Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.782
- Πόντοι
- 736
Την έχω πάρει απλά ψήθηκα για Βικτωρια γιατί μου άρεσε εμφανισιακά!Προτιμησε αλλη του ιδιου οικου.Νταρια ας πουμε.Καλυτερο προγραμμα.
Την έχω πάρει απλά ψήθηκα για Βικτωρια γιατί μου άρεσε εμφανισιακά!Προτιμησε αλλη του ιδιου οικου.Νταρια ας πουμε.Καλυτερο προγραμμα.
Μια χαρά είναι τα ματάκια σου!!!ΥΓ η τσατσά της Βικτώριας ήταν η παλιά Ναταλία από Κολωνού 48 ή πρέπει να φορέσω γυαλιά
Οι υπηρεσίες της παραμένουν όμως σε πολύ υψηλά επίπεδα,για παλιούς καλούς γνώριμους.Η Βίκυ του πριν και του τώρα. Πριν η Βίκυ ήταν κατηγορία Τάσος Δούσης που τρώει φαγγριά, σφυρίδες κι αστακούς παρέα με 2 γκόμενες. Τώρα η Βίκυ είναι κατηγορία Ευτύχης Μπλέτσας που τρώει πατατάκια φωνάζοντας ότι έχουν μόνο 1,28 ευρώ καθαρίζοντας τα χερια του με λοσιόν και δίπλα η γυναίκα του καθαρίζει φασολάκια για το βράδυ. Αυτή ειναι η σωστή περιγραφή!!!
Bρε βρεΆντε και το ανέκδοτο της Ημέρας για όσους δεν το πήραν χαμπάρι...
Βέργας 6
Μπάρμπορα 08.00-12.00
συμφωνώΟι υπηρεσίες της παραμένουν όμως σε πολύ υψηλά επίπεδα,για παλιούς καλούς γνώριμους.
Έλεος βρε μύστες..Μια χαρά είναι τα ματάκια σου!!!
Την είχα δει και εγώ να δουλεύει υπηρεσία στο Διδύμου 22.
Νατάσσα νομίζω είναι όμως το όνομα.
Οκ,είναι σα να λέμε Αλέξανδρος-Αλέξης-Αλέκος..Το ειπε επειδή δούλευε με το Νατάσα θέλοντας να δείξει την διαφορά στο όνομα.
πήγα κι εγώ! σήμερα φορούσεΤις ημερησιες ψυχαναγκαστικες πουτσιες της ημερας αρπαξε η Τανια στο Διδ27.Επελεξα ασφαλεια λογο προηγουμενης βολτας με τις καλες επιλογες πιασμενες και τις φολες να καραδοκουν.Τσιμπουκωμα,κοπανημα στα 4 και χυσιμο στο στοματακι της οπου με ρουφηξε ωσπου να μου μπει το σεντονι στον κωλο.Αυτα.Ααααα εχωσα και τη γουρουνοκεφαλη μου στις βυζαρες της και της ειπα να μου ριξει βυζοσκαμπιλα.Απολαυση.....
πήγα κι εγώ! σήμερα φορούσε
και μια σούπερ σέξι μαύρη διαφάνεια από πάνω που με έκανε να
ορμήξω σαν τραγί πάνω της με το
που μπήκε την τρόμαξα λίγο
Κρίμα όμως να ξεπέσει σ’ αυτή την κατάντια η γιαγιά Ελένη: ανακοίνωση στο σαλόνι και σε πάκια… Φοβάμαι ότι η διανοητική της κατάσταση επιδεινώθηκε.Πήγα Κυριακή μία βόλτα μετάξι αρχή 2ης βάρδιας, έκανα μία γύρα στα μαζεμένα χαμηλά Ιάσωνος και το Ι43 ο τσάτσος ανακοίνωνε σε κάτι πάκια με κάθε επισημότητα πως η γιαγιά Ελένη κάνει φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα αμα θέλεις εξαφανίστηκα
χειρότερα κι από δημόσια υπηρεσία δλδΗ ημιαπασχόληση χτύπησε και τα μπουρδέλα.
100% όλες οι gilf κάνουν ακάποτα. Όχι σε όλους βέβαια. Συνήθως στους παλιούς πελάτες τους.Από οτι έχει παρατηρηθεί, η συντριπτικη πλειοψηφία στις γερόντισσες τα κανουν όλα.
Η συγκεκρινένη το καυχιέται κιόλας. Ενδέχεται όμως να είναι κόλπο για να μαζεύει κόσμο. Δηλαδή να πηγαίνουν όλοι όσοι ακολουθούν αυτό το μονοπάτι και μεσα να ρίχνει άκυρο. Δηλαδή τι θα κάνει ο άλλος; θα βγει σαλόνι να ταιρίξει οτι δεν του κάθησε ακάποτα;
Η Βίκυ μετά τον COVID 19 κάνει επιλογή πελατών. Είναι άψογη μόνο με όσους γουστάρει, παλιούς και νέους!Οι υπηρεσίες της παραμένουν όμως σε πολύ υψηλά επίπεδα,για παλιούς καλούς γνώριμους.
Όντως ανέκδοτο,Άντε και το ανέκδοτο της Ημέρας για όσους δεν το πήραν χαμπάρι...
Βέργας 6
Μπάρμπορα 08.00-12.00
Πω πω πω τι γαμήσια τρελά και τσιμπουκάρες έκανε η Νατάσσα.Μια χαρά είναι τα ματάκια σου!!!
Την είχα δει και εγώ να δουλεύει υπηρεσία στο Διδύμου 22.
Νατάσσα νομίζω είναι όμως το όνομα.
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι μετά το covid, πάντα έτσι ήταν,την γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα ,περίπου 10 χρόνια,δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την εμφάνιση.Η Βίκυ μετά τον COVID 19 κάνει επιλογή πελατών. Είναι άψογη μόνο με όσους γουστάρει, παλιούς και νέους!
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι μετά το covid, πάντα έτσι ήταν,την γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα ,περίπου 10 χρόνια,δεν άλλαξε τίποτ
Δεν είναι απλό γιατί δεν φτιάχνει πίτσες πουτσες φτιάχνει δεν μπορεί να λειτουργήσει με όλους το ίδιο άνθρωπος είναιΑν ισχυει αυτό που λες (δεν το βλέπω στα γραπτά μελών) τότε αυτομάτως δεν είναι σωστή επαγγελματίας.
Η σωστή επαγγελματίας είναι καλή με όλους. Απλό δεν είναι;