Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (22 μέλη και 313 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.020
Πόντοι
9.846
To Tραβέλι - τσατσά τι φάση, τύπε? Ζητάει να "ανεβάσει" τον πελάτη? Πως το κάνει?
Το τραβελι πιπωνει κόσμο. Τσάμπα πολλές φορές και έχει επίσης αναφερθεί ότι την χύνουν στο στόμα στο σαλόνι και φεύγουν. Το έχω δει κι εγώ. Πιπωνε τσιγγάνο αλλά περιποιημένος, όχι μπιχλας. Βέβαια πολλοί τσιγγάνοι είναι περιποιημένοι πλεον. Ειδικά της Αγίας Βαρβάρας γιατί κάποτε εμενα Αιγάλεω και περνουσα συχνά από εκει. Δεν είναι βρωμεροι. Αλλά να υπενθυμίσω ότι ένας συναγωνιστης πριν κάνα χρόνο, μπορεί και λιγότερο είχε γράψει εδώ μέσα ότι τον κόλλησε αφροδίσιο από την ακα πίπα της. Βέβαια πέρασε ένας χρόνος, τώρα μπορεί να μην έχει κάτι. Με όλες αυτές τις πληροφορίες που σου έδωσα παίξε μπαλιτσα όπως κρίνεις. Ο απώτερος σκοπός του Bou είναι να ενημερωθει ο κόσμος για επικίνδυνες καταστάσεις και μετά όλα τα άλλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
762
Πόντοι
361
Οι επαγγελματίες όμως λένε ότι οι Πακιστανοί ειναι πολύ πιο καθαροί από εμάς. Όλο και περισσότερες τους δέχονται στο εικοσάρικο γιατί έχουν μαρούλι, παΊρνουν επιδόματα και σπίτια από τις κυβερνήσεις. Άρα ούτε έτσι μεταδίδονται τα ΣΜΝ. Και βέβαια σιγά μην τα έχουν οι πελάτες από τις γυναίκες που ξενοπηδούν γύρω μας αφού αν ξενοπηδουσαν δεν θα πήγαιναν στις πουτάνες. Οι πουτάνες πάλι δεν τα μεταδίδουν γιατι παίρνουν προφυλάξεις άρα είναι άλυτο
το μυστήριο. :confused:
Χαχαχα.και τη δεν θα έδινα να δω Πακιστανό στην Ιάσονος με κοστούμι,γραβάτα και παντόφλα.

Τελευταία τροποποίηση:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
2η δοκιμή σήμερα με Όλγα Φωκαίας 19. Αρκετά δοτική, δεν λέει όχι, πολύ καλή επικοινωνία στα αγγλικά φυσικά.

Ψηλή, μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος, αρκετά πειραγμένα χείλη που χαλάνε το πρόσωπό της. Βεντουζαριστά χείλη δηλαδή. Αρκετά χειρότερα από Μαρίνα Φωκαίας 17 πάνω. Δεν θα την χαρακτήριζα ιδιαίτερα όμορφη. Φουλ ταττού που προσωπικά δεν με ενοχλεί. Ενώ είναι αδύνατη, έχει χαλαρότητα στο σώμα, από γέννα φυσικά.

Δεν νομίζω να υπάρξει 3η φορά και εξηγούμαι. Στην στάση cow απορώ που δεν βρεθήκαμε κάτω από το κρεβάτι έτσι που κοπανιότανε. Με το που μπαίνει, σου λέει κάτσε, πώς θες την πίπα, απολύτως κανένα προκαταρκτικό. Ιδανική περίπτωση δηλαδή για 18άρηδες που καβλώνουν με το άγγιγμα. Η όλη φάση είναι προκάτ. Άμα βάζει καπότα σε πεσμένο πέος, τι να συζητάμε. Το έκανε την 1η φορά, το έκανε και την 2η ενώ προσπάθησα να την σταματήσω λίγο, αυτή το δικό της. Δεν θέλω να πιάνω κουβέντα, να μαθαίνω τα νέα της ή να της εξηγώ πώς να κάνει τη δουλεία της για να τα πάμε καλά. Οι σωστές επαγγελματίες δεν το κάνουν αυτό. Κι εννοείται ότι έτσι δεν πετυχαίνεις 100άρα στύση. Υπάρχουν περιπτώσεις που πολλοί κράζουν εδώ αλλά πετυχαίνουν άψογη στύση, τουλάχιστον σ' εμένα. Επίσης, φουλ άρωμα. Μυρίζουν μετά τα χέρια σου, η μούρη σου, τα μουστάκια σου... Θες μπάνιο μετά. Υπερβολικά πολύ, χωρίς να συνοδεύεται όμως από γενική καθαριότητα, μου έσκασε έντονη μασχαλίλα την 2η φορά. Ο χώρος μέτριας καθαριότητας, η τσα2 βαριέται και να τεντώσει το σεντόνι, το καλαθάκι γεμάτο. Τέλος, μεγάλη τομή καισαρικής. Αυτό με αποτελείωσε. Προσωπικά μου είναι δύσκολο να το βλέπω κ.λπ.

Για κάποιους μπορεί να είναι καλή επιλογή, για εμένα δεν είναι. Αν αξίζει δοκιμή; Επειδή έχει αυτό το τσοντέ στυλ, σίγουρα πολλοί θα δοκιμάσετε και θα κρίνετε μόνοι σας.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
394
Πόντοι
21
Μια χαρά καθαροί είναι και γι αυτό και τους δέχονται. Αν μάλιστα σου μυρίζουν να σε ανησυχεί ότι είναι καθισμένοι δίπλα σου και θα έρθει η σειρά τους. Άρα μια χαρά βολεμένοι είναι. Άσε τι λένε οι τάνες για να νιώθεις εσύ κτλ υπόλοιποι ότι είστε οι εκλεκτοί. Όποιος πληρώνει περνάει. Ελάχιστοι όσοι τρώνε πόρτα. Ειδικά σήμερα που δεν υπαρχει ροή όπως παλιά. :hi:
Ναι, πεντακάθαροι. Τρώνε τα χέρια, μένουν 6 άτομα μαζί σε 50 τετραγωνικά.
Προφανώς κάνουν μπανιο πριν πάνε να γαμησουν, αλλά έχουν περίεργους κανόνες υγιεινής. Ή δεν έχουν καθόλου

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.328
Πόντοι
31.618
Ε ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
IMG_20240831_225155.jpg

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Ε ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
IMG_20240831_225155.jpg
Τώρα έχουμε την Βαρβάρα, τον τραβελοτσάτσο και τις γιαγιές του Μεταξουργείου που κάποιοι κὰνουν ουρά για να πάνε μαζί τους!

Τελευταία τροποποίηση:

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Δεν είναι εγωϊσμός.
Είναι η μαλακία του Έλληνα που δεν μπορεί να αντιληφθεί, ή δε θέλει, τι είχε και τι έχασε κι όχι μόνο στις πουτάνες, γενικότερα στη ζωή του...
Σκούμπυ εσύ;;;

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80

Συνημμένα

• Screenshot_20240831_235027~2.jpg
    Screenshot_20240831_235027~2.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 55

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.579
Πόντοι
2.836
Χαχαχα.και τη δεν θα έδινα να δω Πακιστανό στην Ιάσονος με κοστούμι,γραβάτα και παντόφλα.
Εγώ στην παλιά μου δουλειά έβλεπα πακια που όταν είχαν ρεπό ντύνονταν σαν γαμπροί κ έριχναν σχεδόν όλο το μπουκάλι μαϊμού τύπου επωνύμου αρώματος πάνω τους για να τους βάλουν μέσα στα στούντιο της λεωφόρου Αθηνών που πήγαιναν για να πάρουν Ρωσίδες......

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.438
Πόντοι
3.436

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.374
Πόντοι
2.021
Μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι αρκετοί εξ αυτών κυκλοφορούν πουτάνες, μουνάρες γυναικάρες οπως θες πες τες γιατί έχουν 1-μαρούλι και 2- την αβάντα του εξωτικού εραστή που όλες θέλουν να δοκιμάσουν.

:confused:
Το φαινόμενο (των ζευγαριών) το βλέπεις πλέον απο Φωκίωνος έως Άνω Πατήσια περισσότερο.
Έχω δει κοριτσάκι μπιμπελό ρωσακι δεύτερης γενιάς (17-19) με γιδοβοσκό πακι, με ένα στυλ ντυσίματος (που όλοι έχουμε δει κάπου στο κέντρο) που θυμίζει Bollywood να περιδιαβαίνει την Αιόλου.
Κυψέλη πλέον μικτά ζευγάρια Αφρικανών με Ελληνίδες σε μεγαλύτερη συχνότητα..
Το ευκολότερο να δεις δε, είναι υπέρβαρα κορίτσια η γυναίκες με τέτοιους τύπους ΜΌΝΟ .

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.245
Πόντοι
6.495
Πήγα κι εγώ στη Ράνια, Φυλής 84Α, δεν την είχα δει την κοπέλα, καλά τα λέει ο τσάτσος μάγκες, εμένα τουλάχιστον τα πατουσάκια της με πήγαν στα ουράνια :smiling-face-with-heart-eyes:
Τι καλοσχηματισμένα πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αψεγάδιαστα θα έλεγα, μόνο που ήταν άοσμα, ας μυρίζανε και μια στάλα και τι στον κόσμο :confused:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.431
Πόντοι
3.436
Τωρα live μεταξουργειο

Πετυχα μετα απο πολυ καιρο την Ελληνιδα ProGilf την Τζενη για οσους την ξερουν που δουλευε νυχτα στο MA 17.. Tωρα πλεον ειναι στο Λεωνιδου 28 3η βαρδια...μελαχρινη γυρω στο 1,70 με νορμαλ σωμα αρκετα καλο για την ηλικια της... μου ηρθαν ωραιες αναμνησεις μολις την ειδα οποτε περασα ξανα μαζι της να τα ξαναθυμηθω...μετα που μιλησαμε μου ειπε οτι το ΜΑ 17 πουληθηκε γιαυτο και εκλεισε....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
Τωρα live μεταξουργειο

Πετυχα μετα απο πολυ καιρο την Ελληνιδα ProGilf την Τζενη για οσους την ξερουν που δουλευε νυχτα στο MA 17.. Tωρα πλεον ειναι στο Λεωνιδου 28 3η βαρδια...μελαχρινη γυρω στο 1,70 με νορμαλ σωμα αρκετα καλο για την ηλικια της... μου ηρθαν ωραιες αναμνησεις μολις την ειδα οποτε περασα ξανα μαζι της να τα ξαναθυμηθω...μετα που μιλησαμε μου ειπε οτι το ΜΑ 17 πουληθηκε γιαυτο και εκλεισε....
Από τα πιο άθλια μπουρδέλα μαζί με της κολοκυνθούς. Η Νανά από Καλύμνου μπροστά της είναι θεά χαχα Θυμάμαι πριν από αιώνες αρχές 2000 που ήταν μία στο Ιουλιανού 71 ελληνίδα που αναρωτιέμαι αν ήταν αυτήν.

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Πέρασμα με Αουρόρα πολύ καλή και όμορφη, ξέχασα να ρωτήσω τι βρεσ και μερεσ δουλεύει γτ δεν πετυχαίνω συχνά ανοιχτό το σπίτι αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ασ στειλει

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.502
Πόντοι
446
Πήγα κι εγώ στη Ράνια, Φυλής 84Α, δεν την είχα δει την κοπέλα, καλά τα λέει ο τσάτσος μάγκες, εμένα τουλάχιστον τα πατουσάκια της με πήγαν στα ουράνια :smiling-face-with-heart-eyes:
Τι καλοσχηματισμένα πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αψεγάδιαστα θα έλεγα, μόνο που ήταν άοσμα, ας μυρίζανε και μια στάλα και τι στον κόσμο :confused:
Θα μπορουσαν να μυρίζουν πουτσίλα από τον προηγούμενο μερακλη στον οποίο προσέφερε φοοττζομπ, οποτε να λες μια χαρα!! (αν κ η Ρανια ειναι παντα 5καθαρη σε αντιθεση με κατι Κορινες κτλ)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.859
Πόντοι
486
Θα μπορουσαν να μυρίζουν πουτσίλα από τον προηγούμενο μερακλη στον οποίο προσέφερε φοοττζομπ, οποτε να λες μια χαρα!! (αν κ η Ρανια ειναι παντα 5καθαρη σε αντιθεση με κατι Κορινες κτλ)
Της κορίνας συνήθως μυρίζουν μια ευχάριστη "κλεισούρα" από τα παπούτσια :erection:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμα βρεις καμίας που να μυρίζουν πες μας!!

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Με την Κόρινα ένα απόγευμα στα 4 μού είχε έρθει μια έντονη κωλίλα.
Δεν της είπα τίποτα, ίσως την είχε ξεκωλιάσει ο προηγούμενος (δεν ανακοινώνεται πρωκτικό αλλά νομίζω μέσα κάνει με το ανάλογο αντίτιμο)

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.579
Πόντοι
2.836
Με την Κόρινα ένα απόγευμα στα 4 μού είχε έρθει μια έντονη κωλίλα.
Δεν της είπα τίποτα, ίσως την είχε ξεκωλιάσει ο προηγούμενος (δεν ανακοινώνεται πρωκτό αλλά νομίζω μέσα κάνει με το ανάλογο αντίτιμο)
50 ευρώ κ με παζάρι 40 σε πελάτες μόνιμους από το ότι έχω καταλάβει πιάσει στο σαλόνι......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom