Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φίλε μου δεν το είχα διαβάσει...είναι από τις τίμιες επιλογές η τζανιναΟ @n.smirni76 νομίζω είπε ότι η Τζανινα θα κάνει κάνα μήνα+ να γυρίσει.
Ευχαριστώ φίλε μου δεν το είχα διαβάσει...είναι από τις τίμιες επιλογές η τζανιναΟ @n.smirni76 νομίζω είπε ότι η Τζανινα θα κάνει κάνα μήνα+ να γυρίσει.
Πήγα να δω την Αννούλα στο Χωματιανού, κοντούλα με σφιχτό σώμα, γλυκό χαμόγελο, ζεστό κορίτσι αλλά έσκασε με παντόφλες αθλητικές. Μου είναι αδύνατο να πηδήσω γυναίκα που φοράει παντόφλες ή σαγιονάρες φλατ οπότε αποχώρησα. Ελεύθερο στοματικό τελείωμα στο σώμα ανακοινώθηκε.
πήγαινε τώρα, φοράει μαύρες γόβεςΠήγα να δω την Αννούλα στο Χωματιανού, κοντούλα με σφιχτό σώμα, γλυκό χαμόγελο, ζεστό κορίτσι αλλά έσκασε με παντόφλες αθλητικές. Μου είναι αδύνατο να πηδήσω γυναίκα που φοράει παντόφλες ή σαγιονάρες φλατ οπότε αποχώρησα. Ελεύθερο στοματικό τελείωμα στο σώμα ανακοινώθηκε.
Η Κορίνα βρωμάει σκατα, κλανιά, πουτσιλα, χυσαμολι, σκουπίδια κ οτι άλλο υπάρχει. Δεν μπαίνω εκεί μέσα.Η Κορίνα δίνει κώλο με +30€ στο γραφείο και της τον καρφώνεις μονοτερμα για όλη την ώρα αν γουστάρεις!
Τώρα εάν οι μαλακες δίνουν 50€ επιπλέον για κώλο στο 10λεπτο είναι άξιοι για μιστερ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Η Κορίνα βρωμάει σκατα, κλανιά, πουτσιλα, χυσαμολι, σκουπίδια κ οτι άλλο υπάρχει. Δεν μπαίνω εκεί μέσα.
ρε πορνε η θεα του αθωου γερακου σου εφερε αναγουλα...κατι τσιγγανικα βρωμοποδαρα που εγλυφες δεν σουρχοταν αναγουλα.ειμαστε πορνοι κ δεν αναγουλιαζουμε με τιποταΚαλησπέρα μάγκες! Ξεκίνησα καβλωμένος το πρωί για τη μικρή Αννούλα στο Χωματιανού κάτω, όμως ένας γέρος με πρόλαβε. Τα μάτια του άστραφταν και η σκέψη αυτού του τριχωτού εσχατόγερου να έχει πέσει πάνω στη φιλότιμη Αννούλα και να την ξεμουνιάζει μου έφερε αναγούλα
Επόμενοι προορισμοί η Αντριάννα στο Χωματιανού πάνω και η πετίτ Μαριάννα στο Διδύμου 22 ισόγειο, όμως και οι δύο κοπέλες είχαν φουλ δωμάτια, οπότε έκανα μεταβολή
Τελευταία στάση στο Διδύμου 8, για μια παρτούζα με τις μεγαλοκοπέλες Ελένη και Βερόνικα - μια πίπα ήθελα μόνο. Η Ελένη μου φάνηκε ότι τσίμπησε 2-3 κιλάκια και νομίζω ότι της πάνε. Έζησα 10 λεπτά αφθονίας. Αντάλλασσα θερμά γλωσσόφιλα με τη Βερόνικα, βλέποντας γκρο πλαν από τον καθρέφτη την κωλάρα και τις πατούσες της, χουφτώνοντάς τα εναλλάξ, ενώ η Ελένη μου έκανε ένα γλυκό τσιμπούκι, χαιδεύοντάς με πότε στα μπαλάκια και πότε στο περίνεο, μέχρι που ολοκλήρωσα μετά Βαΐων και κλάδων!
Τι νόμισμα είχαμε τότε θυμάσαι?Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? που και ποτε?
Γάμησε τα..... Μετά όλες θα κάνουν ακα πιπετο. Θα τον πλένουμε καλα και θα λέμε "τώρα φατον!"Φαντασου φιλε αυτην την κατασκευη αλλα με το βρυσακι να επεκτείνεται και να το ρυθμίζεις οπως θες σαν αυτο της κουζινας..
Μάγκες συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά να αναφέρω για χθες! Ξύπνησα με καυλες και μου είχε κολλήσει να πάω διδυμου 22 όροφο για την Στελλα! Αν και στο σαλόνι την είδα μόνο με ένα σετ εσωρουχα και απογοητεύτηκα γιατί συνήθως την εβλεπα με άλλη αμφίεση και με καυλωνε, επέμεινα να περάσω μπας και μεσα αλλάζα γνώμη! Αμεση άφιξη της κυρίας στο δωμάτιο όπου απογοητεύτηκα πλήρως μόλις την είδα από κοντά! Η κυρία είναι αρκετά μεγαλύτερη αποσο πίστευα, από κοντά το σώμα δείχνει την φθορά ειδικά σε κοιλιά πόδια κλπ! Δεν μπορούσα δυστυχώς να συγκεντρωθώ με τπτ με την ήττα που είχα φάει εμφανισιακά κι ενώ ήταν ένθερμη να με ικανοποιήσει την διέκοψα και σηκώθηκα κι έφυγα! Για να μην κατηγορήσω την γυναίκα μπορεί σε κάποιους να κάνει απλά σε μενα μου έκανε αρκετά μεγάλη σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου και αρκετά ταλαιπωρημένη σωματικά πραγμα που με έριξε! Στην συνέχεια σκέφτηκα να πάω κάτω στην Μαριαννα που έχω διαβάσει τόσο καλά λόγια αλλά φοβόμουν για δεύτερη ήττα και έτσι πήγα φυλής 84α όπου ήταν η πολυαγαπημένη μου Νικολ που τα πάμε περήφανα και ευχαριστιεμαι την κωλαρα της ( έχω περάσει 3-4 φορές) αλλά είπα να την κερατώσω και να πάω με την συνάδελφο της την Κατια! Τι το ήθελα, αφού εβλεπα ότι δεν με πήγαινε με έτρεφε ο κωλος μπυ! Απλό πρόγραμμα όπου μπήκε μεσα μου τον έπαιζε ενώ μ γλειφε τις ρώγες ! Καποτα και τσιμπο όπου χάϊδευα την κωλαρα της! Εδώ να αναφέρω ότι έχει καυλωτικο σωματότυπο μικρό βυζι ωραία κωλαρακι σκυλοφατσα σαν τα γκομενακια στο κλαμπ και ένα τατουάζ στο στήθος! Στον αγώνα την έβαλα να ανεβεί από πάνω μου όπου προσπάθησε να δώσει πόνο αλλά ήθελα να την Παρω στα 4 λόγω πίσω κίνησης! Εκεί μου τα χάλασε τελείως! Έκανε καμπούρα και δεν μππρπυσα να γαμησω σωστα! Εκεί παρατήρησα ότι εξείχε απτον κωλο αιμοροειδα που μάλλον περίτεχνα προσπαθούσε να κρύψει! Εκεί αποδέχτηκα την μοίρα μου ότι έχασα δεύτερη φορά σερί αλλά δεν μπορούσα να φύγω αχυστος! Έτσι την γύρισα ιεραποστολικά και άρχισα να δίνω πόνο όπου συγκεντρώθηκα στις εκφράσεις του προσώπου της! Έδω να σημειώσω ότι παρατήρησα όπως είχα τα πόδια της πάνω μου ότι ήταν ολίγον τι αξύριστα! Το τέλος ήρθε άμεσα με αυτήν να με αφηνει να στραγγίζω κανονικά! Επομενος στόχος ίσως να είναι η Μαριαννα από διδυμου 22 μιας και κάτι μου βγάζει να την Παρω! Αν και φοβάμαι ότι θα την φάω την φολα μου! Τέλικα όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι ο αγοραίος έρωτας είναι καθαρά τζόγος τόσο πιο πολύ θα το ευχαριστιόμαστε κάθε φορά που περνάμε! Αυτη την φορά έχασα!
Αυτην ρε συ την πληρώνετε για να της γλύφετε τη μούνα. Όχι για να γαμηθει!! Αφού ζητάει επίμονα γλυφομούνι!!Ευχαριστώ φίλε μου δεν το είχα διαβάσει...είναι από τις τίμιες επιλογές η τζανινα
Η Στέλλα νομίζω είναι αυτή που δούλευε και στα μεγάλα νούμερα της Κολωνού (Μεταξουργείο).
Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιο λαγωνικό.
Θα σου πρότεινα την Κίρα στο 73Α ή 73Β...Έστω να έχει γλυκιά συμπεριφορά και πρόσωπο.
Πήρα την Κίρα δε με τρέλανεΘα σου πρότεινα την Κίρα στο 73Α ή 73Β...
Έχει μοντελέ πρόσωπο και σώμα, πιτσιρίκα, αλλά πολύ διεκπεραιωτική...
Η Μάρτα με γλυκό πρόσωπο, μικροκαμωμένη και σχετικά καλή συμπεριφορά, είναι τα απογεύματα στο Βέργας 3...
Η Ντάρια, από το Αγκύρας 12Α κατά την γνώμη μου πολύ καλή...
Και η Αναστασία πάλι στο Αγκύρας 12Α...
Μόνο εμφάνιση πουλάει και νιάτα... Παλαιότερα ήταν πιο καλή, λένε κάποιοι...Πήρα την Κίρα δε με τρέλανε
Ευτυχώς εδώ και καιρό αν δεν με απατά η μνήμη μου έφυγε εκείνο το πεζούλι στη μέση του σαλονιού.τώρα live επιγραμματικα
Περγάμου 27 Ειρήνη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αλκαμένους 113 Μερσινη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αλινα(η κοπέλα με το κάστανο πολύ μακρύ μαλλί, όχι η γκιλφ),απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ,φωτος από το εδώ και καιρό ανανεωμένο σαλόνι
Φυλής 109β Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βικτόρια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φυλής 109α Λανα, μελαχρινή μιλφογκιλφ με μαύρο κοντό αγοριστικο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φυλής 105 δεξιά Κατερίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκύρας 12α Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αγκύρας 9 Αναστασία, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Δεν είναι του γούστου μου. Του γούστου μου ήταν η Μαργκό που τώρα είναι η Άσια στο Κηφισού και το SensualityΜόνο εμφάνιση πουλάει και νιάτα... Παλαιότερα ήταν πιο καλή, λένε κάποιοι...