George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
@Pa Luki Luk
Τετοια διαβαζω και θα ξαναγυρισω μπουρδελα..χαχα
Τετοια διαβαζω και θα ξαναγυρισω μπουρδελα..χαχα
Ένα δοκιμαστικό θα το κάνω συναγωνιστήΚαλημέρα σε όλους θα κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση! Διδυμου 22 ισογειο ιριναή Ειρηνη μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Δν ξέρω αν με ολους είναι έτσι (λόγω εμφάνισης και ηλικίας) αλλά πραγματικά ένιωθα λες και είμαι με γκομενα που πραγματικά με γουσταρει! Κοντουλα λεπτή με υπέροχο κωλαρακι και μικρό βυζακι αλλά πολύ ωραίο στήσιμο γενικά! Ωραίο πρόσωπο και μαλλί ! Το βασικό έκανε μπάνιο πριν κάθε συναγωνιστή! Μεσα απλά ποίημα, πρώτη φπρα το κατευχαριστήθηκα! Αντέχει κοπάνησα γενικά που είναι η αδυναμία μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλααα γαμησιααα παιδιά!
Στείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!Ένα δοκιμαστικό θα το κάνω συναγωνιστή
Μιρα την λένε??όχι παραπάνω ηλικία εχειΈχει μια ξανθιά νέα στο 69 γύρω στα 30 ηλικία. Αυτή πρέπει νανε
Μαζί της και η σκινυ Μαριάννα ή όχι?Στείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!
Οκ φίλε, το μέλλον θα δείξει και ευτυχώς για μένα τουλάχιστον υπάρχουν αρκετά διαμαντακια αυτή την περίοδο και στο 20ρικο και στο 10ρικο, κριμας να αναλωνομαστε σε συγκεκριμένα κορασια, για εμένα ο σωστός μύστης πρέπει να μαζεύει καινούριες εμπειρίεςΣτείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!
1ον: πολύ σημαντικό το μπάνιο πριν από κάθε συναγωνιστή.Καλημέρα σε όλους θα κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση! Διδυμου 22 ισογειο ιριναή Ειρηνη μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Δν ξέρω αν με ολους είναι έτσι (λόγω εμφάνισης και ηλικίας) αλλά πραγματικά ένιωθα λες και είμαι με γκομενα που πραγματικά με γουσταρει! Κοντουλα λεπτή με υπέροχο κωλαρακι και μικρό βυζακι αλλά πολύ ωραίο στήσιμο γενικά! Ωραίο πρόσωπο και μαλλί ! Το βασικό έκανε μπάνιο πριν κάθε συναγωνιστή! Μεσα απλά ποίημα, πρώτη φπρα το κατευχαριστήθηκα! Αντέχει κοπάνησα γενικά που είναι η αδυναμία μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλααα γαμησιααα παιδιά!
200++ Λιγούρηδες/επισκέπτες που δεν συμμετέχουν/προσφέρουν και πάνε και στήνονται απέξω 1 ώρα πριν πιάσει η εκάστοτε "καλή " εργαζόμενη, για να λέμε και την αλήθεια4ον: γράψε κριτική για να βοηθήσεις συναγωνιστές φίλε. Το σημερινό σχόλιο σου θα βοηθήσει max 10-20 συναγωνιστές και μετά θα χαθει. Η κριτική σου θα βοηθήσει 200++.
Όχι όχι δεν ήταν τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ!Μαζί της και η σκινυ Μαριάννα ή όχι?
Όχι όχι παρερμηνεύτηκε και σφαλιάρες στον κωλο έτρωγε και της πίεζα το κεφάλι στην πιπα! Εννοούσα ότι ήταν σαν την γκομενα μου από την άποψη ότι ήταν πολύ θερμή από την αρχή! Φιλια σε αφθονία αλλα όχι στο στόμα και πιπα με προφύλαξη! Θα ανεβεί κριτική σε λίγο! Επίσης είδα και στον όροφο την Στελλα που με ιντριγκαρε! Μιλφακι αδύνατο και καυλιαρικο φάνηκε! Αν έχετε εντυπώσεις θα βοηθήσει!1ον: πολύ σημαντικό το μπάνιο πριν από κάθε συναγωνιστή.
2ον: τι πρόγραμμα έχει η κοπέλα; Νορμάλ ή ακα πιπετο;
3ον: είναι καλό σε πολλούς το GFE αλλά στους περισσότερους όχι και τόσο. Εδώ όλοι οι μύστες προτιμούν το PSE. Στο Bou είσαι, όχι στην Ορθόδοξη Μαρτυρία.
4ον: γράψε κριτική για να βοηθήσεις συναγωνιστές φίλε. Το σημερινό σχόλιο σου θα βοηθήσει max 10-20 συναγωνιστές και μετά θα χαθει. Η κριτική σου θα βοηθήσει 200++.
Είναι ΑΜΕΑ ; Δίνει κωλο; Τι φάση; Να εξηγήσει καποιος αν θέλει.
Επισης αν έχει πρόβλημα και δεν κατανοεί και την γαμάνε κάποιοι πραγματικά κρίμα , είναι μαλακια
Άμα εννοείς το κάτω δελο και η κορασίδα είναι ψηλή καστανή λες την Αλίνα είναι Ουκρανίδα όχι Ρωσίδα. Λείπει σε άδεια και δεν ξέρω πότε γυρνάει.Αυτή η Ρωσίδα στο ΜΑ 21 πρωί δουλεύει ακόμα εκεί; Δε θυμάμαι και το όνομά της.
Καλή είναι και η Στέλλα!Όχι όχι παρερμηνεύτηκε και σφαλιάρες στον κωλο έτρωγε και της πίεζα το κεφάλι στην πιπα! Εννοούσα ότι ήταν σαν την γκομενα μου από την άποψη ότι ήταν πολύ θερμή από την αρχή! Φιλια σε αφθονία αλλα όχι στο στόμα και πιπα με προφύλαξη! Θα ανεβεί κριτική σε λίγο! Επίσης είδα και στον όροφο την Στελλα που με ιντριγκαρε! Μιλφακι αδύνατο και καυλιαρικο φάνηκε! Αν έχετε εντυπώσεις θα βοηθήσει!
Το μαγαζί είχε 3-4 κριτικές σε έναν χρόνο, ξαφνικά μετά την τελευταία το έχουν ήδη επισκεφτεί 4-5 μέλη την ίδια μέρα, βάλε και άλλους τόσους "επισκέπτες" , πάει το κορίτσιΚαι από αύριο η ουρά θα φτάνει μέχρι την Αχαρνών
Λουφαδόροι ρε μανΤο μαγαζί είχε 3-4 κριτικές σε έναν χρόνο, ξαφνικά μετά την τελευταία το έχουν ήδη επισκεφτεί 4-5 μέλη την ίδια μέρα, βάλε και άλλους τόσους "επισκέπτες" , πάει το κορίτσι
Επίσης, όλοι αργόσχολοι ή συνταξιούχοι ή εισοδηματίες είστε ρε ? που πάτε 1η βάρδια ?