνησα ωχ ωχ θα τις φαω για τα καλα τωρα και εκανε πως με ειδε.
Εβγαλε το μαυρο ριχταρι της και ξεχυθηκαν τα πλουτη!
Εσκισε καποτα και προσπαθησε να την εφαρμοσει σε κρυμμενο-τρομαγμενο πουτσο.
Εκανα νοημα με το χερι εννοωντας δεν πρεπει να τον σηκωσουμε;
Κοιταξε το νοημα
στο χερι και συνεχισε.
Δεν μου σηκωθηκε ποτε.
Προσπαθουσε-προσπαθουσε.
Σταματησε και ανασηκωθηκε να φτυσει στο πατωμα τη χλεπα της.
Συνεχισε σε πεσμενο μοριο αεροπιπα.
Ανασηκωθηκε ξανα να φτυσει.
Παλι στην πιπα.
Της ειπα ευχαριστω δεν χρειαζομαι αλλο.
Εφυγε χωρις να μιλησει.
Με τσιμπησε και ενα κουνουπι.
Αποχωρησα χωρις να πω κατι
ουτε να κανω φασαρια.
Ειμαι πολυ πεσμενος αυτο το διαστημα και δεν ειχα δυναμεις να τσακωθω.
Ονοματα δεν τα θυμαμαι σε ολες και σε πολλες δεν αναφερθηκαν.
Παρακολουθω τωρα sex podcast με καλεσμενη την Κοννι Μεταξα.