Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 374 άτομα (52 μέλη και 322 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.036
Πόντοι
441
Δύο στις 2 φόλες σήμερα. Φωκαίας 25 η πρώτη, Μαντολίνα ωραίο κορμί μου φάνηκε ναζιάρα και πήρα τ'αρχιδια μου.Δεν τελείωσα καν.
Μετα Μεταξι Πέρδικα 3 Μιλενα. Για τα μπαζα κι αυτή αλλά τουλάχιστον έχυσα.
Μακριά

Μαντολίνα;
Φταις και εσύ που πέρασες με κάποια που έχει τέτοιο όνομα.
Πόσο για τον πούτσο μπορεί να είναι κάποια για να δεχτεί να τη φωνάζουν έτσι;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.550
Πόντοι
32.478
Μαντολίνα;
Φταις και εσύ που πέρασες με κάποια που έχει τέτοιο όνομα.
Πόσο για τον πούτσο μπορεί να είναι κάποια για να δεχτεί να τη φωνάζουν έτσι;
Είχε ωραίο κορμί, φορούσε και γυαλιά που με φτιάχνουν και την πάτησα.
Ας πρόσεχα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Είχε ωραίο κορμί, φορούσε και γυαλιά που με φτιάχνουν και την πάτησα.
Ας πρόσεχα
Αυτό με τα γυαλιά το έχω και εγώ. Την είχα δει την προηγούμενη φορά αλλά την ψιλιάστηκα την δουλειά. Είχε και πολύ έντονα βαμένα χείλη και δεν μου άρεσε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Δύο στις 2 φόλες σήμερα. Φωκαίας 25 η πρώτη, Μαντολίνα ωραίο κορμί μου φάνηκε ναζιάρα και πήρα τ'αρχιδια μου.Δεν τελείωσα καν.
Μετα Μεταξι Πέρδικα 3 Μιλενα. Για τα μπαζα κι αυτή αλλά τουλάχιστον έχυσα.
Μακριά
Μήπως Μανταλένα; Ανέβαινε κι εσένα πάνω σου στο σαλόνι;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 27 υπόγειο η Ελένη-London
Φωκαίας 25 ο τσάτσος μου είπε ότι έκλεισε για μεσημέρι! και μετά τις 12 θα έρθει μάλλον η Μπέλα (δηλαδή η Αλεξάνδρα;)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.904
Πόντοι
206
Παιδια καλησπέρα Φώκαιας 25Α η στο Β.. βραδινή βάρδια.. ξέρει κάποιος ποίες δουλεύουν??? φίλος μου που πήγε χτες μου είπε για μια με τρομερό πίπα deepthroat moythfuck και με έφαγε η περίεργια να μάθω!! οποίος έχει περάσει μέσα να μας πει..κ ποιες δουλεύουν σε αυτά τα 2 το βράδυ.. @n.smirni76???

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.904
Πόντοι
206
Εχθεσινη βραδυνη τσαρκα με περισσοτερα σπιτακια ανοιχτα στη Φωκαιας παρα Φυλης.
Φωκαιας 27 σκαλακια Ναταλι.Επανω μια πιτσιρικα ονοματι Βαλερια αν θυμαμαι καλα.
Στα 13 αρια ηταν στο υπογειο η Παολα.Συμπαθεστατο λατιν πλασμα με ωραιο κορμι ,γλυκο προσωπο αλλα υπεραπλο προγραμμα με προφυλαξη διαμυνησε η διοπτροφορος τσατσα με το σγουρο μαλλι.Επανω ηταν Ελενη και Σοφια.Αδιαφορες.Στο 19 της Φωκαιας ηταν η Ολγα οπως ειπε με στομφο η τσατσα.Χωρις δωματια ομως.Πλαδαρο κωλι,πεσμενο βυζι και μια καπως αλλοπροσαλη μουρη.Τη σωνει το τελειωτικο που κανει επιλεκτικα και τα ταουαζ σε οσους γουσταρουν.Στο 17 οροφος ηταν μια Αντζελα.Πολυ προσχαρη με καρε μαλλι ωραιο προσωπακι και κωλαρα πλαδαρη για πολλες φαπες.Ισως τιμηθει στο μελλον.Εδωσα χαιρετισμους στην τσατσα της Ειρηνης οπλοπολυνολυσκας ,αξεχαστο κοριτσι για να τους περασει.
Αννιτα στα 86 της φυλλης γιοκ καθ'οτι κλειστο.Εν τελει πηγα στα σιγουρα και ανανεωσα τους ορκους πορνικης αγαπης για μια ακομα φορα στην Ελενη στη Φυλης 109 οροφος.Κατω ισογειο στο ιδιο νουμερο ηταν η Βικυ με εναν πρεζοτσατσο και καθ'ολα τα δωματια αδεια.Αυτα.
Στα 25αρια πέρασες??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Παιδια καλησπέρα Φώκαιας 25Α η στο Β.. βραδινή βάρδια.. ξέρει κάποιος ποίες δουλεύουν??? φίλος μου που πήγε χτες μου είπε για μια με τρομερό πίπα deepthroat moythfuck και με έφαγε η περίεργια να μάθω!! οποίος έχει περάσει μέσα να μας πει..κ ποιες δουλεύουν σε αυτά τα 2 το βράδυ.. @n.smirni76???
Αλεξάνδρα και Αλεξία, ρωσίδες, η πρώτη τίγκα τατού, η άλλη με babydoll

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.788
Πόντοι
1.936
Καταθεση στην ηκαγκαλω Βικτωρια του Διδυμου 27.Εληξε η τουρνε στην Πατρα εως νεωτερας και ανεβηκε στη χωρα.Ειναι αρκετο καιρο Αθηνα αλλα για λιγο δεν δουλευε λογο κοπωσης.Την ειδα πιο κεκουραστη με την κοιλουμπα της να συναγωνιζεται τα αλλωτε εμφανως μεγαλα μασταρια της.Το θαμνακι στανταρτ εκει κατω προσδιδει γοητεια 80'ς.
Καλο κλαρινο μεγαλης διαρκειας με ηχητικα εφε ρουφηγματος σουπας.Κοπανημα στα 4 για αρκετα λεπτα καθ'οτι στεγνος απο σπερμα και τελειωμα αστις βυζαρες της.Σοσιαλαηζινγκ με τη σκατοτσατσα πλ εημομπιλ να κοπαναει πορτες.Ωραια καταθεση.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.766
Πόντοι
731
Αλεξάνδρα και Αλεξία, ρωσίδες, η πρώτη τίγκα τατού, η άλλη με babydoll
Σιγά την πατσαβούρα ρε παιδιά. Την γαμαγαμε Μεταξουργείο με 10€. 20 δεν δίνω με τίποτα για αυτήν. Ειδικά με αυτήν την καριολα τσατσα που δουλευει που σε κρατάει με το ζόρι μέσα για να μπεις

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.550
Πόντοι
32.478
Μήπως Μανταλένα; Ανέβαινε κι εσένα πάνω σου στο σαλόνι;
Μαντολίνα είπε. Δεν ανέβαινε πάνω μου γιατί ήμουν όρθιος αλλά κάνει τσαχπινιές στο σαλόνι

• Like
Αντιδράσεις: vril

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.550
Πόντοι
32.478
Αγκύρας 9 Ρωξάνα
12 Αλινα
Φυλής 59 ισόγειο Άννα, όροφος Μαρία, κορμαρα ψηλή με ωραίο πρόσωπο, μακρια μαυρα μαλλιά απλό πρόγραμμα, σχετικά καινούργια είπε η τσατσά
Φυλής 74 Μάγια κοντόχοντρη απλό πρόγραμμα
74Α Άννα αδιάφορη εντελώς, αδύνατη για όσους ενδιαφέρονται.
Φωκαίας 13 υπόγειο Βίκη λατινοκωλάρα
Φωκαίας 17 Ντιάνα ωραίο κορμί.
17Β Ρίτα γλυκομούνα κατά δήλωσή της
19 Λίζα κι αυτή ωραίο κορμί.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
800
Πόντοι
361
Σιγά την πατσαβούρα ρε παιδιά. Την γαμαγαμε Μεταξουργείο με 10€. 20 δεν δίνω με τίποτα για αυτήν. Ειδικά με αυτήν την καριολα τσατσα που δουλευει που σε κρατάει με το ζόρι μέσα για να μπεις
Φίλε τη λες τώρα??? Η τσατσά Νέλλη είναι καψούρα μου πάω μαλώνω μαζί της και φεύγω.της έχω τραβήξει την μαύρη νίλα. ειδικά στο μετάξι.

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Σπυρου Πάτση 40 σήμερα το απόγευμα. Δεν ξέρω μόνο πόσο είναι η ταριφα.

Ακριβως το αντίθετο ,πεταμένα λεφτα στο δωματιο χαλια και εννοειται δεν ειναι ρωσιδα .

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Ξέρει κανεις αν είναι η μυρα κάτω;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom