Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 413 άτομα (29 μέλη και 384 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Πέρασα να δω την νεοαναφερθείσα Ειρήνη στο Διδύμου 22 και μου άρεσε σαν παρουσία, όμορφη πετίτ λευκόδερμη κοπέλα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά και σφιχτό νεανικό κορμί,με ψαρωμένο σαλονάρισμα,μου έκανε θετική εντύπωση ότι βγαίνοντας από το δωμάτιο πέρασε πρώτα από το μπάνιο για ντους. Καλώς -κακώς δεν μπήκα,το άφησα για άλλη φορά...
Διδυμου 27 μόνη της η Φωτεινή.
Χωματιανού 11 πάνω η Αντριάνα,κάτω η Όλγα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.592
Πόντοι
2.036
Επειδή στο Μ.Α 21 μου την έσπασε ο τραβελότσατσος που χτυπάει στα 7' όταν έχει κόσμο σαλόνι, έχετε πετύχει καμιά άλλη με τέτοια bubble-κωλάρα σαν της Αγάπης (Μ.Α 21 ισογ./όροφο, Ι20Β-Α) γιατί δεν θέλω να ξαναπεράσω στον όροφο με τον/την τρελή τσάτσο/α (προφανώς αν επιστρέψει στο Ι20 η Αγάπη θα την τιμήσω).

Έκανα μικρή βόλτα χθές πριν καταλήξω Μ.Α21 και πέτυχα συναγωνιστή με : Φόρμα εργασίας τίγκα στην μπίχλα/σκόνη/λεκέδες από σοβά/μπογιές, δίχαλο σαγιονάρα που πάταγε στα βρεγμένα βρωμμόστενα και προφανώς έζεχνε από τα 5 μέτρα, θα μπεί μετά εδώ και θα γράφει "Φόλα η τάδε, δεν ήθελε να με καβαλήσει" ...

Απαραιτητος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0
Πόλεμος με την Ειρήνη.
Βραδυνή βάρδια στην Φυλής και Φώκαιας γωνία.
Λέει ότι "δίνει" κωλο αλλά βρίσκει χίλιες αφορμές και στάσεις για να μην τον δώσει.
Ξενερωμα φουλ η κοπέλα είναι φόλα ολκής.
Όλα την πειράζουν παρατηρήσεις συνέχεια "μην πιάσεις την πουτσα σου " μην ακουμπάς εκεί" συνέχεια κοιτάει το ρολόι της εν ολίγης φεύγεις αχυστος. Μακρυά.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
Παιδια μια Μονικα Αλβανιδα απο πορνομολ Ιάσονος 39 που δουλευε περσυ, ξερει κανεις που μπορουμε να την βρούμε;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.236
Πόντοι
31.618
Πέρασα με μπελα Ρουμάνα το πρωί στο κολονου 30 η Άλιος στο κελί 33.
Πολύ φιλότιμο κορίτσι και αν και έχουν περάσει χρόνια το κορμί της παραμένει σφιχτό χορις να βάλει ούτε ένα κιλό μπράβο της

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
Παιδια μια Μονικα Αλβανιδα απο πορνομολ Ιάσονος 39 που δουλευε περσυ, ξερει κανεις που μπορουμε να την βρούμε;
Υπαρχει μια Μονικα στο Περδικας 1 σκαλακια οροφος την πηρα πριν μια βδομαδα κατα τις 23:45-00:00. Μια λεπτουλα 35-40 χρονων περιπου, αυτη πρεπει να ειναι...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.152
Πόντοι
1.336
Οτι δείχνει υπό την επίρεια ναρκωτικών. Πηγαίνει τοιχο τοίχο
Προφανώς από την περιγραφή λες τη γνωστή Ηλέκτρα από φ67,φωκ7 κλπ κλπ απλά έτυχε να μην την γνωρίζεις.

Η συγκεκριμένη έτσι είναι χρόνια τώρα, απ' τα στούντιο στη φυλής κι ανεξάρτητη πέρα δώθε κι από οίκο σε οίκο,καλό είναι να ρωτάμε πρώτα πριν πούμε δημόσια κάτι βαρύ στυλ παίρνει κάτι.

Βασικά έτσι είναι από παλιά, τά κάνει όλα αργά κι έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στο νήμα . Γνώμη μου καλή ψυχή, αλλά σαν εργαζόμενη...αυτά.

Ελπίζω να βοήθησα.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.086
Πόντοι
3.236
Προφανώς από την περιγραφή λες τη γνωστή Ηλέκτρα από φ67,φωκ7 κλπ κλπ απλά έτυχε να μην την γνωρίζεις.

Η συγκεκριμένη έτσι είναι χρόνια τώρα, απ' τα στούντιο στη φυλής κι ανεξάρτητη πέρα δώθε κι από οίκο σε οίκο,καλό είναι να ρωτάμε πρώτα πριν πούμε δημόσια κάτι βαρύ στυλ παίρνει κάτι.

Βασικά έτσι είναι από παλιά, τά κάνει όλα αργά κι έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στο νήμα . Γνώμη μου καλή ψυχή, αλλά σαν εργαζόμενη...αυτά.

Ελπίζω να βοήθησα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν τα γνώριζα όλα αυτά, το παίρνω πίσω αυτό που είπα. Καλή ψυχή μου φάνηκε κι εμένα. Ισως πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ευχαριστώ.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.069
Πόντοι
3.246
Φυλής 71 κάτω Μαριάννα Σάρα και Σοφία
Φυλής 71 πάνω Σανέλ και Βερόνικα
πολύς κόσμος σ αυτά τα δύο και συνεχόμενα δωμάτια, ο κόσμος τρώει απανωτές φόλες τη μία μετά την άλλη
επίσης είδα
Κορίνα βυζαρού (όχι η φόλα) στο φυλής 65 κάτω

Τελευταία τροποποίηση:

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
186
Πόντοι
0

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
186
Πόντοι
0
Τζανινα απο φωκαιας 25 ισογειο β βαρδια...
θετικα: Ψηλη, πορνοφατσα, βυζαρες 3+, κωλαρα που στα 4 ειναι απιθαανη με τρομερα προκατακτικα
αρνητικα: Δεν θελει μεγαλα μεγεθη, θελει να χυνεις γρηγορα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.069
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom