Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Λενα λεει, Φωκαίας 27Β, φαινεται να εχει βυζαρες, την εχει δει κανεις απο κοντα?

Λενα Φωκαιας 27β.jpg

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.358
Πόντοι
32.478
Παίδες μανταλίνα την λένε την κοπέλα !πολύ καυλακι με τα γυαλιά και τα τατού και αυτή την καυλοφατσα!Και σκεφτόμουν καιρό να την πάρω και την βλέπω χθες που βγηκε με το βυζί έξω και ήταν μικρό και κρεμασμένο σαν της σκυλας! Πόσο μάλλον αν είναι και Φωλα
Τυπε μου αν σου αρέσει μπορείς να δοκιμάσεις μήπως περάσεις καλύτερα. Εγώ δεν πέρασα εξαιτίας του μουφα στοματικού. Είναι άλλοι που δεν τους πειράζει εάν έχει καλό κορμί η γκόμενα. Διαβάζω σε κριτικές ότι μπαίνουν δωμάτιο και γαμάνε χωρίς καθόλου στοματικό.
Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου.

zigoleletas

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
Παίδες μανταλίνα την λένε την κοπέλα !πολύ καυλακι με τα γυαλιά και τα τατού και αυτή την καυλοφατσα!Και σκεφτόμουν καιρό να την πάρω και την βλέπω χθες που βγηκε με το βυζί έξω και ήταν μικρό και κρεμασμένο σαν της σκυλας! Πόσο μάλλον αν είναι και Φωλα
Εγώ που είχα περάσει ήταν πολύ ok στο sex αλλα στο στοματικό βγήκε αρκετό δοντάκι , όχι κάτι ιδιαίτερο γενικά σαν επιλογή. Τυχαίνει απλά να με καυλώνουν τα tattoo και τα γυαλιά οποτε είπα να την δοκιμάσω

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.599
Πόντοι
2.036

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Λενα λεει, Φωκαίας 27Β, φαινεται να εχει βυζαρες, την εχει δει κανεις απο κοντα?

Λενα Φωκαιας 27β.jpg
Μόνο βυζιά φίλε τίποτα αλλο
Μακριά φίλε, την πήρε ο κολλητός, σκέτη φόλα.
Αυτό που συμβαίνει στο φωκαιας 27 είναι ιεροσυλία. Από εκεί έχουν περάσει ιέρειες του sex κ αυτές που φέρνουν τώρα εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων δεν ποιανουν τίποτα μπροστά τους.
Η συγκεκριμένη δεν μπορεί να συγκριθεί με χριστινα ελληνοουκρανη κορίτσι με φιλότιμο, η την καμέλια που τα έκανε όλα στο κρεβάτι σε γαμαγε με το βλέμα της .
Όπως επισης με την Αθήνα την πειραιωτισα, τι να περιγράψει κάποιος, σταθμός, κατηγορία από μόνη της.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.150
Πόντοι
3.436
τωρα live μεταξουργειο

Κολωνου 48 δεξι ισογειο επιασαν δουλεια 3η βαρδια οι δυο Ρουμανες.... Η νταρντανα BBW Νικολ με υψος καπου 1,70 και η Σοφια το μελαχρινο ζυμαρακι με καμπυλες

Κολωνου 45 πρωτη πορτα δεξια 2 λατινες, η Λαρίσα και η Εσμεραλδα

Ιασωνος 44 (το τριτο στην σειρα οπως κατηφοριζουμε την Ιασωνος μετα την ΜΑ) η Μελαχρινη Στελλα καπου 1,68 με την μαυριδερη επιδερμιδα, τις μεγαλες ρωγες, ωραιο νορμαλ σωματακι τιμηθηκε οπως παντα με πολυ καλες εντυπωσεις...τοσο καιρο πιστευα οτι ηταν Ρουμανα, σημερα που την ρωτησα τελικα μου ειπε οτι ειναι Αλβανιδα.....

manch84

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
10
Πόντοι
0
παιδιά, η Σαντορινιά είναι σε κάποιο ίδρυμα?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.562
Πόντοι
13.636

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε ολους
Πρωινή επίσκεψη στο Φ86Α .
Παρουσιάστηκε μια Κατερίνα αρκετά όμορφη και περιποιημένη.
Κοντουλα, μελαχρινή στο σώμα με μαύρα μαλλιά με ξανθιές ανταυγες. Είχε λίγο βαριεστημένοι ύφος για αυτό και δεν πέρασα.
Γνωρίζει κανείς τίποτα…;;;

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Έχουμε εικόνα αν η αλεξανδρα από 17α η Ουκρανή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό γύρισε;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Υπάρχει καμία να κάνει δυνατό καλό ελεύθερο τώρα δεύτερη βάρδια στη φυλής?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αυτό που συμβαίνει στο φωκαιας 27 είναι ιεροσυλία. Από εκεί έχουν περάσει ιέρειες του sex κ αυτές που φέρνουν τώρα εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων δεν ποιανουν τίποτα μπροστά τους.
Η συγκεκριμένη δεν μπορεί να συγκριθεί με χριστινα ελληνοουκρανη κορίτσι με φιλότιμο, η την καμέλια που τα έκανε όλα στο κρεβάτι σε γαμαγε με το βλέμα της .
Όπως επισης με την Αθήνα την πειραιωτισα, τι να περιγράψει κάποιος, σταθμός, κατηγορία από μόνη της.
Η Καμελια τον επαιρνε καθολου ακαποτα καυλεα μου ή ντρεποτανε?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom