Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (20 μέλη και 208 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλους θα κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση! Διδυμου 22 ισογειο ιριναή Ειρηνη μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Δν ξέρω αν με ολους είναι έτσι (λόγω εμφάνισης και ηλικίας) αλλά πραγματικά ένιωθα λες και είμαι με γκομενα που πραγματικά με γουσταρει! Κοντουλα λεπτή με υπέροχο κωλαρακι και μικρό βυζακι αλλά πολύ ωραίο στήσιμο γενικά! Ωραίο πρόσωπο και μαλλί ! Το βασικό έκανε μπάνιο πριν κάθε συναγωνιστή! Μεσα απλά ποίημα, πρώτη φπρα το κατευχαριστήθηκα! Αντέχει κοπάνησα γενικά που είναι η αδυναμία μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλααα γαμησιααα παιδιά!

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
568
Πόντοι
300
Καλημέρα σε όλους θα κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση! Διδυμου 22 ισογειο ιριναή Ειρηνη μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Δν ξέρω αν με ολους είναι έτσι (λόγω εμφάνισης και ηλικίας) αλλά πραγματικά ένιωθα λες και είμαι με γκομενα που πραγματικά με γουσταρει! Κοντουλα λεπτή με υπέροχο κωλαρακι και μικρό βυζακι αλλά πολύ ωραίο στήσιμο γενικά! Ωραίο πρόσωπο και μαλλί ! Το βασικό έκανε μπάνιο πριν κάθε συναγωνιστή! Μεσα απλά ποίημα, πρώτη φπρα το κατευχαριστήθηκα! Αντέχει κοπάνησα γενικά που είναι η αδυναμία μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλααα γαμησιααα παιδιά!
Ένα δοκιμαστικό θα το κάνω συναγωνιστή

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Ένα δοκιμαστικό θα το κάνω συναγωνιστή
Στείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
568
Πόντοι
300
Στείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!
Οκ φίλε, το μέλλον θα δείξει και ευτυχώς για μένα τουλάχιστον υπάρχουν αρκετά διαμαντακια αυτή την περίοδο και στο 20ρικο και στο 10ρικο, κριμας να αναλωνομαστε σε συγκεκριμένα κορασια, για εμένα ο σωστός μύστης πρέπει να μαζεύει καινούριες εμπειρίες

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
1ον: πολύ σημαντικό το μπάνιο πριν από κάθε συναγωνιστή.

2ον: τι πρόγραμμα έχει η κοπέλα; Νορμάλ ή ακα πιπετο;

3ον: είναι καλό σε πολλούς το GFE αλλά στους περισσότερους όχι και τόσο. Εδώ όλοι οι μύστες προτιμούν το PSE. Στο Bou είσαι, όχι στην Ορθόδοξη Μαρτυρία.

4ον: γράψε κριτική για να βοηθήσεις συναγωνιστές φίλε. Το σημερινό σχόλιο σου θα βοηθήσει max 10-20 συναγωνιστές και μετά θα χαθει. Η κριτική σου θα βοηθήσει 200++.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
4ον: γράψε κριτική για να βοηθήσεις συναγωνιστές φίλε. Το σημερινό σχόλιο σου θα βοηθήσει max 10-20 συναγωνιστές και μετά θα χαθει. Η κριτική σου θα βοηθήσει 200++.
200++ Λιγούρηδες/επισκέπτες που δεν συμμετέχουν/προσφέρουν και πάνε και στήνονται απέξω 1 ώρα πριν πιάσει η εκάστοτε "καλή " εργαζόμενη, για να λέμε και την αλήθεια :cheesy:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
1ον: πολύ σημαντικό το μπάνιο πριν από κάθε συναγωνιστή.

2ον: τι πρόγραμμα έχει η κοπέλα; Νορμάλ ή ακα πιπετο;

3ον: είναι καλό σε πολλούς το GFE αλλά στους περισσότερους όχι και τόσο. Εδώ όλοι οι μύστες προτιμούν το PSE. Στο Bou είσαι, όχι στην Ορθόδοξη Μαρτυρία.

Όχι όχι παρερμηνεύτηκε και σφαλιάρες στον κωλο έτρωγε και της πίεζα το κεφάλι στην πιπα! Εννοούσα ότι ήταν σαν την γκομενα μου από την άποψη ότι ήταν πολύ θερμή από την αρχή! Φιλια σε αφθονία αλλα όχι στο στόμα και πιπα με προφύλαξη! Θα ανεβεί κριτική σε λίγο! Επίσης είδα και στον όροφο την Στελλα που με ιντριγκαρε! Μιλφακι αδύνατο και καυλιαρικο φάνηκε! Αν έχετε εντυπώσεις θα βοηθήσει!

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.455
Πόντοι
201
Κατέβηκα δεύτερη φορά πρωινή βαρδια στο Μεταξουργειο να βρω αυτό το αμεα που λέτε που δίνει κώλο στο Μ.Αλεξανδρου 22 και τις δύο φορές δεν ήταν εκεί. Πέτυχα έναν τσάτσο πουστη με τραγιασκα και μου είπε για αυτη ότι έχει ψυχολογικά και ότι δεν δουλεύει και μπαινοβγαινει στο Δαφνί. Να πιστέψω πούστη λόγια?

Τελευταία τροποποίηση:

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.455
Πόντοι
201
Είναι ΑΜΕΑ ; Δίνει κωλο; Τι φάση; Να εξηγήσει καποιος αν θέλει.

Επισης αν έχει πρόβλημα και δεν κατανοεί και την γαμάνε κάποιοι πραγματικά κρίμα , είναι μαλακια

Ο ίδιος σε προηγούμενο μήνυμα ρώταγε λεπτομέρειες και αν δίνει κώλο.
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι φτιάχνουν σενάρια αλλά τουλάχιστον να πατάνε σε μια βάση, γιατί υπάρχει θεός βλέπει ακούει το σύμπαν υπάρχει το γαμοκάρμα και σου έρχεται...

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Αυτή η Ρωσίδα στο ΜΑ 21 πρωί δουλεύει ακόμα εκεί; Δε θυμάμαι και το όνομά της.

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
568
Πόντοι
300
Αυτή η Ρωσίδα στο ΜΑ 21 πρωί δουλεύει ακόμα εκεί; Δε θυμάμαι και το όνομά της.
Άμα εννοείς το κάτω δελο και η κορασίδα είναι ψηλή καστανή λες την Αλίνα είναι Ουκρανίδα όχι Ρωσίδα. Λείπει σε άδεια και δεν ξέρω πότε γυρνάει.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
44
Like
5.055
Πόντοι
5.631
Όχι όχι παρερμηνεύτηκε και σφαλιάρες στον κωλο έτρωγε και της πίεζα το κεφάλι στην πιπα! Εννοούσα ότι ήταν σαν την γκομενα μου από την άποψη ότι ήταν πολύ θερμή από την αρχή! Φιλια σε αφθονία αλλα όχι στο στόμα και πιπα με προφύλαξη! Θα ανεβεί κριτική σε λίγο! Επίσης είδα και στον όροφο την Στελλα που με ιντριγκαρε! Μιλφακι αδύνατο και καυλιαρικο φάνηκε! Αν έχετε εντυπώσεις θα βοηθήσει!
Καλή είναι και η Στέλλα!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Και από αύριο η ουρά θα φτάνει μέχρι την Αχαρνών
:tooth::tooth::tooth:
Το μαγαζί είχε 3-4 κριτικές σε έναν χρόνο, ξαφνικά μετά την τελευταία το έχουν ήδη επισκεφτεί 4-5 μέλη την ίδια μέρα, βάλε και άλλους τόσους "επισκέπτες" , πάει το κορίτσι :cheesy:
Επίσης, όλοι αργόσχολοι ή συνταξιούχοι ή εισοδηματίες είστε ρε ? που πάτε 1η βάρδια ? :cheesy:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Το μαγαζί είχε 3-4 κριτικές σε έναν χρόνο, ξαφνικά μετά την τελευταία το έχουν ήδη επισκεφτεί 4-5 μέλη την ίδια μέρα, βάλε και άλλους τόσους "επισκέπτες" , πάει το κορίτσι :cheesy:
Επίσης, όλοι αργόσχολοι ή συνταξιούχοι ή εισοδηματίες είστε ρε ? που πάτε 1η βάρδια ? :cheesy:
Λουφαδόροι ρε μαν

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
44
Like
5.055
Πόντοι
5.631
Πέρασα με Ειρήνη πριν λίγο!
Με πήρε κατ' εξαίρεση επειδή με γνώρισε μιας και κουράστηκε και φεύγει για σήμερα!
Πολύ καλή, χρωστάω κριτική!
Παιδιά με ρέγουλα το κοριτσάκι γιατί θα φύγει!:knockinb:
Χαμός επενδυτών σήμερα, που η πλειοψηφία δεν γράφει τίποτα και απλά θέλει να κερδίζει!
Είμαι έξω απ' το μαγαζί και φεύγουν με τα μούτρα κατεβασμένα τα ψοφήμια:zombie:
Λουφαδόροι, παρτάκηδες και αβανταδόροι να πάτε να:tn36:
Πιστεύω πως η πλειοψηφία του site συμφωνεί μαζί μου!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom