Morty love Jessica
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 2.471
Μάγκες ξέρει κανείς αν δουλεύει η Τζέσικα στο 86; (Λείπουν οι πεισοτερεσ)
Α ρε Εβελιναρα !Αυτά κάνει η Μοίρα. Γυρολόγος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι. Ποτέ δεν στέριωσε καπου. Μόνο για αντικαταστάτρια την έχουν. Και στο Περγάμου 1 ήταν η ρεζέρβα της Εβελίνας στα τελειώματα. (Ένα δάκρυ κύλησε μόλις είπα τη λέξη Εβελίνα...).
Έλεος πια με αυτή τη Τζέσικα! Την ψάχνετε όπως ο εξτρακιας ψάχνει τα ΑΚΑ!Μάγκες ξέρει κανείς αν δουλεύει η Τζέσικα στο 86; (Λείπουν οι πεισοτερεσ)
Εδώ ψάχνουν σαμπινες αλιονες και ντιανες από δυδημου! Πλάκα με κάνεις ρε μάστοραΈλεος πια με αυτή τη Τζέσικα! Την ψάχνετε όπως ο εξτρακιας ψάχνει τα ΑΚΑ!![]()
Πάντα πρωινή είναι μετά της 11Τη Τζέσικα την ψάχνω και γω, μπας και την πετύχω ποτέ σε απογευματινή, ελπίζω να αξίζει πάντως γιατί δεν την έχω δει καν.
Η Τζέσικα δουλεύει πάντα πρωί και συνήθως μέχρι τις 3:30 με 4.Τη Τζέσικα την ψάχνω και γω, μπας και την πετύχω ποτέ σε απογευματινή, ελπίζω να αξίζει πάντως γιατί δεν την έχω δει καν.
,πολύ μπλα μπλα αδερφέ... μια φορά τη δοκίμασα στο Διδύμου 8... οκ τίμιο τρομπόνι αλλά κωλοφαρδία το στόμα τηςΗ Τζέσικα δουλεύει πάντα πρωί και συνήθως μέχρι τις 3:30 με 4.
Την πήρα σήμερα.
Το όνομα Τζέσικα -πιπαρες δεν της βγήκε τυχαία.
Αυτό που μου την σπάει όμως ειναι οτι αργεί πολύ να έρθει στο δωμάτιο και ας μην ειναι απασχολημένη με άλλο πελάτη.
Μια φορά μάλιστα περίμενα 50 λεπτά στο δωμάτιο να έρθει.
Φυσικά απο τα νεύρα μου και από το κράξιμο που της έριξα δεν μου σηκώθηκε και μου επέστρεψε τα χρήματα.
Το ξέρω, πρωί δε μπορώ να πάω, μόνο αν την πετύχω σε καμία από τις σπάνιες απογευματινές τηςΗ Τζέσικα δουλεύει πάντα πρωί και συνήθως μέχρι τις 3:30 με 4.
Μην μου πεις οτι ειναι η ξανθια πολυ αδυνατη σχεδον πετιτ Ντανιελα που τελευταια φορα ηταν απογευμα-βραδυ στο Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια και ειχε τσατσα την Νελλη.....Στο Βέργας 3 είναι η Ντανιέλα το στυλιάρι από Ιάσονος 44, πορνομόλ κ.ά.
Αυτή,ναι.Μην μου πεις οτι ειναι η ξανθια πολυ αδυνατη σχεδον πετιτ Ντανιελα που τελευταια φορα ηταν απογευμα-βραδυ στο Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια και ειχε τσατσα την Νελλη.....
Ναι, όπως απάντησε κι ο @Επιρρεπής . Να προσθέσω ότι η κοπέλα έχει πρόπτωση εντέρου και της είχα πάρει τον κώλο εκτός προγράμματος τη δεύτερη μέρα εργασίας της. Υπάρχει και κριτική.Μην μου πεις οτι ειναι η ξανθια πολυ αδυνατη σχεδον πετιτ Ντανιελα που τελευταια φορα ηταν απογευμα-βραδυ στο Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια και ειχε τσατσα την Νελλη.....
Άρα έδωσες 20€ και πηγές με δύο γυναίκες! Σωστός ο παίχτης!! Μια αδύνατη και μια νταρντανα!!Πήρα χθες 2 τη βάρδια Αλεξάνδρα από φωκαιας 25 να δω για πιπαρες που λέγανε....δυναμομετριθηκε αρκετά καλή μπορώ να πω αλλά ρε μάγκες πείτε μου κάτι πωσ γίνετε όλα τα Ρωσιδακια να είναι ακωλα με μικρά μπούτια και από την μέση και πάνω κοιλια μέχρι απέναντι ! Και καλά οι 40αρες - 50 η Αλεξάνδρα όριο να είναι 30 χρονών! Αφού την είχα στα 4 έπιαναν κωλο και μετά έπιανα μέση και ήταν σαν να πιάνω άλλη γυναίκα
Αχαχαχαχ ωραίος!! Δεν το είχα σκεφτεί έτσιΆρα έδωσες 20€ και πηγές με δύο γυναίκες! Σωστός ο παίχτης!! Μια αδύνατη και μια νταρντανα!!