Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (17 μέλη και 213 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.002
Πόντοι
13.636
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Προς αποφυγήν ΦΟΛΑΣ:vomit:
Μαραθώνος γωνία Αχιλλέως 48 σήμερα το μεσημέρι. Κοπέλα με το όνομα Άννα (κατά τη τσατσά). Πρέπει να είναι η Μιλάνα που έχω πετύχει και στο Βέργας 3. Πιτσιρίκα καστανόξανθη με ωραίο 3άρι φυσικό βυζί. Θαμπώθηκα με τα βυζιά και πέρασα:jade:
Μπήκε μέσα μουτρωμένη και μου έκανε νευρικά νεύμα να ξαπλώσω:jerking:Πήγα να την χαιδέψω- αγκαλιάσω και έστριβε κακομουτσουνιασμένα:cussing:Άνοιξε τη καπότα και πήγε να τη φορέσει σε πεσμένο καυλί:hammer:
Την απέβαλα αμέσως και ζήτησα το 20ρικο πίσω:tn36:
Το πήρα κι έφυγα, ευτυχώς απέκρουσα τη φόλα και το χάσιμο 20€!!!
Η τύπισσα είναι άχρηστη, δεν κάνει ούτε για:shit:
Πρέπει να παίζει με τρία ονόματα για να μπερδεύει τους πελάτες...

1)Άννα
2)Μιλάνα
3)Μιάνα που άκουσε ο κύριος Γιάννης :woldman: πρόσφατα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.879
Πόντοι
5.631
Πρέπει να παίζει με τρία ονόματα για να μπερδεύει τους πελάτες...

1)Άννα
2)Μιλάνα
3)Μιάνα που άκουσε ο κύριος Γιάννης :woldman: πρόσφατα.
Κλασσική τακτική που κάνουν οι φόλες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Τσατσάδες και ιδιοκτήτες όλοι συμμέτοχοι είναι.
Γράφεται για μία ότι είναι φόλα. Άλλαξε της μωρέ το όνομα μη κόψει η πελατεία.
Κουτοπονηριά...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.607
Πόντοι
201
Κλασσική τακτική που κάνουν οι φόλες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Τσατσάδες και ιδιοκτήτες όλοι συμμέτοχοι είναι.
Γράφεται για μία ότι είναι φόλα. Άλλαξε της μωρέ το όνομα μη κόψει η πελατεία.
Κουτοπονηριά...

Σε κάθε περίπτωση φέρθηκες έξυπνα.
Εγώ σαν μαλάκας την έχω πατήσει μερικές φορές, πάνω στην καύλα σκέφτομαι που να μπεις στη διαδικασία τώρα να ζητάς λεφτά πίσω, να ντύνεσαι και να ψάχνεις άλλη.
Άλλα έπρεπε να κάνω το ίδιο όταν είδα τα πεσμένα μούτρα, τα ξάπλωσε και την καπότα να τη βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε μελάτη ψωλή.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.879
Πόντοι
5.631
Μεσημεριανό ρεφάρισμα μετά την αποφυγή της φόλας στη Μαραθώνος. Κατάθεση στη καινούρια Ειρήνη στο Διδύμου 22. Νεαρή, ονοιχτόχρωμη με ωραίο στητό βυζάκι:kissass:
Κάνει νορμάλ πρόγραμμα, αλλά είναι πάρα πολύ καλή. Κάνει προκαταρκτικά, αντέχει δυνατές στροφές και όταν χτύπησε η τσατσά την έγραψε στη μούνα της:birdman:
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.393
Πόντοι
3.436
Με Αλεξάνδρου 22 όροφος Μαρία πού δουλευε Ιάσωνος 31β ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ που πιάνει δεξί ώμο και μπράτσο, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.
Μαλλον θα λες για την Μαρια την Αλβανιδα που ηταν στο υπογειο Ι31β πρωι-απογευμα για πανω απο ενα χρονο...αυτη πρεπει να ειναι γιατι εδω και 10 μερες το Ι31β υπογειο παραμενει κλειστο πρωι-βραδυ....

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.833
Πόντοι
206
Ναι το ξέρω, εγώ απάντησα μέχρι τι ώρα δουλεύει.
Τελικά σε ποιο ακριβώς σπιτάκι δουλεύει εκείνη που σε είχα ρωτήσει φιλτατε Ρωσίδα μιλφ με μεγάλα βυζιά πράσινα μάτια?? φυλής αρχικά σπίτια 71β η 69β? πρωινή βάρδια

Zeus90

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2024
Like
18
Πόντοι
0

Zeus90

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Τελικά σε ποιο ακριβώς σπιτάκι δουλεύει εκείνη που σε είχα ρωτήσει φιλτατε Ρωσίδα μιλφ με μεγάλα βυζιά πράσινα μάτια?? φυλής αρχικά σπίτια 71β η 69β? πρωινή βάρδια
Στο 69 είναι πρωινή βάρδια. Μια ξανθιά μέτρια λίγο παχουλι

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0
δώσε λεπτομέρειες
Όλα χάλια
Έξω ανακοινώνετε ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στήθος,μέσα η πονηριδο πάει να περάσει καποτα.
Δεν φταίει η τσατσά,το καργιολακι τα κάνει.
Και όλο βιάζετε και αρχίζει την κλαψομουνια.
Πριν δώσεις το παράβολο κάνει νάζια σαν γάτα και μετά τρως την φόλα
Τα είπε όλα ο φίλος
Είναι η πιο πονηρή που έχω γνωρίσει όσο καιρό εξασκω το επάγγελμα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλους θα κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση! Διδυμου 22 ισογειο ιριναή Ειρηνη μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Δν ξέρω αν με ολους είναι έτσι (λόγω εμφάνισης και ηλικίας) αλλά πραγματικά ένιωθα λες και είμαι με γκομενα που πραγματικά με γουσταρει! Κοντουλα λεπτή με υπέροχο κωλαρακι και μικρό βυζακι αλλά πολύ ωραίο στήσιμο γενικά! Ωραίο πρόσωπο και μαλλί ! Το βασικό έκανε μπάνιο πριν κάθε συναγωνιστή! Μεσα απλά ποίημα, πρώτη φπρα το κατευχαριστήθηκα! Αντέχει κοπάνησα γενικά που είναι η αδυναμία μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλααα γαμησιααα παιδιά!

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Καλημέρα σε όλους θα κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση! Διδυμου 22 ισογειο ιριναή Ειρηνη μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Δν ξέρω αν με ολους είναι έτσι (λόγω εμφάνισης και ηλικίας) αλλά πραγματικά ένιωθα λες και είμαι με γκομενα που πραγματικά με γουσταρει! Κοντουλα λεπτή με υπέροχο κωλαρακι και μικρό βυζακι αλλά πολύ ωραίο στήσιμο γενικά! Ωραίο πρόσωπο και μαλλί ! Το βασικό έκανε μπάνιο πριν κάθε συναγωνιστή! Μεσα απλά ποίημα, πρώτη φπρα το κατευχαριστήθηκα! Αντέχει κοπάνησα γενικά που είναι η αδυναμία μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλααα γαμησιααα παιδιά!
Ένα δοκιμαστικό θα το κάνω συναγωνιστή

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ένα δοκιμαστικό θα το κάνω συναγωνιστή
Στείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Στείλε να μου πεις εντυπώσεις! Ή την πετυχα σε καλά φεγγάρια ή όντως είναι διαμαντάκι! Και το νου σας φοράει άρωμα! Εγώ βρωμοκοπαω ακόμα!
Οκ φίλε, το μέλλον θα δείξει και ευτυχώς για μένα τουλάχιστον υπάρχουν αρκετά διαμαντακια αυτή την περίοδο και στο 20ρικο και στο 10ρικο, κριμας να αναλωνομαστε σε συγκεκριμένα κορασια, για εμένα ο σωστός μύστης πρέπει να μαζεύει καινούριες εμπειρίες

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
1ον: πολύ σημαντικό το μπάνιο πριν από κάθε συναγωνιστή.

2ον: τι πρόγραμμα έχει η κοπέλα; Νορμάλ ή ακα πιπετο;

3ον: είναι καλό σε πολλούς το GFE αλλά στους περισσότερους όχι και τόσο. Εδώ όλοι οι μύστες προτιμούν το PSE. Στο Bou είσαι, όχι στην Ορθόδοξη Μαρτυρία.

4ον: γράψε κριτική για να βοηθήσεις συναγωνιστές φίλε. Το σημερινό σχόλιο σου θα βοηθήσει max 10-20 συναγωνιστές και μετά θα χαθει. Η κριτική σου θα βοηθήσει 200++.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.458
Πόντοι
2.036
4ον: γράψε κριτική για να βοηθήσεις συναγωνιστές φίλε. Το σημερινό σχόλιο σου θα βοηθήσει max 10-20 συναγωνιστές και μετά θα χαθει. Η κριτική σου θα βοηθήσει 200++.
200++ Λιγούρηδες/επισκέπτες που δεν συμμετέχουν/προσφέρουν και πάνε και στήνονται απέξω 1 ώρα πριν πιάσει η εκάστοτε "καλή " εργαζόμενη, για να λέμε και την αλήθεια :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom