στα μαγαζιά αυτά συχνά χτυπάνε διπλοβάρδιες, 9-5, 5-11. Θα πρέπει να κοιτάς το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ.Τι βάρδιες τι βρίσκουμε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 607
- Πόντοι
- 80
Ενημέρωση πρωινή βάρδια
Silk city 14.00-14.30
Ιάσωνος 1α Μαρίνα πρεζακι
Ιάσωνος 1β αριστερά Κλεοπάτρα (Λέτε να έφυγε η Τατιάνα?)
Άνοιξε και το 1β δεξιά όπου ήταν η Μαργαρίτα χονδρό gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Ιάσωνος 1γ το Ποτέμκιν Λάρα
Στροφή για διδύμου 22 όπου ήταν το μικρό και φρέσκο Ειρήνακι με απλό πρόγραμμα
Επάνω μια χοντρή Μαρίνα και άλλη μία όπου δεν θυμάμαι ούτε καν πως ήταν.
Βιαστική βόλτα χωρίς ουσια και χωρίς συνουσία!
Καλό απόγευμα σε όλους!
Silk city 14.00-14.30
Άνοιξε και το 1β δεξιά όπου ήταν η Μαργαρίτα χονδρό gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Καλό απόγευμα σε όλους!
NtampNtoump
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Γράφω πρώτη φορά
Αναφέρτε αν μπορεί κάποιος τις βάρδιες πως πηγαίνουν να μάθω (1-2-3 τι ώρες δηλαδή) γιατί μόνο στούντιο πηγαίνω χρόνια τώρα και βάση αυτά που βλέπω στο ίντερνετ χωρίς να ξέρω πως διαχωρίζονται οι βάρδιες.
Επίσης η Τζούλια που λέτε σε τι διεύθυνση είναι και τι ωράριο;
Ευχαριστώ
Γράφω πρώτη φορά
Αναφέρτε αν μπορεί κάποιος τις βάρδιες πως πηγαίνουν να μάθω (1-2-3 τι ώρες δηλαδή) γιατί μόνο στούντιο πηγαίνω χρόνια τώρα και βάση αυτά που βλέπω στο ίντερνετ χωρίς να ξέρω πως διαχωρίζονται οι βάρδιες.
Επίσης η Τζούλια που λέτε σε τι διεύθυνση είναι και τι ωράριο;
Ευχαριστώ
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.168
- Πόντοι
- 31.618
Μπες στο ***** και δεςΤι βάρδιες τι βρίσκουμε???
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
να όποιος παίρνει διπλό εσπρέσσο και κρουασάν σοκολάτας για πρωινόεθεάθη μποξερακι σήμερα το πρωί!!!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
φυλής 65 τρίτη βάρδια Κορίνα ( η ψηλή νταρντάνα , ΟΧΙ Η ΚΟΝΤΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ )Γεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστια
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Ρε φιλαράκι, πριν 15 μέρες τα είχα γράψει πάλι...Πόλεμος με την Ειρήνη.
Βραδυνή βάρδια στην Φυλής και Φώκαιας γωνία.
Λέει ότι "δίνει" κωλο αλλά βρίσκει χίλιες αφορμές και στάσεις για να μην τον δώσει.
Ξενερωμα φουλ η κοπέλα είναι φόλα ολκής.
Όλα την πειράζουν παρατηρήσεις συνέχεια "μην πιάσεις την πουτσα σου " μην ακουμπάς εκεί" συνέχεια κοιτάει το ρολόι της εν ολίγης φεύγεις αχυστος. Μακρυά.
Δ22 το "Ειρηνάκι" με είδε σαλόνι και μου έριξε άκυρο, δεν ήθελε να περάσω , πήγα πάνω και πήρα την αδύνατη 30+ Μολδαβή Στέλλα , αρκετά καλή και ταιριάζει για πετιτολάτρες , φεύγοντας έβγαιναν 4 άτομα από το κάτω που είχαν φάει άκυρο και αυτοί, προφανώς με κάποιο κριτήριο κάνει επιλογή πελατών.Ενημέρωση πρωινή βάρδια
Silk city 14.00-14.30
Καλό απόγευμα σε όλους!
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.627
- Πόντοι
- 5.631
Μπορεί ο μύστης να χέστηκε πάνω στη καύλα τουεθεάθη μποξερακι σήμερα το πρωί!!!!
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.975
- Πόντοι
- 1.046
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από καμιά ώρα είπα να πάω προς Διδύμου να ξεμπουκοσω το εργαλείο μιας και απέχω καιρό από το άθλημα.
Διδύμου 20 ο γκέι τσατσος που είχε καπνίσει όλο τον Καρέλια και ο χώρος βρομαγε τσιγάρο από την πόρτα μου παρουσίασε ένα κοντό πουτανο χωρίς να πει όνομα με καροτι μαλλιά, φουλ πρόγραμμα είπε αλλά δε ψηθηκα, Διδύμου 22 στο κάτω η Ειρήνη με απλό και στον όροφο η Στέλλα, αδύνατη milf, φατσικα κάτι μου λέει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ και η Μαρίνα ψηλή νταρντανα ξανθιά και Διδυμου 27 κλειστό. Αφού δεν βρήκα την Τάνια γιατί αυτή είχα στο μυαλό μου πήρα τον δρόμο της επιστροφής, μπορεί να βολταρω και ποιο αργά, θα δούμε...
Διδύμου 20 ο γκέι τσατσος που είχε καπνίσει όλο τον Καρέλια και ο χώρος βρομαγε τσιγάρο από την πόρτα μου παρουσίασε ένα κοντό πουτανο χωρίς να πει όνομα με καροτι μαλλιά, φουλ πρόγραμμα είπε αλλά δε ψηθηκα, Διδύμου 22 στο κάτω η Ειρήνη με απλό και στον όροφο η Στέλλα, αδύνατη milf, φατσικα κάτι μου λέει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ και η Μαρίνα ψηλή νταρντανα ξανθιά και Διδυμου 27 κλειστό. Αφού δεν βρήκα την Τάνια γιατί αυτή είχα στο μυαλό μου πήρα τον δρόμο της επιστροφής, μπορεί να βολταρω και ποιο αργά, θα δούμε...
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.756
- Πόντοι
- 486
Περίγραψε μας την εμφάνισή σουΡε φιλαράκι, πριν 15 μέρες τα είχα γράψει πάλι...
Δ22 το "Ειρηνάκι" με είδε σαλόνι και μου έριξε άκυρο, δεν ήθελε να περάσω , πήγα πάνω και πήρα την αδύνατη 30+ Μολδαβή Στέλλα , αρκετά καλή και ταιριάζει για πετιτολάτρες , φεύγοντας έβγαιναν 4 άτομα από το κάτω που είχαν φάει άκυρο και αυτοί, προφανώς με κάποιο κριτήριο κάνει επιλογή πελατών.
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 607
- Πόντοι
- 80
Διδύμου 20 λογικά την Ελένη την ακαποτιδου θα είχε!!Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από καμιά ώρα είπα να πάω προς Διδύμου να ξεμπουκοσω το εργαλείο μιας και απέχω καιρό από το άθλημα.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Ρε παίδες όλες οι κριτικές για την Κορίνα λένε για την άλλη την Φωλα όχι την βυζαρου :/ τι φάση;φυλής 65 τρίτη βάρδια Κορίνα ( η ψηλή νταρντάνα , ΟΧΙ Η ΚΟΝΤΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ )
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Και ζαμπόνοτυρόπιτα.....να όποιος παίρνει διπλό εσπρέσσο και κρουασάν σοκολάτας για πρωινό
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
Αφού είναι μεταγραφή λίγων ημερών σε αυτό τον οίκοΡε παίδες όλες οι κριτικές για την Κορίνα λένε για την άλλη την Φωλα όχι την βυζαρου :/ τι φάση;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Να σου δώσω και ΑΜΚΑ ?Περίγραψε μας την εμφάνισή σου
Κάτι δεν της άρεσε σε εμένα και ούτε στους άλλους 4/6 που μπήκαν όταν έφευγα... από 7 άτομα "δέχτηκε" τους 2.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.756
- Πόντοι
- 486
Να ξέρω μη πάω τζάμπαΝα σου δώσω και ΑΜΚΑ ?
Κάτι δεν της άρεσε σε εμένα και ούτε στους άλλους 4/6 που μπήκαν όταν έφευγα... από 7 άτομα "δέχτηκε" τους 2.
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.535
- Πόντοι
- 201
1000 φορές να μη σε γουστάρουν και να στο λένε ξεκάθαρα, παρά να δίνεις το 20ρικο και μετά να τρως τη φόλα στο δωμάτιο.Να σου δώσω και ΑΜΚΑ ?
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Σήμερα είδα να ανοίγουν το Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μετά από καιρό (ήταν κλειστό όλο το καλοκαίρι τουλάχιστον) κάτι νταβατζήδες, ουγκανοί, σαν γυφτορουμάνοι - γυφτοβούλγαροι, 5-6 στον αριθμό και να μπαίνουν μαζί με την υποψήφια εργαζόμενη συμπατριώτισσα τους... Αυτό που υπηρέτης - τσάτσος είναι ο γνωστός Αντώνης, ο μικροκαμωμένος με τα γυαλάκια, για όσους ξέρουν...
Τελευταία τροποποίηση:
Σαν τι κριτήριο; εδώ λένε ότι παίρνει πακιδες.Ρε φιλαράκι, πριν 15 μέρες τα είχα γράψει πάλι...
Δ22 το "Ειρηνάκι" με είδε σαλόνι και μου έριξε άκυρο, δεν ήθελε να περάσω , πήγα πάνω και πήρα την αδύνατη 30+ Μολδαβή Στέλλα , αρκετά καλή και ταιριάζει για πετιτολάτρες , φεύγοντας έβγαιναν 4 άτομα από το κάτω που είχαν φάει άκυρο και αυτοί, προφανώς με κάποιο κριτήριο κάνει επιλογή πελατών.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.268
- Πόντοι
- 3.236
Bέργας 7, Τίνα, 6-11 απόγευμα.Γεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις