Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (16 μέλη και 193 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.289
Πόντοι
201
πήγα κι εγώ! σήμερα φορούσε
και μια σούπερ σέξι μαύρη διαφάνεια από πάνω που με έκανε να
ορμήξω σαν τραγί πάνω της με το
που μπήκε την τρόμαξα λίγο

Εγώ κρύβομαι πίσω από την πόρτα και μόλις μπουν τις αρπάζω ώστε να τις ξαφνιάσω και να μην προλάβουν να μου πουν ''ξάπλωσε'' ώστε να περάσουν καπότα σε πεσμένο καυλί.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.884
Πόντοι
3.091
Πήγα Κυριακή μία βόλτα μετάξι αρχή 2ης βάρδιας, έκανα μία γύρα στα μαζεμένα χαμηλά Ιάσωνος και το Ι43 ο τσάτσος ανακοίνωνε σε κάτι πάκια με κάθε επισημότητα πως η γιαγιά Ελένη κάνει φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα αμα θέλεις :headbang:εξαφανίστηκα :badair:
Κρίμα όμως να ξεπέσει σ’ αυτή την κατάντια η γιαγιά Ελένη: ανακοίνωση στο σαλόνι και σε πάκια… Φοβάμαι ότι η διανοητική της κατάσταση επιδεινώθηκε.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.410
Πόντοι
3.246

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
Από οτι έχει παρατηρηθεί, η συντριπτικη πλειοψηφία στις γερόντισσες τα κανουν όλα.
Η συγκεκρινένη το καυχιέται κιόλας. Ενδέχεται όμως να είναι κόλπο για να μαζεύει κόσμο. Δηλαδή να πηγαίνουν όλοι όσοι ακολουθούν αυτό το μονοπάτι και μεσα να ρίχνει άκυρο. Δηλαδή τι θα κάνει ο άλλος; θα βγει σαλόνι να ταιρίξει οτι δεν του κάθησε ακάποτα; :2funny::2funny:
100% όλες οι gilf κάνουν ακάποτα. Όχι σε όλους βέβαια. Συνήθως στους παλιούς πελάτες τους.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Οι υπηρεσίες της παραμένουν όμως σε πολύ υψηλά επίπεδα,για παλιούς καλούς γνώριμους.
Η Βίκυ μετά τον COVID 19 κάνει επιλογή πελατών. Είναι άψογη μόνο με όσους γουστάρει, παλιούς και νέους!

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20
Καλησπερα αλανια!εχετε να προτεινετε καποιο καλο μουνι φυλης και γυρω περιοχη για αποψε?

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.693
Πόντοι
1.046
Άντε και το ανέκδοτο της Ημέρας για όσους δεν το πήραν χαμπάρι...

Βέργας 6
Μπάρμπορα 08.00-12.00
:2funny::2funny::2funny:
Όντως ανέκδοτο,
αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή που μου είχε πει κάποιος γνωστός;;;;; Σιγά τα ουα!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.250
Πόντοι
32.478
Μια χαρά είναι τα ματάκια σου!!!
Την είχα δει και εγώ να δουλεύει υπηρεσία στο Διδύμου 22.
Νατάσσα νομίζω είναι όμως το όνομα. :eyebrows:
Πω πω πω τι γαμήσια τρελά και τσιμπουκάρες έκανε η Νατάσσα.
Με φτιάξατε τώρα. Πρέπει να περάσω να μαθω πληροφορίες

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.101
Πόντοι
371
Η Βίκυ μετά τον COVID 19 κάνει επιλογή πελατών. Είναι άψογη μόνο με όσους γουστάρει, παλιούς και νέους!
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι μετά το covid, πάντα έτσι ήταν,την γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα ,περίπου 10 χρόνια,δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την εμφάνιση.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι μετά το covid, πάντα έτσι ήταν,την γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα ,περίπου 10 χρόνια,δεν άλλαξε τίποτ

Αν ισχυει αυτό που λες (δεν το βλέπω στα γραπτά μελών) τότε αυτομάτως δεν είναι σωστή επαγγελματίας.
Η σωστή επαγγελματίας είναι καλή με όλους. Απλό δεν είναι; :hi:
Δεν είναι απλό γιατί δεν φτιάχνει πίτσες πουτσες φτιάχνει δεν μπορεί να λειτουργήσει με όλους το ίδιο άνθρωπος είναι

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.875
Πόντοι
2.036
Πέρασα χτες από Φωκαίας 25 με απώτερο σκοπό να πάρω την Αλεξία που είχα δει φευγαλέα την προηγούμενη. Πρώτα εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα με τα τατού και τα χείλια ροφού. Μετά από λίγο εξήλθε από το δωμάτιο η Αλεξία, που κωλυσιεργούσε στο μπάνιο και μετά στο ντύσιμο με αποτέλεσμα η απεχθής αριστοκρατική τσατσά να τα έχει πάρει στην κράνα και να μονολογεί "έτσι δεν γίνεται δουλειά". Μετά από κάνα τέταρτο εδέησε η Αλεξια να εμφανιστεί. Πράγματι είναι νεαρά αλλά... έχει μπυροκοίλι που το κρύβει επιμελώς με τα ρούχα που φοράει και επίσης έχει κάνει κι αυτή τα χείλια της σαν σκατά. Έτσι από γλυκό ρωσικο πιπινάκι έχει μεταμορφωθεί κι αυτή σε ροφό με ακαλαίσθητο τρόπο. Για χάρη της φυσικής τάξης πραγμάτων και ενάντια στη αγελαία μόδα της ακαλαισθησίας ορκίστηκα ότι δεν θα πάρω ποτέ γυναίκα που έχει πειράξει τα χείλια της. Over
Σαλοναρίστηκε ως ακά η κανονικό πρόγραμμα ? (ενδιαφέρομαι)

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.875
Πόντοι
2.036
Μύστες μου καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω μια Αλεξάνδρα κοντούλα γεματουλα με χαρακτηριστικό Τατουάζ ιστό αράχνης στον ένα της αγκώνα. Η συγκεκριμένη δούλευε στο μασατζιδικο της λαγουμιτζη 23 και σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχει πάρει μεταγραφή για φυλής. Σε ενημερώσεις που έψαξα δεν είδα κάπου το όνομα Αλεξάνδρα που να ταιριάζει. Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει να πάω στοχευμενα να τη βρω;;
Φώκαιας 25Α μετά τις 6 τοαπογευμα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι μετά το covid, πάντα έτσι ήταν,την γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα ,περίπου 10 χρόνια,δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την εμφάνιση.
Εννοείς ότι η Βίκυ εξακολουθεί να σου δίνει γλωσσόφιλα και να σου κάνει ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό με 20 ευρώ;

Paristipitelis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα,η παολα η κλεοπατρα( μιλάω για το ίδιο άτομο απλώς έχει δύο ονόματα)που δουλεύει φωκαιας η στον πρώτο η στο ισόγειο, μου είπαν ότι λείπει σε άδεια,ξέρετε εάν γύρισε η ποτε γυρνάει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
Σαλοναρίστηκε ως ακά η κανονικό πρόγραμμα ? (ενδιαφέρομαι)
Και για τις δύο απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, από τις 3 που δουλεύουν εκεί μόνο για τη Βερονικα ανακοινώνεται ακα τελειωτικό στο στήθος.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.101
Πόντοι
371
Δεν είναι απλό γιατί δεν φτιάχνει πίτσες πουτσες φτιάχνει δεν μπορεί να λειτουργήσει με όλους το ίδιο άνθρωπος είναι
Πολύ σωστά φίλτατε συναναγνώστη,κάλυψες την ερώτηση στο 100%. Καλημέρα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom