Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Γεια σου βρε Γιώργο παιχταρά, που 'χεις στον πούτσο σου βιολιά!Χελλλου αλάνια
Γεια σου βρε Γιώργο παιχταρά, που 'χεις στον πούτσο σου βιολιά!Χελλλου αλάνια
Θα χρειαστεί νούμερο για σειρά...έχει ληψει το κορίτσι ταμαλα... ήρεμα παίδεςναι να το επαναλάβω αν και από δω μέσα το διάβασα και γω...ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΣ
Απ'ότι άκουσα θα βάλουν μηχάνημα έξω όπως στης τράπεζες με νούμερο και σειρά προτεραιότητας.Θα χρειαστεί νούμερο για σειρά...έχει ληψει το κορίτσι ταμαλα... ήρεμα παίδες
Μόνο έτσι θα φάμε το κουλούρι τηςΑπ'ότι άκουσα θα βάλουν μηχάνημα έξω όπως στης τράπεζες με νούμερο και σειρά προτεραιότητας.
ΧαχαχαΜόνο έτσι θα φάμε το κουλούρι της
Μου άνοιξε η όρεξη;)Χαχαχα
Η Τσιαντακη είναι μετά τις 12 δηλαδή Σμύρνη ;live Βεργας επιγραμματικα
Βεργας 3 αριστερά Αλινα και Σαμπρινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 3 δεξιά Νατα και Γιάννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 2 Ναταλί "Τσιαντακης",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 6α κλειστό.
Βεργας 6β κλειστό.
Βεργας 7 Σαμπινα, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 κάτω Χριστίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
ΕγωΘα 'θελα να΄ξερα αν τη γαμάει κανένας.
Ας βγει να το πει.
8-12 δουλεύει μην πας τσάμπα. Πριν λίγο ήμουν για να εξακριβώσω αν η Νατάσα από Κολωνού 48 δουλεύει ως υπηρεσία.Μου φαίνεται απίστευτο.....ρε συ...μην τραβάς το ανέκδοτο της ημέρας και τρέχω βέργας άδικα
Πρωί πρωί δλδ.... οπότε το έκανε για το παλμαλ που λένε... εκτός αν ψάχνει γαμπρό8-12 δουλεύει μην πας τσάμπα. Πριν λίγο ήμουν για να εξακριβώσω αν η Νατάσα από Κολωνού 48 δουλεύει ως υπηρεσία.
Είναι αλήθεια αλλά δεν σκέφτεται να επιστρέψει ως εργαζόμενη.
Κρίμα
Όνομα;Φωκαίας 19 ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στα πέριξ,λιζα μελαχρινός δυναμίτης,προλαβαίνετε όσο όσο πριν γυρίσει πίσω Ρουμανία,ετών 30,τα υπόλοιπα από κοντά για όσους πάνε…
...εχη σχεση σοβαρη γι'αυτο.Το κανει για τον δικο τηςΗ ημιαπασχόληση χτύπησε και τα μπουρδέλα.
κομμενο το ακα....Σαλοναρίστηκε ως ακά η κανονικό πρόγραμμα ? (ενδιαφέρομαι)
Λίζα λέειΌνομα;
Φωκαίας 19 ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στα πέριξ,λιζα μελαχρινός δυναμίτης,προλαβαίνετε όσο όσο πριν γυρίσει πίσω Ρουμανία,ετών 30,τα υπόλοιπα από κοντά για όσους πάνε…
βλακείες… εγώ από όλες τις ιερόδουλες που έχω επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια μόνο την ΕβελίναΥπερβολές..... Ερωτεύτηκες τυπε ?
Δεν είναι θέμα διανοητικής κατάστασης. Απλά: Η πουτάνα στα ογδόντα, ξεκινά και κάνει σκόντα!Κρίμα όμως να ξεπέσει σ’ αυτή την κατάντια η γιαγιά Ελένη: ανακοίνωση στο σαλόνι και σε πάκια… Φοβάμαι ότι η διανοητική της κατάσταση επιδεινώθηκε.
Πρώτα πρέπει να την κατατάξουμε σε κάποια κατηγορία όντων και μετά να ασχοληθούμε με την ηλικία της. Δεν είναι ανθρώπινο ον, αυτή. Είναι ένα υπό-είδος, το οποίο μοιάζει πολύ με τρολ.Η Ντιάνα από δίδυμου ποσο χρόνων είναι;
Πρώτα πρέπει να την κατατάξουμε σε κάποια κατηγορία όντων και μετά να ασχοληθούμε με την ηλικία της. Δεν είναι ανθρώπινο ον, αυτή. Είναι ένα υπό-είδος, το οποίο μοιάζει πολύ με τρολ.
Η αγαπημένη τσατσά Ναταλία...Έρωτας ...Αλλοι πάλι θεωρούσαν την Εβελίνα κοντή και ξινή με κακοφτιαγμένο βυζί. Επίσης θεωρούσαν την τσατσά της ως κουραστική και αδιάκριτη με την μερίδα λαού που δεν πηγαίνει συχνά-πυκνά. Εεεεεεεε...μετά πως να ερωτευτείς;